FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen iki tarafında karşılıklı yorulmasını istiyon sanırım :A

Pekii gelelim soruya hiç kıskandığın bir kız olduğumu neyini kıskandın onda olan neyde bende yok dedin?

Aldatıldın mı?

Akrabaalrından nefret ediyormuşsun biz öyle duyduk? doğru mu?
hayırrrr @xemrexxx dedikodusu oo hiçbir kızı kıskanmıyorum ben onlar beni kıskansınlar:F

akrabalarımdan nefret ettiğimimi duydunuz haahha kimden duydunuz 😱😱😱
tabikide akrabamlarımla aram çok iyi özellikle bursa ve istanbuldakı amcamlarlar ve onların kızları olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz çok seviyorum :love1::love1::love1:
sdece köydeki amcam ve karısıyla anlaşamıyoruz karısı ne zaman köye gitsem benimle uğraşıyor yok saçım neden açıkmıs neden boya sürüyormussum cehenneme gidicekmişim kızınada kötü örnek oluyormusum boğacam birgün vlla :F:F:F

hayırrrr @xemrexxx dedikodusu oo hiçbir kızı kıskanmıyorum ben onlar beni kıskansınlar:F

tabikide akrabamlarımla aram çok iyi özellikle bursa ve istanbuldakı amcamlarlar ve onların kızları olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz çok seviyorum :love1::love1::love1:
sdece köydeki amcam ve karısıyla anlaşamıyoruz karısı ne zaman köye gitsem benimle uğraşıyor yok saçım neden açıkmıs neden boya sürüyormussum cehenneme gidicekmişim kızınada kötü örnek oluyormusum boğacam birgün vlla :F:F:F
Biz öyle duymuştuk ama en azından netleşti diyelim :D

Yardıma gelebilirim boğmak için :A sanane açıksa desene ,ayrıca bu aralar kavga çıkarmaya ihtiyacım var adres ver ben gideyim :A

Aaaaa hiç aldatildinmi sorusunu cevaplamamissin yoksa aldatildinmi @gözlemci 😱
@destere tez o adamin kellesini getire 😱

Biz öyle duymuştuk ama en azından netleşti diyelim :D

Yardıma gelebilirim boğmak için :A sanane açıksa desene ,ayrıca bu aralar kavga çıkarmaya ihtiyacım var adres ver ben gideyim :A
köydeki amcam ve karısı haric diğer akrabalarımızla hiçbir sorunumuz yok özellikle kız kuzenlerimle kardeş gibiyiz dediğim gibi :bhr::bhr::bhr:
köydekiler braz geri kafa olduğundan ben ve annemle uğraşıyorlar işte neysekı kurtulduk köyden gerekmedikçe gitmiyorum :kiki::kiki::kiki:

köydeki amcam ve karısı haric diğer akrabalarımızla hiçbir sorunumuz yok özellikle kız kuzenlerimle kardeş gibiyiz dediğim gibi :bhr::bhr::bhr:
köydekiler braz geri kafa olduğundan ben ve annemle uğraşıyorlar işte neysekı kurtulduk köyden gerekmedikçe gitmiyorum :kiki::kiki::kiki:
Okudum ya az önce sende yani :D

Geri kafalı felan olsun akrabadır,bende bazı akrabalarımdan nefret ediyorum
54409bc8f630991b64e92024

ben hoşş birşey demedimki cnm erkek aldatsa vururum tüfekle ormana gömerim :F:F
ama akdın aldatıyorsa büyütmeden sadece ayrılmak yeterlidir :A:A:A
Oldu başka emrin var mı?? :A:kiki::kiki::kiki: Bence erkek yapar ama kadın yaparsa kendi mezaırnı bulsun,yoksa onu bıçakla liğme liğme eder gömmeden hapse girerim :A

Seni gidi erkek kadin ayrimcisi seni belki @gözlemci de sevgilisini öldürüp ormana gomcek :A
Hay ağzına sağlık :F

ayol kız kıskançlıkta nasıl bir dünya markası oldun?

izlediğin dizilerdeki gibi fantastik bir insan olmak istetmiydin misal vampir falan olamk ister misin?

Oldu başka emrin var mı?? :A:kiki::kiki::kiki: Bence erkek yapar ama kadın yaparsa kendi mezaırnı bulsun,yoksa onu bıçakla liğme liğme eder gömmeden hapse girerim :A

Hay ağzına sağlık :F
Seni gidi erkek kadin ayrimcisi seni belki @gözlemci de sevgilisini öldürüp ormana gomcek :A
aaa haydinn gidin oradan beee kadın düşmanları :ppp::ppp::ppp:
kadınlara ne olursa olsun el kalkmaz ama erkeklerin kafasını en ufak hatada ezmek lazım :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...