FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaa haydinn gidin oradan beee kadın düşmanları :ppp::ppp::ppp:
kadınlara ne olursa olsun el kalkmaz ama erkeklerin kafasını en ufak hatada ezmek lazım :F
Erkek düşmanı feminist :A çook ayıp valla feministlik yapma lütfen ,feminisler hiç sevilmez söyleyeyim :kiki::kiki::kiki::kiki:

ayol kız kıskançlıkta nasıl bir dünya markası oldun?

izlediğin dizilerdeki gibi fantastik bir insan olmak istetmiydin misal vampir falan olamk ister misin?
senin sayende dedikodularınla kıskanlıkta marka oldum :F:F:F

kurt adam kesinlikle olmak istemem vampir olabilirim aslında ama ben cadı olmak istiyorum yaa çünkü en güçlü kurt adamlarıda vampirleride cadılar çok kolay yenebiliyor büyü sayesinde
:A:A:A

senin sayende dedikodularınla kıskanlıkta marka oldum :F:F:F

kurt adam kesinlikle olmak istemem vampir olabilirim aslında ama ben cadı olmak istiyorum yaa çünkü en güçlü kurt adamlarıda vampirleride cadılar çok kolay yenebiliyor büyü sayesinde
:A:A:A
sen zaten cadısın :F

hangi kadın oyuncuya laf söylesem ayyyy daha konudan çıkmadan hemen saniyesiyle @xemrexxx avukat gibi saldırıya geçiyor hahaha öte yandan profilimede @destere saldırıya geçmiş durumda oluyor laf yok diye :F:F:F
Bencede kadınlara söyle ama çirkinlere,güzel bayanlara dokunma!! lütfediyorum :A Ayrıca beren-tuba gibi kişilere saldırma ama @xemrexxx in meryemine söle bende destek çıkayım :kiki::kiki:

Bencede kadınlara söyle ama çirkinlere,güzel bayanlara dokunma!! lütfediyorum :A Ayrıca beren-tuba gibi kişilere saldırma ama @xemrexxx in meryemine söle bende destek çıkayım :kiki::kiki:
her fırssatta o ucubeye laf söylüyorum zaten cnm ama ben yazar yazmaz hemen
@xemrexxx ve @*YıldırıM* geliyor kıskanc kıskanc diye :F:F:F
ayol kadının avukatı olsa bukadar savunmaz gerçekten :F:F:F

her fırssatta o ucubeye laf söylüyorum zaten cnm ama ben yazar yazmaz hemen
@xemrexxx ve @*YıldırıM* geliyor kıskanc kıskanc diye :F:F:F
ayol kadının avukatı olsa bukadar savunmaz gerçekten :F:F:F
Hiç sorma yaa avukat bile bukadar savunma yapmıyordur :F

Bundan sonra bende senin tarafındayım 😛 sen fitili koy ben ateşliyim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...