ana dili gibi birşey zaten cnm orada doğdu 13 yıldır orada yasıyor türkçeyi zar zor konusuyor hatta amcam iş rütbesi artsın diye üni sınavına girdi ingilizce dersinde bu kız türkiyeye geldiğinde çalıstırdı onu parasıyla tabi
amcam geçti sınavları maaşı yükseldi
niye evlenmedim aslında yasım çok genc 23 ama karadenizde 16-20 yas arası evlilik yaşları olunca evet göze çarpıyorum
şu yüzden burada yaşlar düşük liseyi bitiren evleniyor nedense banada liseyi bitirdiğimde 2 tane evlenme teklifi gelmişti 18 yasındayım falan 35 yaslarında bir adam babamında tanıdığı talib olmustu bana
biriside askerden yeni gelen bir çocuktu ama tabikide üni falan istemedim üni sona geldik daha bitmeden yine evlenme teklifleri geliyor annemde bir ara çok sıkıstırmıstı beni direndim bende ama birini ciddi düşündüm 28 yaslarında falandı nişan düşndüm yanı son anda vazgeçtim şuan evli olabilridim belkı okul bitsin dedim sonra şimdide kendime vakit ayırıcam diyorum öyle oyalanıyorum komşu kadınlarda akrabalarına yamamaya çalısıyorlar beni ama inadım inat
çok isteyip alamadığım şey yanı değişiyor çanta istiyorum mesala bazen alamıyorum ama aklıma takıldıysa ruyama falan giriyor
eninde sonunda alıcağım şeyleri istiyorum ogün alamasamda sonra alıyorum genelde giysi türleri oluyor
küfürmü çok ayıp hahah
bana küfür falan yakışmaz bence
bir erkekten beklediğim özellik evet ben izlediğim yabancı dizilerden özellikle çok hayran oldum oyuncu var ama gerçek hayatta gerçekten seçiciyim ben
okadar teklif geri eçvirdim cnm hatırlamıyorum bile 2 yıldır aşk yaşamıyorum mesala yanı huyu suyuda iyi olsun tabi yakısıklı olcuaksa olsun
ama huyuda iyi olsun beni itip kakmasın yanı
😳😳 ben flort çekemem bu saatten sonra resmiyet istiyorum birlikte olucam erkekle nişan yüzükleri takılması lazım
🙂
ismimin koyuluş hikayesi çok romantik annem çiğdem çiçeklerine düşkün olunca babamda adımı çiğdem koymuş
bazen 10-15 kız toplanıyoruz mahalledeki kızları topluyorum vlla ama çokta şikayet alıyoruz sesli müzik dinlemeyi annem yasakladı mesala
@destere çekici kılan özelliği tuhaf oluşu tuhaflıklar benim herzaman ilgimi çeker
destereyi bana ilk kim yakıstırmıstı bana ilk parlakçıyı kim demişti bunların hepsi
@xemrexxx başı altından çıktı cnm