FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahah evet çok küfürlü konusan kızlara çok raslıyorum tabikide ama otür kelimeler ben cidden kullanmıyorum cnm ama illa söylediğin birşey de diyorsan ağzına ...... diyorum :F
bununla sınırlı kalıyor ama ağzımdan en çirkin çıkan söz bu olmuştu zaman zaman 😳😳
Keşke senin gibi terbiyelilere rastlayabilsek günlük yaşantımızda 🙂 ben nelerini görüyorum,kaldıki ben erkek olarak ağzımdan çıkan en büyük laf şeref*siz lafıdır heralde ,küfürle felan işim olmaz pek...

Keşke senin gibi terbiyelilere rastlayabilsek günlük yaşantımızda 🙂 ben nelerini görüyorum,kaldıki ben erkek olarak ağzımdan çıkan en büyük laf şeref*siz lafıdır heralde ,küfürle felan işim olmaz pek...
öyle açık şeyler söyleyemem ben yanı zaten söyleyenlerede ağzının payını veriyorum
zaten ağzına ederim kelimesinide o küfür edenlere karşılık cevap oalrak kullanıyorum tabi oda çirkin birşey yanı onuda etmemem lazım hiçbir şekilde en ufakta olsa ağzıma yakısmaz dikakt ediyorum :bhr::bhr::bhr:

ana dili gibi birşey zaten cnm orada doğdu 13 yıldır orada yasıyor türkçeyi zar zor konusuyor hatta amcam iş rütbesi artsın diye üni sınavına girdi ingilizce dersinde bu kız türkiyeye geldiğinde çalıstırdı onu parasıyla tabi :A:A amcam geçti sınavları maaşı yükseldi:F

niye evlenmedim aslında yasım çok genc 23 ama karadenizde 16-20 yas arası evlilik yaşları olunca evet göze çarpıyorum :F şu yüzden burada yaşlar düşük liseyi bitiren evleniyor nedense banada liseyi bitirdiğimde 2 tane evlenme teklifi gelmişti 18 yasındayım falan 35 yaslarında bir adam babamında tanıdığı talib olmustu bana :F biriside askerden yeni gelen bir çocuktu ama tabikide üni falan istemedim üni sona geldik daha bitmeden yine evlenme teklifleri geliyor annemde bir ara çok sıkıstırmıstı beni direndim bende ama birini ciddi düşündüm 28 yaslarında falandı nişan düşndüm yanı son anda vazgeçtim şuan evli olabilridim belkı okul bitsin dedim sonra şimdide kendime vakit ayırıcam diyorum öyle oyalanıyorum komşu kadınlarda akrabalarına yamamaya çalısıyorlar beni ama inadım inat:F

çok isteyip alamadığım şey yanı değişiyor çanta istiyorum mesala bazen alamıyorum ama aklıma takıldıysa ruyama falan giriyor :F eninde sonunda alıcağım şeyleri istiyorum ogün alamasamda sonra alıyorum genelde giysi türleri oluyor

küfürmü çok ayıp hahah :Fbana küfür falan yakışmaz bence :bhr::bhr::bhr:

bir erkekten beklediğim özellik evet ben izlediğim yabancı dizilerden özellikle çok hayran oldum oyuncu var ama gerçek hayatta gerçekten seçiciyim ben :F okadar teklif geri eçvirdim cnm hatırlamıyorum bile 2 yıldır aşk yaşamıyorum mesala yanı huyu suyuda iyi olsun tabi yakısıklı olcuaksa olsun :A:A ama huyuda iyi olsun beni itip kakmasın yanı 😳😳 ben flort çekemem bu saatten sonra resmiyet istiyorum birlikte olucam erkekle nişan yüzükleri takılması lazım🙂

ismimin koyuluş hikayesi çok romantik annem çiğdem çiçeklerine düşkün olunca babamda adımı çiğdem koymuş :love1::love1:

bazen 10-15 kız toplanıyoruz mahalledeki kızları topluyorum vlla ama çokta şikayet alıyoruz sesli müzik dinlemeyi annem yasakladı mesala :F

@destere çekici kılan özelliği tuhaf oluşu tuhaflıklar benim herzaman ilgimi çeker :F

destereyi bana ilk kim yakıstırmıstı bana ilk parlakçıyı kim demişti bunların hepsi @xemrexxx başı altından çıktı cnm :F:F:F

Seni itip kakarsa zaten @destere yle dövüşürler sevgilin :F
Yakışıklı olur merak etme Ozelliklede parlak olur :A
Ayyyy çok romantik benim ismimi de annemler berk olarak düşünürken babam gitmis ve benim ismimi ahmet alper yapmış annem falan şok olmus :F :F

@destere nin nesi tuhaf ayol ornek ver :A
@xemrexxx Allah seni bildiği gihi yapsin nerden aklina geldi @destere ve @Çiğdem- :F :F
Parlakçıyida sen takmisin @xemrexxx :F
Taktığın seylerin hepsi tutmuş ayol :A

öyle açık şeyler söyleyemem ben yanı zaten söyleyenlerede ağzının payını veriyorum
zaten ağzına ederim kelimesinide o küfür edenlere karşılık cevap oalrak kullanıyorum tabi oda çirkin birşey yanı onuda etmemem lazım hiçbir şekilde en ufakta olsa ağzıma yakısmaz dikakt ediyorum :bhr::bhr::bhr:
En doğrusu olsa gerek ,çok iyiymiş

Neyse ben diğer sorularıma geçeyim burayı biraz meşgul edeyim :A

Tanıdıklarından hiç birini dövdün mü veya saçbaş kavgaya girdinmi ?

Kaç sevgili eskittin niye?

Yahu sanada kızsın diye soru sorulmuyor ki dönüp dolaşıp aynı tarz şeylere geliyoruz :D

Evlenme amann boşverr ,bende ruh ikizimi hatta ruh üçüzümü arıyorum :A Bulana kadar da devam 40-45 imi bekliyeceğim :) Şaka bi yana kariyerdi felan 40 ı bulur gene :A

Küfür illa ki etmişsindir de neysee ,şimdiki kızların ağzı erkeklerden daha bozuk o da ayrı bir mesele :)
@Çiğdem- in zoraki evliligindeki gibimi yapcaksin ayol baldizinda senin ruh 3uzunmu olcak :F

@gözlemci biliyorum tabii ki :) @Çiğdem- benim birtanem :love1:
:love1::love1::love1:ahhh çok tşşk sende benim birtanemsin :love1::love1::love1:

Seni itip kakarsa zaten @destere yle dövüşürler sevgilin :F
Yakışıklı olur merak etme Ozelliklede parlak olur :A
Ayyyy çok romantik benim ismimi de annemler berk olarak düşünürken babam gitmis ve benim ismimi ahmet alper yapmış annem falan şok olmus :F :F

@destere nin nesi tuhaf ayol ornek ver :A
@xemrexxx Allah seni bildiği gihi yapsin nerden aklina geldi @destere ve @Çiğdem- :F :F
Parlakçıyida sen takmisin @xemrexxx :F
Taktığın seylerin hepsi tutmuş ayol :A
evet benim babam bir tanedir sert falan ama gerektiğidne romantikte olabilir:F
senin babanda iyi cesaret varmıs annene berk diyip alper yapmış :F
@destere nesi tuhaf lafın gelişi yoksa çok aklı başında beyefendi birisi:F:F
ahh evet hepsi hakkımdakı tüm dedikodular @xemrexxx başı altından çıkıyor hep çocuk yemiyor içmiyor hergün bir dedikodumu çıkarıyor kıskanc lafınıda o çıakrdı mesala adım kıskanc diye kaldı :F:F:F

Son düzenleme:
:love1::love1::love1:ahhh çok tşşk sende benim birtanemsin :love1::love1::love1:

evet benim babam bir tanedir sert falan ama gerektiğidne romantikte olabilir:F
senin babanda iyi cesaret varmıs annene berk diyip alper yapmış :F
@destere nesi tuhaf lafın gelişi yoksa çok aklı başında beyefendi birisi:F:F
ahh evet hepsi hakkımdakı tüm dedikodular @xemrexxx başı altından çıkıyor hep çocuk yemiyor içmiyor hergün bir dedikodumu çıkarıyor kıskanc lafınıda o çıakrdı mesala adım kıskanc diye kaldı :F:F:F
Hahaha :kiki: @xemrexxx sayesinde bu kadar populersin o zaman :)

ne popüleri cnm @xemrexxx popüllerimi azaltan bir unsur üyelere piss piss şeyler öğretiyor hakkımda :F:F:F
Hahahaha reklamin iyisi kötüsü olmaz ayol 85 bin uyede seni biliyordur mesela :)
Bu arada o konudada dediğim gibi ben yalancı değilim haruna oy vercektim ama aserata verdim keske haruna vereydimde sana vermeyeydim sen anlayisla karsilardin ben ne biliyim böyle olacağını :(

En doğrusu olsa gerek ,çok iyiymiş

Neyse ben diğer sorularıma geçeyim burayı biraz meşgul edeyim :A

Tanıdıklarından hiç birini dövdün mü veya saçbaş kavgaya girdinmi ?

Kaç sevgili eskittin niye?

Yahu sanada kızsın diye soru sorulmuyor ki dönüp dolaşıp aynı tarz şeylere geliyoruz :D
ahhh evet forumdada söylemiştim sanırım bir kızın saçını başını yolmuştum atatürke hakaret ediyor diye sus dedikçe inadına inadına ağır şeyler konusuyordu yoldum bende :F:F

3 sevgili eksittim az yanı :F:F:F yaklasık 2 yıldırda aşk yaşamıyorum dünya kadarda teklif geri çevirdim yanı bu saatten sonra flort istemiyorum ben nişan falan resmiyet istiyorum 🙂🙂🙂

kız olduğundan soru sorulmuyor yazmıssın ama kız olup olmamak benim elimdemiydi sankı cnm hahah :F:F:F

ahhh evet forumdada söylemiştim sanırım bir kızın saçını başını yolmuştum atatürke hakaret ediyor diye sus dedikçe inadına inadına ağır şeyler konusuyordu yoldum bende :F:F

3 sevgili eksittim az yanı :F:F:F yaklasık 2 yıldırda aşk yaşamıyorum dünya kadarda teklif geri çevirdim yanı bu saatten sonra flort istemiyorum ben nişan falan resmiyet istiyorum 🙂🙂🙂

kız olduğundan soru sorulmuyor yazmıssın ama kız olup olmamak benim elimdemiydi sankı cnm hahah :F:F:F
@destere yide sayarsak 4 :)

nesi pis be gerçek onlar bir kere :F

bak şimdi aklıma pis dedin getirttin evin pis olsa temizleden durabilirmisin?
temizlemedenmi yokk duramam gerçi şuan annem emriyle temizliyorum ama bende çok titiz birisiyimdir yanı tozun toprağın içinde oturamam :kiki::kiki::kiki:

uyuşuk annesi demese temizlicek :F en iyi yaptığın yemej hangisi peki :F
ev yemeklerinden ne yapsam güzel yapıyorum cidden zaten bizim evde yemekleri ben yapıyorum annem yardım ediyor sadece :F:F:F

etli biber dolmasını özellikle çok iyi yapıyorum lokum gibi oluyor yanı babam bir oturuşta götürüyor hepsini :F:F:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...