FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ev yemeklerinden ne yapsam güzel yapıyorum cidden zaten bizim evde yemekleri ben yapıyorum annem yardım ediyor sadece :F:F:F

etli biber dolmasını özellikle çok iyi yapıyorum lokum gibi oluyor yanı babam bir oturuşta götürüyor hepsini :F:F:F
içine sakinleştirici katıyon dimi adam yoksa o ka masrafa seni vurur :F

ev kadınlığı konusında bir nurhayat karataşş ile yarışırım diyorsun yani?

son sevgilimin adını sormuşsunda mesajın silinmiş senmi sildin
mehmet yanı ilki emrahtı sonuncusu mehmet ortancasıda bana kalsın haha :F:F
Küçük emrahtan kasli Mehmete doğru uzanan bi yol galiba bu :kiki:

Evet ben sildim sonra yine yazdim :)

Parlak bir çocukla zoraki evlendirilmek istermisin :)

içine sakinleştirici katıyon dimi adam yoksa o ka masrafa seni vurur :F

ev kadınlığı konusında bir nurhayat karataşş ile yarışırım diyorsun yani?
hahaha yok yaa cidden ev işlerinde iyiyimdir yanı özellikle yemek yapımında
karadeniz kızları hamarat olur benim annem başka kızların annesi gibi yapıpta elleriyle yedirmiyor yanı çocukluğumdan beridir beni alıştırıyor son dönemlerde herşeyi zaten ben yapıyorum :F:F:F

hahaha yok yaa cidden ev işlerinde iyiyimdir yanı özellikle yemek yapımında
karadeniz kızları hamarat olur benim annem başka kızların annesi gibi yapıpta elleriyle yedirmiyor yanı çocukluğumdan beridir beni alıştırıyor son dönemlerde herşeyi zaten ben yapıyorum :F:F:F
şimdi sen kenanı jensenı falan seviyin epki gerçekte kendinden 10-15-20 yaş büyük biriyle evlenir misin?

Küçük emrahtan kasli Mehmete doğru uzanan bi yol galiba bu :kiki:

Evet ben sildim sonra yine yazdim :)

Parlak bir çocukla zoraki evlendirilmek istermisin :)
kimseyle aşık olmadan evlenmem annem bana baskı kurmuştu gerçi bundan 2 yıl önce ama babacığım vermiyorum dedi noktayı koymustu yanı :F:F:F

şimdi sen kenanı jensenı falan seviyin epki gerçekte kendinden 10-15-20 yaş büyük biriyle evlenir misin?
yok cnm öyle aşırı yas farkıyla evlenmem hep diyorum şimdi 20 yıl onrayı düşünmem lazım
ben 40 yas gurubuna kadınlığın en iyi dönemindeyken kocam olucak 60 70 yaslarında bir ihtiyar işkence gibi birşey olsa gerek asla istemem :F:F:F
7 yas en fazla olabilir bence daha fazlası zararlı bence :F:F:F

Aa seni hep baban kurtariyor yat kalk dua et 😉
evet kıyamaz bana :bhr::bhr::bhr:
şuda var ama cnm evlenince ben babamın malı mülkü gidicek yanı oyüzdenmi tutmaya çalısıyor beni kuşgulanmaya basladım hahah :F:F:F

yok cnm öyle aşırı yas farkıyla evlenmem hep diyorum şimdi 20 yıl onrayı düşünmem lazım
ben 40 yas gurubuna kadınlığın en iyi dönemindeyken kocam olucak 60 70 yaslarında bir ihtiyar işkence gibi birşey olsa gerek asla istemem :F:F:F
7 yas en fazla olabilir bence daha fazlası zararlı bence :F:F:F

evet kıyamaz bana :bhr::bhr::bhr:
şuda var ama cnm evlenince ben babamın malı mülkü gidicek yanı oyüzdenmi tutmaya çalısıyor beni kuşgulanmaya basladım hahah :F:F:F
Ayol daha gençsin 30 unda evlenirsin olur biter :)

Evlenmenin yaşı var mıdır?
Birde evlilikte yaş farkı sence önemli mi? Yani mesela senden 5 yaş büyük biriyle mi evlenmeyi tercih edersin yoksa 5 yaş küçük birisiyle mi?

Ayol nerden bulcan öyle birini :F
Henüz bulamadım ,şuanlık hepsi gör geç ,ama bulucam ilerliyen zamanalrda ben kendime inanıyorum :D

ahhh evet forumdada söylemiştim sanırım bir kızın saçını başını yolmuştum atatürke hakaret ediyor diye sus dedikçe inadına inadına ağır şeyler konusuyordu yoldum bende :F:F

3 sevgili eksittim az yanı :F:F:F yaklasık 2 yıldırda aşk yaşamıyorum dünya kadarda teklif geri çevirdim yanı bu saatten sonra flort istemiyorum ben nişan falan resmiyet istiyorum 🙂🙂🙂

kız olduğundan soru sorulmuyor yazmıssın ama kız olup olmamak benim elimdemiydi sankı cnm hahah :F:F:F
Ben görmemişim demek ki,iyi etmişsin nasıl olurda Ulu Önder Atatürk'e laf eder o cibiliyetsiz:bağır:bi güzel benzeteydin :A

Eee artık dinlenme faslına geçmişsin ,2 yıldır beklemişsin madem öyle bi 3 yıl daha bekle nişanla,haa yalnız nişanına çağır bizleri de bizde gelelim ,görleim eniştemizi yakından :A

Napıyım başka şey sorulmuyor :D elbette elinde olan birşey değil :A
Ama sen bize sana sorulmayan soruları söyle biz sana soralım 😛

Evlenmenin yaşı var mıdır?
Birde evlilikte yaş farkı sence önemli mi? Yani mesela senden 5 yaş büyük biriyle mi evlenmeyi tercih edersin yoksa 5 yaş küçük birisiyle mi?
evlenmenin yaşı yok bence cnm erken yada geç insan kendisini ne zaman hazır hissediyorsa ozaman evlenmeli bence kendisini hazır hissetmesi önemli bence 🙂🙂

yaş farkı çok açılmazsa önemli değil bence ama çok açılmaması lazım bence
şimdi 20 yasındakı bir kız 45 yasındakı adamla evleniyor 20 yıl sonra ne olucak peki cnm bence kadınların en iyi dönemi 40 yas gurubudur kız 40 yasında en iyi dönemini yaşarken kocası 65 yasında bir ihtiyar olucak yanı düşünmek bile istemiyorum işkence olur bence :F
benden küçük yada büyük 7 yaş sınırını geçmemeli bence yoksa ileride ciddi sorunlara yol açabilir 🙂🙂🙂

Güzel cevap. :D

Hayatta en gıcık olduğun insan tipi nedir? Yani ne tür hareketler yaparlarsa uzak durursun? :)

Güzel cevap. :D

Hayatta en gıcık olduğun insan tipi nedir? Yani ne tür hareketler yaparlarsa uzak durursun? :)
kısaca iftira konusunda çok hassasım ben cnm yanı hertürlü şakayı kaldırırım ben sevdiğim insanlara ne olursa kırılmam alttan alabilen bir yapım var ama çevremden örnek vereyim
bir arkadaşım arkamdan başka bir arkadasıma çiğdem böyle böyle yapmıs şöyle şöyle konusmus diye yapmadığım birşeye bana iftira atıyorsa eğer kesinlikle onun yüzüne bir daha bakmam ben en sinir olduğum şey yapmadığım şeyleri yapmış olarak gösterilmek
zaten onun dısında hertürlü şakayı kaldırır alttan alırım yanı 🙂🙂🙂

Aynen katılıyorum. :)

Allah'ın hakkı 3 demişler. Bu gecenin son sorusu;

Bir kaza oldu ve sende bunu gördün. Başka yardım edebilecek yakında kimse yok. İlk yardımı yapabilir misin?

Aynen katılıyorum. :)

Allah'ın hakkı 3 demişler. Bu gecenin son sorusu;

Bir kaza oldu ve sende bunu gördün. Başka yardım edebilecek yakında kimse yok. İlk yardımı yapabilir misin?
tabi 3- 4-5- istediğiniz kadar sorabilirsiniz cumaya daha çok var 🙂🙂🙂

daha önce uygulumalı olarak hiç yapmadım ama Suni teneffüs ve kalp masajını sanırım mecbur kalırsam yapabilirim bilgim var yanı sadece uygulamam yok ama dediğin gibi bir kaza sonucunda elimden geldiğince uygulama olarak yapmaya çalısırım tabikide brakıp gidecek halim yok 🙂🙂🙂

Henüz bulamadım ,şuanlık hepsi gör geç ,ama bulucam ilerliyen zamanalrda ben kendime inanıyorum :D

Ben görmemişim demek ki,iyi etmişsin nasıl olurda Ulu Önder Atatürk'e laf eder o cibiliyetsiz:bağır:bi güzel benzeteydin :A

Eee artık dinlenme faslına geçmişsin ,2 yıldır beklemişsin madem öyle bi 3 yıl daha bekle nişanla,haa yalnız nişanına çağır bizleri de bizde gelelim ,görleim eniştemizi yakından :A

Napıyım başka şey sorulmuyor :D elbette elinde olan birşey değil :A
Ama sen bize sana sorulmayan soruları söyle biz sana soralım 😛
hahahah çağrırım tabi önce bir bulayımda :F:F:F

benzettim cnm saçını başını yoldum bilip bilmeden insanların beynini yıkamaya çalısıyorlar🙂

aaa olmaz sorucağınız sorular ben size söylersen ne anlamı kalıyor ozaman şöyle yapayım
gözlemci şunu soruyor diyip cevap vereyim harun şunu soruyor diye cevap vereyim kendim sizlerin adına sorup cevaplıyım siz hiç yorulmayın hahah buna benzer bu iş :F:F

tabi 3- 4-5- istediğiniz kadar sorabilirsiniz cumaya daha çok var 🙂🙂🙂

daha önce uygulumalı olarak hiç yapmadım ama Suni teneffüs ve kalp masajını sanırım mecbur kalırsam yapabilirim bilgim var yanı sadece uygulamam yok ama dediğin gibi bir kaza sonucunda elimden geldiğince uygulama olarak yapmaya çalısırım tabikide brakıp gidecek halim yok 🙂🙂🙂

hahahah çağrırım tabi önce bir bulayımda :F:F:F

benzettim cnm saçını başını yoldum bilip bilmeden insanların beynini yıkamaya çalısıyorlar🙂

aaa olmaz sorucağınız sorular ben size söylersen ne anlamı kalıyor ozaman şöyle yapayım
gözlemci şunu soruyor diyip cevap vereyim harun şunu soruyor diye cevap vereyim kendim sizlerin adına sorup cevaplıyım siz hiç yorulmayın hahah buna benzer bu iş :F:F
Sen iki tarafında karşılıklı yorulmasını istiyon sanırım :A

Pekii gelelim soruya hiç kıskandığın bir kız olduğumu neyini kıskandın onda olan neyde bende yok dedin?

Aldatıldın mı?

Akrabaalrından nefret ediyormuşsun biz öyle duyduk? doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...