öncelikle şunu demem lazım yanı yaşının 17-18 olduğunu bilmeden önce forumun ablerinden sanıyordum ben seni 30 yas gurubunda sanıyordum ciddenÖncelikli olarak sorgu odasına hoşgeldin.
Hemen klasikleşen sorumuzla, sorgu odana giriş yapıyorum. İçini dökebileceğin, uzun uzun yazabileceğin bir soru yöneltiyorum. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
kötü anlamda demiyorum tabikide cnm yaşına göre çok olgun düşünen birisin yanı ergenlik dönemelrde dediğimiz yaş gruplarında bukadar olgun düşünebilmen mantıklı olman çok güzel birşey aslında kişiliğinle ön pilana çıkıyorsun gibi görünüyor @Yakamoz-Asi gibi senide seven ve sevenelr olduğu kadarda sevmeyenelr demiyeyim yine çekemeyenler var diyeyim sanada oyönden yakamoz asiyle benziyorsunuz bence yazıalrını uzun bulanlar oluyor genelde ama bende en ufak şeyde çok ayzan brisiyim kısa yazanları itici buluyorum bende🙄🙄🙄 detay herzaman iyidir bence içinden geldiği gibi uzun uzun yazmaya devam et cnm süper mod olmanı beklerken emekli olmuşsun hemde bu yaşta yanı yine şaşırtan bir olay
güzelliğimi doğallığımı karadenizli oluşuma borcluyum bence bunın havasıdnanmı suyunanmı artık bilmiyorum genlerimizde var galibabu çirkinliğini neye borçlusun ayol
çokkk tşşk cnm kısa sürede sende forumda sevildin bence daha aktif olursun umarım dizi yorumları haricindede aktif olmanı bekliyoruzSorgu odasinda bu kez begendigim uyelerden biri)
aksam sorularim gelecek ama simdi ilk sorumu vereyim
kac yil dogumlusun,burcun ve nerde okuyorsun?
1991 doğumluyum 23 yaşındayım
başak burcuyum
bilgisayar programcılığı mezunuyum üni 2 yıllık bitirdim 2013 ylında mezun oldum yaklaşık 1 yıldır boştayım çalısmıyorum cnm ev kızı şuanlık diyebiliriz 🙂🙂🙂
Son düzenleme: