FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- neyse kabul etmeye niyetn yok senin :D

diger sorum
sende tek cocuksun , bende tek çocuğum ve @destere de tek çocuk , halinden memnun musun peki ?
Kolaylik ve zorluklar neler ?

@Çiğdem- neyse kabul etmeye niyetn yok senin :D

diger sorum
sende tek cocuksun , bende tek çocuğum ve @destere de tek çocuk , halinden memnun musun peki ?
Kolaylik ve zorluklar neler ?
aaa sendemi tek çocuksun destereyi biliyorum ama seni bilmiyordum 🙂🙂🙂
kötü yanları sadece akşamalrı canım sıkılabiliyordu bizimkilerle çok sohbet edilmiyor
ama çevrem geniş yanı bizim kızlar beni yalnız brakmıyorlar :love1::love1::love1:
şimdi bizim buralarda kız çocuklarına babalar mal falan brakmıyor bizim köylerde yanı erkek kardeş varsa herşeyi ona veriyorlar çokk örneğini gördüm oyüzden o tehrikeyle karşı karşıya değilim mal mülk herşey bana kalıcak haha :A:A:A
istanbulda üzerime olan bir tane dairem var zaten şuan kirayı babamların lmasına izin veriyorum ama evlenince tüm haklarına el koyucam haliyle :F:F:F

Küçükken geçirdiğin en büyük travma ve sebebi.:D

Anneni mi çok seversin baba nı mı?

Küçükken geçirdiğin en büyük travma ve sebebi.:D

Anneni mi çok seversin baba nı mı?
öyle travmalık birşey yaşamadım fazla ben çok şükür yanı :bhr::bhr::bhr:

annemide babamıda çoks eviyorum tabikide sevgi konusunda ayrım yapmak istemiyorum

hangisiyle daha iyi anlaştığımı söyliyim babamla tamam yasak kuralları can sıkıyor ama anneme oranla babam daha çok sevip nazlıyor beni :love1::love1::love1:
annem anca iş verip duruyor onu yap bunu yap şunu getir bunu getir :F:F:F

Cinayet saati neredeydin?
evimde odamda uyuyordum dedektif bey :F:F:F

@Çiğdem- nasıl bilmiyorsun ya o kadar söyledim ama :D
kötü etkileri eve evde konuşacak kimse yok :(
Iyi etkileri tüm mallar benim :D
ahh evett çok iyi özetledin aynen tek çocuk olmanın iyi ve kötü yanı onlar ama iyi yönü tercih ediyorum ben :A:A:A

öyle travmalık birşey yaşamadım fazla ben çok şükür yanı :bhr::bhr::bhr:

annemide babamıda çoks eviyorum tabikide sevgi konusunda ayrım yapmak istemiyorum

hangisiyle daha iyi anlaştığımı söyliyim babamla tamam yasak kuralları can sıkıyor ama anneme oranla babam daha çok sevip nazlıyor beni :love1::love1::love1:
annem anca iş verip duruyor onu yap bunu yap şunu getir bunu getir :F:F:F

evimde odamda uyuyordum dedektif bey :F:F:F

ahh evett çok iyi özetledin aynen tek çocuk olmanın iyi ve kötü yanı onlar ama iyi yönü tercih ediyorum ben :A:A:A

Babanı çok seviyorsun demek.:F

En çok kimden dayak yedin?

Anne
Baba
Öğretmen .:F

aaa sendemi tek çocuksun destereyi biliyorum ama seni bilmiyordum 🙂🙂🙂
kötü yanları sadece akşamalrı canım sıkılabiliyordu bizimkilerle çok sohbet edilmiyor
ama çevrem geniş yanı bizim kızlar beni yalnız brakmıyorlar :love1::love1::love1:
şimdi bizim buralarda kız çocuklarına babalar mal falan brakmıyor bizim köylerde yanı erkek kardeş varsa herşeyi ona veriyorlar çokk örneğini gördüm oyüzden o tehrikeyle karşı karşıya değilim mal mülk herşey bana kalıcak haha :A:A:A
istanbulda üzerime olan bir tane dairem var zaten şuan kirayı babamların lmasına izin veriyorum ama evlenince tüm haklarına el koyucam haliyle :F:F:F
Aaa dairenmi var neresinde istanbulun :)
Kac katlı :)
Kac milyara almistiniz
Kac metrekare
Kim aldida senin üstüne yapti :)
@destere aşk yuvaniz belli oldu ayol artik orada yaşarsınız aşkınizi dimi @Çiğdem- :)
@xemrexxx catlar artik :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...