Erkek düşmanı feminist çook ayıp valla feministlik yapma lütfen ,feminisler hiç sevilmez söyleyeyimaaa haydinn gidin oradan beee kadın düşmanları
kadınlara ne olursa olsun el kalkmaz ama erkeklerin kafasını en ufak hatada ezmek lazım
Erkek düşmanı feminist çook ayıp valla feministlik yapma lütfen ,feminisler hiç sevilmez söyleyeyimaaa haydinn gidin oradan beee kadın düşmanları
kadınlara ne olursa olsun el kalkmaz ama erkeklerin kafasını en ufak hatada ezmek lazım
senin sayende dedikodularınla kıskanlıkta marka oldumayol kız kıskançlıkta nasıl bir dünya markası oldun?
izlediğin dizilerdeki gibi fantastik bir insan olmak istetmiydin misal vampir falan olamk ister misin?
sen zaten cadısınsenin sayende dedikodularınla kıskanlıkta marka oldum
kurt adam kesinlikle olmak istemem vampir olabilirim aslında ama ben cadı olmak istiyorum yaa çünkü en güçlü kurt adamlarıda vampirleride cadılar çok kolay yenebiliyor büyü sayesinde
erkek düşmanı değilim ben daha çok kadın düşmanı denebilir yanı her kadın ünlüyü eleştiriyorumErkek düşmanı feminist çook ayıp valla feministlik yapma lütfen ,feminisler hiç sevilmez söyleyeyim
cadı olmak oakdarda kötü değil bence cnm büyü sayesinde herkesi yenebiliyorsun ahh keşke sihirli güclerim olsasen zaten cadısın
Haa şöyle yola gell Çiğdem hanımerkek düşmanı değilim ben daha çok kadın düşmanı denebilir yanı her kadın ünlüyü eleştiriyorum
erkeklere laf yok
sennn dedin diyeee değillll benim huyum öyleHaa şöyle yola gell Çiğdem hanım
En azından huyunu sevdimsennn dedin diyeee değillll benim huyum öyle
Bencede kadınlara söyle ama çirkinlere,güzel bayanlara dokunma!! lütfediyorum Ayrıca beren-tuba gibi kişilere saldırma ama @xemrexxx in meryemine söle bende destek çıkayım
hain tuzak 😱Bencede kadınlara söyle ama çirkinlere,güzel bayanlara dokunma!! lütfediyorum Ayrıca beren-tuba gibi kişilere saldırma ama @xemrexxx in meryemine söle bende destek çıkayım
her fırssatta o ucubeye laf söylüyorum zaten cnm ama ben yazar yazmaz hemenBencede kadınlara söyle ama çirkinlere,güzel bayanlara dokunma!! lütfediyorum Ayrıca beren-tuba gibi kişilere saldırma ama @xemrexxx in meryemine söle bende destek çıkayım
yok kız kıskanç değilsin güzelsin güzelher fırssatta o ucubeye laf söylüyorum zaten cnm ama ben yazar yazmaz hemen
@xemrexxx ve @*YıldırıM* geliyor kıskanc kıskanc diye
ayol kadının avukatı olsa bukadar savunmaz gerçekten
Hiç sorma yaa avukat bile bukadar savunma yapmıyordurher fırssatta o ucubeye laf söylüyorum zaten cnm ama ben yazar yazmaz hemen
@xemrexxx ve @*YıldırıM* geliyor kıskanc kıskanc diye
ayol kadının avukatı olsa bukadar savunmaz gerçekten
eee ozaman niye meryeme laf edince cavanar gibi saldırıyorsunuz onu diyorum benyok kız kıskanç değilsin güzelsin güzel
her insanın güzel anlayışı farklıdır senin de öyle...
sevğimizden işteŞakalaşıyorum ben ama bence @xemrexxx seni kıskanıyoreee ozaman niye meryeme laf edince cavanar gibi saldırıyorsunuz onu diyorum ben
nanik ona