FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırrrr @xemrexxx dedikodusu oo hiçbir kızı kıskanmıyorum ben onlar beni kıskansınlar

akrabalarımdan nefret ettiğimimi duydunuz haahha kimden duydunuz 😱😱😱
tabikide akrabamlarımla aram çok iyi özellikle bursa ve istanbuldakı amcamlarlar ve onların kızları olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz çok seviyorum

sdece köydeki amcam ve karısıyla anlaşamıyoruz karısı ne zaman köye gitsem benimle uğraşıyor yok saçım neden açıkmıs neden boya sürüyormussum cehenneme gidicekmişim kızınada kötü örnek oluyormusum boğacam birgün vlla

Biz öyle duymuştuk ama en azından netleşti diyelim

Yardıma gelebilirim boğmak için
sanane açıksa desene ,ayrıca bu aralar kavga çıkarmaya ihtiyacım var adres ver ben gideyim

Aaaaa hiç aldatildinmi sorusunu cevaplamamissin yoksa aldatildinmi @gözlemci 😱
@destere tez o adamin kellesini getire 😱

Biz öyle duymuştuk ama en azından netleşti diyelim

Yardıma gelebilirim boğmak için
sanane açıksa desene ,ayrıca bu aralar kavga çıkarmaya ihtiyacım var adres ver ben gideyim
köydeki amcam ve karısı haric diğer akrabalarımızla hiçbir sorunumuz yok özellikle kız kuzenlerimle kardeş gibiyiz dediğim gibi

köydekiler braz geri kafa olduğundan ben ve annemle uğraşıyorlar işte neysekı kurtulduk köyden gerekmedikçe gitmiyorum

Okudum ya az önce sende yani

Geri kafalı felan olsun akrabadır,bende bazı akrabalarımdan nefret ediyorum

Aldatılmak kolay birşey değil dürüstçe ayrılıp başkasını bulabilir elbet,ama aldatamaz
ben hoşş birşey demedimki cnm erkek aldatsa vururum tüfekle ormana gömerim

ama kadın aldatıyorsa büyütmeden sadece ayrılmak yeterlidir

ben hoşş birşey demedimki cnm erkek aldatsa vururum tüfekle ormana gömerim

ama akdın aldatıyorsa büyütmeden sadece ayrılmak yeterlidir
Oldu başka emrin var mı??
Bence erkek yapar ama kadın yaparsa kendi mezaırnı bulsun,yoksa onu bıçakla liğme liğme eder gömmeden hapse girerim

Seni gidi erkek kadin ayrimcisi seni belki @gözlemci de sevgilisini öldürüp ormana gomcek
Hay ağzına sağlık

ayol kız kıskançlıkta nasıl bir dünya markası oldun?

izlediğin dizilerdeki gibi fantastik bir insan olmak istetmiydin misal vampir falan olamk ister misin?

Oldu başka emrin var mı??
Bence erkek yapar ama kadın yaparsa kendi mezaırnı bulsun,yoksa onu bıçakla liğme liğme eder gömmeden hapse girerim

Hay ağzına sağlık
Seni gidi erkek kadin ayrimcisi seni belki @gözlemci de sevgilisini öldürüp ormana gomcek
aaa haydinn gidin oradan beee kadın düşmanları

kadınlara ne olursa olsun el kalkmaz ama erkeklerin kafasını en ufak hatada ezmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...