hayırrr neylerini kıskanıcam kıskanılıcak birşeyleri yokkiiii@Çiğdem- bal gibide kıskanıyorsun yalan soyleme carpilcan
hayırrr neylerini kıskanıcam kıskanılıcak birşeyleri yokkiiii@Çiğdem- bal gibide kıskanıyorsun yalan soyleme carpilcan
aaa sendemi tek çocuksun destereyi biliyorum ama seni bilmiyordum 🙂🙂🙂
öyle travmalık birşey yaşamadım fazla ben çok şükür yanıKüçükken geçirdiğin en büyük travma ve sebebi.
Anneni mi çok seversin baba nı mı?
evimde odamda uyuyordum dedektif beyCinayet saati neredeydin?
ahh evett çok iyi özetledin aynen tek çocuk olmanın iyi ve kötü yanı onlar ama iyi yönü tercih ediyorum ben@Çiğdem- nasıl bilmiyorsun ya o kadar söyledim ama
kötü etkileri eve evde konuşacak kimse yok
Iyi etkileri tüm mallar benim
öyle travmalık birşey yaşamadım fazla ben çok şükür yanı
annemide babamıda çoks eviyorum tabikide sevgi konusunda ayrım yapmak istemiyorum
hangisiyle daha iyi anlaştığımı söyliyim babamla tamam yasak kuralları can sıkıyor ama anneme oranla babam daha çok sevip nazlıyor beni
annem anca iş verip duruyor onu yap bunu yap şunu getir bunu getir
evimde odamda uyuyordum dedektif bey
ahh evett çok iyi özetledin aynen tek çocuk olmanın iyi ve kötü yanı onlar ama iyi yönü tercih ediyorum ben
yokk öğretmenimdende babamdanda hiç dayak yemedimBabanı çok seviyorsun demek.
En çok kimden dayak yedin?
Anne
Baba
Öğretmen .
Uslu öğrenciydin demek.😱yokk öğretmenimdende babamdanda hiç dayak yemedim
çocukken annemden çok şamar yemişimdir yanı popoya
derslerde usluydum ben ders harici yaramazdımUslu öğrenciydin demek.😱
Anneler harbiden döver yaw benide çok dövdü.
Hangi türk ünlü ile evlenmek isterdin. Kenan hariç.ss
derslerde usluydum ben ders harici yaramazdım
kenan harici çok zor gerçekten
engin akyürek diyeyim ozaman
görkem sevindik ozaman kurtlar vadisinden pusat hem yaşımada uyuyor benden küçük hattaengin'de hariç.ss
görkem sevindik ozaman kurtlar vadisinden pusat hem yaşımada uyuyor benden küçük hatta
geleceği parlak çocuğunNe zevksizsin neyse türk şartını kaldırıyorum.
geleceği parlak çocuğun
yabancılardan dolusuyla var ama ilk 4 hazır
jensen ackles,
joseph morgan
Ian somerhalder
stephen amell
türklerde işş yoksa benimmi sucum cnmHeeehhh şöyle kendine gel.
Aaa dairenmi var neresinde istanbulunaaa sendemi tek çocuksun destereyi biliyorum ama seni bilmiyordum 🙂🙂🙂
kötü yanları sadece akşamalrı canım sıkılabiliyordu bizimkilerle çok sohbet edilmiyor
ama çevrem geniş yanı bizim kızlar beni yalnız brakmıyorlar
şimdi bizim buralarda kız çocuklarına babalar mal falan brakmıyor bizim köylerde yanı erkek kardeş varsa herşeyi ona veriyorlar çokk örneğini gördüm oyüzden o tehrikeyle karşı karşıya değilim mal mülk herşey bana kalıcak haha
istanbulda üzerime olan bir tane dairem var zaten şuan kirayı babamların lmasına izin veriyorum ama evlenince tüm haklarına el koyucam haliyle