FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saol

Sanq basrol vermiycemde @xemrexxx e mi vercem

Valla bilemiyorum iyiki var telefonum

Kalirim inşallah

sözcüde Uğur Dündar yazmış hiç okumuyormusun
@Çiğdem- cok tesekkur ederim
cok mutlu oldum simdi
Saol

Sanq basrol vermiycemde @xemrexxx e mi vercem

Valla bilemiyorum iyiki var telefonum

Kalirim inşallah
yok @pompy okumadım vlla otür şeyler pek okumuyorum 🙂🙂
rica ederim @Harunnn60😉😉
evet @cookies @Arslan Bey 17 yasında 18 girmek üzereydi galiba bende 30 yas sanıyordum

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Çiğdem? En sevdiğim moderatörlerdendin falan onları geç biliyorum onları.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Aşk-ı Memnu'yu izledin mi?

Yok artık nasıl yeni gördün favori üye yazısını görmüyor musun kocaman
Can sıkıntısına bıraktım işte
Ben hep tapatalktan girdigim icin gormedim ama az once profiline girince gördüm 😱

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Çiğdem? En sevdiğim moderatörlerdendin falan onları geç biliyorum onları.
hayırr en sevdiğim editördü oyüzden söyleyebilirim

çok sempatik ve eğlenceli birisi dizilere aşırı bağlanıyorsun karagül örneğin çok büyük bir fanısın ayrıca karadeniz dizilerinede ilgin çok var sevdaluğunda çok büyü bir fanıydın bende bir karadenizli olarak senin karadeniz dizi ve insanlarına olan ilginden çok memnunum😉
üye olduğumda buraya editördün sonra moderotor oldun ama nazar deydi galiba tekrar favoriye dönüştün
olsun cnm bizde favoriyiz böyle daha havalıyız bence

şarkı paylaşımları yapıyorsun ben sesinin yetersiz olduğunu söyleyenlere katılmıyorum amator olarak gayet iyi bence zaten ehdefinde yarışma katılmak falan yoktu galiba eğlencesine söylüyordun devam etmemen için bir neden yok oyüzden başarılar diliyorum 😉😉

Teşekkürler uzun açıklaman için.

cnm belkı kılasık bir başlangıc olucak ama seninde forumda beyefendi çocuklardan birisi olduğunu düşünüyorum hatta sen gerçekten şeker gibi birisin vlla

galiba azeybeycanlıydın sen yanlıs ahtırlıyorsam kusura bakma cnm ama doğru hatırlıyorsam ben azeri kardeşlerimizi çok seviyorum genelde ehr forumda azeri arkadaşlarım oluyor
çok sıcak kanlı oluyorsunuz sizde biz karadeniz insanları gibi o bakımdan birbirimize benziyoruz 😉😉😉 1-2 tanede yabancı dizimiz ortak vardı galiba orphan blac izliyorsun diye hatırlıyorum
onun harici favori üyelikten editor oldun başarılar cnm 😉😉😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...