aşk yuvası mı belediye orayı mühürler be
üsküdarda cnm babamındı ama 2 yıl önce benim üstüme yaptı bir şartla evlenene kadar kirasını babamalr alıcak evlendiğimde ise eşimin evi yoksa kirada kalamyız evi vrsada bizim evimiz kirada olur gelir sağlarız en önemliside benim bir güvencem olmasını istedi babacığım
haydinnn oradan hiçte bile asıl kıskanc sizlersiniz saadetimizi kıskanıyorsunuz@xemrexxx bence ilk sen mühürlersin
hahahah pembe iç çamasırı giyebilir bence erkeklere pembe gömlek tişört kazak falan yakısıyor iç çamasırda yakısır eminim ayrıca ortak kullanırız hahah
şirret kaynana çiğdem tam beklendiği gibihahahah pembe iç çamasırı giyebilir bence erkeklere pembe gömlek tişört kazak falan yakısıyor iç çamasırda yakısır eminim ayrıca ortak kullanırız hahah
kaç çocuk ben tek çocuk olmanın yalnızlığını çok çektim oyüzden çouğumun kardeşi olsun isterim ama abartmam yanı 2 tane iyidir bence 1 kız 1 erkek olursa dahada iyi olur
çok iyi bir kynana olurum ben ayy birde temizlikçiye paramı harcayaz gelinimi hergün bize çağrır günlük temizlikleri yaptırım
hal hatırda sorabilirsin cnm diğerleri hiç nasılsın demiyorÇiğdem merhabalar ne var ne yok ben aslında hal hatır sormaya girdim
şaka şaka elbet
Öncelikle hakkımdaki düşüncelerini görüş ve önerilerini şikayetlerini isteklerini alayım
Vee hayatında en çok gitmek istediğin yerleri alayım
aşkı memnuda oynamak istemezdim benşirret kaynana çiğdem tam beklendiği gibi
aşkı memnuda oynasan hangi karakter olmak isterdin kız kıskanç
Kesinlikle benle ilgili herşeye parmak atmışsın Teşekkürlerimi sunuyorum 🙂hal hatırda sorabilirsin cnm diğerleri hiç nasılsın demiyor
iyiyim öncelikle tşşk 😉😉😉
sevdiğim üyelerin başında geliyorsun sende cnm çok sempatik iyi niyetli neşeli birisin bence ama sende benim gibi bazen çok duygusal olabiliyorsun yanı çok neşeli her şakayı kaldıran birisiyim ama bazen birisi çok fena damarıma absınca gözüm dönüyor sende aynen öylesin cnm bazı durumlarda
azmin içinde tebrik etmem lazım iki foto göstermiştin bana kilolu halinle şuankı halin 2 farklı insan gibi cidden çok şaşırtıcı yüzünde değişmiş çünkü bu azminde herkese örnek olsun ama bu yaz kilo verdiğinden dolayı ameliyat falan uğraşmıssın tekrar geçmiş olsun sende forumdakılerin çoğu gibi sıla hayranısın ve irem derici hayranısın hatta aynı emtroyu kullanıyorsunuz falan 🙂🙂 senaryoların çok kaliteli farklı hayatlar falan özellikle çığlık zevkle okuyorum bitirme devam et senaryo yeteneğin cidden var öğretmenine yazıyormussun zaten 🙂🙂
en çok türkiyeden yolum düşerse yalova @Nisan cığımı görürüm
yurt dısında amerika halamların orada yasadığını çok söylemiştim ama biletler kişi basına 1,5 milyarmış gidiş geliş 3 milyar haliyle gidemiyorum
aşkı memnuda oynamak istemezdim ben
ama hazalın rolunda oynayabilirdim bihteri çatlatırdım ehrgün güzelliğimle
üsküdarda cnm babamındı ama 2 yıl önce benim üstüme yaptı bir şartla evlenene kadar kirasını babamalr alıcak evlendiğimde ise eşimin evi yoksa kirada kalamyız evi vrsada bizim evimiz kirada olur gelir sağlarız en önemliside benim bir güvencem olmasını istedi babacığım
olurya allah korusun boşanma veya başka birşey düzde kalmıyayım bir güvencem olsun diye🙂
haydinnn oradan hiçte bile asıl kıskanc sizlersiniz saadetimizi kıskanıyorsunuz
ne ka hayalcisinhal hatırda sorabilirsin cnm diğerleri hiç nasılsın demiyor
iyiyim öncelikle tşşk 😉😉😉
sevdiğim üyelerin başında geliyorsun sende cnm çok sempatik iyi niyetli neşeli birisin bence ama sende benim gibi bazen çok duygusal olabiliyorsun yanı çok neşeli her şakayı kaldıran birisiyim ama bazen birisi çok fena damarıma absınca gözüm dönüyor sende aynen öylesin cnm bazı durumlarda
azmin içinde tebrik etmem lazım iki foto göstermiştin bana kilolu halinle şuankı halin 2 farklı insan gibi cidden çok şaşırtıcı yüzünde değişmiş çünkü bu azminde herkese örnek olsun ama bu yaz kilo verdiğinden dolayı ameliyat falan uğraşmıssın tekrar geçmiş olsun sende forumdakılerin çoğu gibi sıla hayranısın ve irem derici hayranısın hatta aynı emtroyu kullanıyorsunuz falan 🙂🙂 senaryoların çok kaliteli farklı hayatlar falan özellikle çığlık zevkle okuyorum bitirme devam et senaryo yeteneğin cidden var öğretmenine yazıyormussun zaten 🙂🙂
en çok türkiyeden yolum düşerse yalova @Nisan cığımı görürüm
yurt dısında amerika halamların orada yasadığını çok söylemiştim ama biletler kişi basına 1,5 milyarmış gidiş geliş 3 milyar haliyle gidemiyorum
aşkı memnuda oynamak istemezdim ben
ama hazalın rolunda oynayabilirdim bihteri çatlatırdım ehrgün güzelliğimle
amerikada yazdımya cnm 15 yıla yakındır amerikadalar kızları orada doğdu büyüyor ana dili gibi ingilizce biliyorlar ama bir gün gidicem inş
aaaaaa laz kızıyım ben tüfekle hemen alnının çatından gebertirdimne ka hayalcisin
aldatıldığını öğrensen naparsın kız çirkin
Benim gözümden kaçmış amerika yazısıamerikada yazdımya cnm 15 yıla yakındır amerikadalar kızları orada doğdu büyüyor ana dili gibi ingilizce biliyorlar ama bir gün gidicem inş
sorular sor tabikide ilgisiz brakmayın konumu snaryomun final bölümünüde erteledim sorgu odasıyla ilgilenmek için 🙂🙂🙂
aaaaaa laz kızıyım ben tüfekle hemen alnının çatından gebertirdim
bizim köyün ormanlarından birine gömerdim cenazedede ağlar zırlar tüm malını mülkünü üstüme geçirir bir güzel yerdim
Vay guzel fikirmis dizimde kullancam bunu elbetamerikada yazdımya cnm 15 yıla yakındır amerikadalar kızları orada doğdu büyüyor ana dili gibi ingilizce biliyorlar ama bir gün gidicem inş
sorular sor tabikide ilgisiz brakmayın konumu snaryomun final bölümünüde erteledim sorgu odasıyla ilgilenmek için 🙂🙂🙂
aaaaaa laz kızıyım ben tüfekle hemen alnının çatından gebertirdim
bizim köyün ormanlarından birine gömerdim cenazedede ağlar zırlar tüm malını mülkünü üstüme geçirir bir güzel yerdim
ana dili gibi birşey zaten cnm orada doğdu 13 yıldır orada yasıyor türkçeyi zar zor konusuyor hatta amcam iş rütbesi artsın diye üni sınavına girdi ingilizce dersinde bu kız türkiyeye geldiğinde çalıstırdı onu parasıyla tabi amcam geçti sınavları maaşı yükseldiBenim gözümden kaçmış amerika yazısı
Ne güzel işte anadil gibi ingilizce ohh miss
İyi yapmışsın ertele tabi rahatlıkla yorumlara yetişirsin bu sayede
Tamam ben sorayım özeline mi girmiş olacağım ama bilmiyorum girdiysem kusurumu mazur gör ;
Bu yaşına kadar neden evlenmedin ve neyi bekledin?
Çok isteyipte alamadığın şey nedir?
Kızgınken ağzından çıkan en büyük küfür laf tarzı şey ?
bir erkekten beklediğim özellik evet ben izlediğim yabancı dizilerden özellikle çok hayran oldum oyuncu var ama gerçek hayatta gerçekten seçiciyim ben okadar teklif geri eçvirdim cnm hatırlamıyorum bile 2 yıldır aşk yaşamıyorum mesala yanı huyu suyuda iyi olsun tabi yakısıklı olcuaksa olsun ama huyuda iyi olsun beni itip kakmasın yanı 😳😳 ben flort çekemem bu saatten sonra resmiyet istiyorum birlikte olucam erkekle nişan yüzükleri takılması lazım🙂
@destere ço ktuhaf cidden sandalyeyi ters çevirip üstüne oturuyormuşş )ana dili gibi birşey zaten cnm orada doğdu 13 yıldır orada yasıyor türkçeyi zar zor konusuyor hatta amcam iş rütbesi artsın diye üni sınavına girdi ingilizce dersinde bu kız türkiyeye geldiğinde çalıstırdı onu parasıyla tabi amcam geçti sınavları maaşı yükseldi
niye evlenmedim aslında yasım çok genc 23 ama karadenizde 16-20 yas arası evlilik yaşları olunca evet göze çarpıyorum şu yüzden burada yaşlar düşük liseyi bitiren evleniyor nedense banada liseyi bitirdiğimde 2 tane evlenme teklifi gelmişti 18 yasındayım falan 35 yaslarında bir adam babamında tanıdığı talib olmustu bana biriside askerden yeni gelen bir çocuktu ama tabikide üni falan istemedim üni sona geldik daha bitmeden yine evlenme teklifleri geliyor annemde bir ara çok sıkıstırmıstı beni direndim bende ama birini ciddi düşündüm 28 yaslarında falandı nişan düşndüm yanı son anda vazgeçtim şuan evli olabilridim belkı okul bitsin dedim sonra şimdide kendime vakit ayırıcam diyorum öyle oyalanıyorum komşu kadınlarda akrabalarına yamamaya çalısıyorlar beni ama inadım inat
çok isteyip alamadığım şey yanı değişiyor çanta istiyorum mesala bazen alamıyorum ama aklıma takıldıysa ruyama falan giriyor eninde sonunda alıcağım şeyleri istiyorum ogün alamasamda sonra alıyorum genelde giysi türleri oluyor
küfürmü çok ayıp hahah bana küfür falan yakışmaz bence
bir erkekten beklediğim özellik evet ben izlediğim yabancı dizilerden özellikle çok hayran oldum oyuncu var ama gerçek hayatta gerçekten seçiciyim ben okadar teklif geri eçvirdim cnm hatırlamıyorum bile 2 yıldır aşk yaşamıyorum mesala yanı huyu suyuda iyi olsun tabi yakısıklı olcuaksa olsun ama huyuda iyi olsun beni itip kakmasın yanı 😳😳 ben flort çekemem bu saatten sonra resmiyet istiyorum birlikte olucam erkekle nişan yüzükleri takılması lazım🙂
ismimin koyuluş hikayesi çok romantik annem çiğdem çiçeklerine düşkün olunca babamda adımı çiğdem koymuş
bazen 10-15 kız toplanıyoruz mahalledeki kızları topluyorum vlla ama çokta şikayet alıyoruz sesli müzik dinlemeyi annem yasakladı mesala
@destere çekici kılan özelliği tuhaf oluşu tuhaflıklar benim herzaman ilgimi çeker
destereyi bana ilk kim yakıstırmıstı bana ilk parlakçıyı kim demişti bunların hepsi @xemrexxx başı altından çıktı cnm
Evlenme amann boşverr ,bende ruh ikizimi hatta ruh üçüzümü arıyorum Bulana kadar da devam 40-45 imi bekliyeceğim Şaka bi yana kariyerdi felan 40 ı bulur geneana dili gibi birşey zaten cnm orada doğdu 13 yıldır orada yasıyor türkçeyi zar zor konusuyor hatta amcam iş rütbesi artsın diye üni sınavına girdi ingilizce dersinde bu kız türkiyeye geldiğinde çalıstırdı onu parasıyla tabi amcam geçti sınavları maaşı yükseldi
niye evlenmedim aslında yasım çok genc 23 ama karadenizde 16-20 yas arası evlilik yaşları olunca evet göze çarpıyorum şu yüzden burada yaşlar düşük liseyi bitiren evleniyor nedense banada liseyi bitirdiğimde 2 tane evlenme teklifi gelmişti 18 yasındayım falan 35 yaslarında bir adam babamında tanıdığı talib olmustu bana biriside askerden yeni gelen bir çocuktu ama tabikide üni falan istemedim üni sona geldik daha bitmeden yine evlenme teklifleri geliyor annemde bir ara çok sıkıstırmıstı beni direndim bende ama birini ciddi düşündüm 28 yaslarında falandı nişan düşndüm yanı son anda vazgeçtim şuan evli olabilridim belkı okul bitsin dedim sonra şimdide kendime vakit ayırıcam diyorum öyle oyalanıyorum komşu kadınlarda akrabalarına yamamaya çalısıyorlar beni ama inadım inat
çok isteyip alamadığım şey yanı değişiyor çanta istiyorum mesala bazen alamıyorum ama aklıma takıldıysa ruyama falan giriyor eninde sonunda alıcağım şeyleri istiyorum ogün alamasamda sonra alıyorum genelde giysi türleri oluyor
küfürmü çok ayıp hahah bana küfür falan yakışmaz bence
hahahah evet çok küfürlü konusan kızlara çok raslıyorum tabikide ama otür kelimeler ben cidden kullanmıyorum cnm ama illa söylediğin birşey de diyorsan ağzına ...... diyorumEvlenme amann boşverr ,bende ruh ikizimi hatta ruh üçüzümü arıyorum Bulana kadar da devam 40-45 imi bekliyeceğim Şaka bi yana kariyerdi felan 40 ı bulur gene
Küfür illa ki etmişsindir de neysee ,şimdiki kızların ağzı erkeklerden daha bozuk o da ayrı bir mesele