FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik :) Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun :X ?

Özgürcüğüm ilk başta hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kolaylar gelsin sana.:D

Basir sorularla başlayalım Sence İnsanlar Maymundan geldimi.:A

Birde benim hakkımda ne düşünüyorsun.:bhr:

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Özgür? :)
Kotkafa. :F Bana göre forumun en neşeli, en başarılı, en iyi üyelerinden birisin. :D Zamanında çok fark attın bize. :A Sesin de çok güzel müziğe ilgin var ozellikle Sıla'ya. Ben de çok severim Sıla'yı. :A Konuların' mesajların çok kaliteli. :D

Son olarak; Sevdaluk gönüllü yanmak demektur, beterdur. :F

Kotkafa. :F Bana göre forumun en neşeli, en başarılı, en iyi üyelerinden birisin. :D Zamanında çok fark attın bize. :A Sesin de çok güzel müziğe ilgin var ozellikle Sıla'ya. Ben de çok severim Sıla'yı. :A Konuların' mesajların çok kaliteli. :D

Son olarak; Sevdaluk gönüllü yanmak demektur, beterdur. :F
Sağol Özgür adamın dibisin dostum sen bundan sonra has dostlarımdan biri de sensin beni en en en yerine koyman hoşuma gitti. Ee tabi hakediyorum bunları. :A Aynı şeyler senin içinde geçerli. :)

Birçok ortak noktamız var senle. :D Sen de çok iyi birisin pek konuşma fırsatımız olmadı ama sen de sevdiğim üyelerden birisin. :D Genelde aynı dizileri izliyoruz. :D BAH, SBSV, Kiraz Mevsimi gibi dizileri izliyoruz. :D Günahkarı merakla bekliyoruz ikimiz de. :D

Dediğim gibi çok iyi birisin. :D

Sağol Özgür adamın dibisin dostum sen bundan sonra has dostlarımdan biri de sensin beni en en en yerine koyman hoşuma gitti. Ee tabi hakediyorum bunları. :A Aynı şeyler senin içinde geçerli. :)
Beni de seviyon mu? <3

Öncelikli olarak sorgu odasına hoşgeldin. Klasik soruyu sorayım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Hoşbulduk. :) Kaliteli konu ve mesajlarınla dikkat çekiyorsun. Ciddi ve uzun yazdığını söyleyenler de var ama bence abartılacak gibi degil. Oldukça iyi birisin. Emekli olmuşsun, hayırlı olsun. :)

Diyarbakır'da yaşamaktan mıutlu musun? Büyük şehirde yaşamak ister miydin?
Diyarbakirda olmaktan mutluyum. Seviyorum bu sehri. Bazen sıkılıyorum gitmek istiyorum ama doğup büyüdüğum yerler ve çok seviyorum. Ayrıca bura da büyük şehir. :D 2 milyon nüfus var. :D İleride taşınmayı düşünüyoruz ama. :D

Klasik :) Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun :X ?
Adından da belli Kayıp Şehir fanısın. Ben de çok severdim diziyi. :D Gozlemlediğim kadariyla iyi birine benziyorsun. :D Benim gibi kayıt zamanın eski ama fazla mesaj yazmıyoruz ikimiz de. :D

Özgürcüğüm ilk başta hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kolaylar gelsin sana.:D

Basir sorularla başlayalım Sence İnsanlar Maymundan geldimi.:A

Birde benim hakkımda ne düşünüyorsun.:bhr:
Teşekkürler sevgili arkadaşim. :A

Çok zor bir soru. :A Bence gelmemiştirler. :A

Senin hakkında çok şey düşünüyorum. :D Özellikle son haftalarda çok samimi olduk bence. :A Çok uğraşiyoruz birbirimizle. :D Sen Turabi ve Arsız Bela fanısın. :A Sevmediğim iki insandır onlar ama ne yapqlım işte sen seviyorsun. :A Ortak dizilerimiz var Kocamın Ailesi candır. :D Sürekli yorum konularını açiyorsun ama artik yeter. :D Şedef ve Kenan'a da laf ediyorsun. :D Şaka maka çok iyi bir dostsun iyiki tanımışim ve iyiki varsın dostum. :D

Teşekkürler sevgili arkadaşim. :A

Çok zor bir soru. :A Bence gelmemiştirler. :A

Senin hakkında çok şey düşünüyorum. :D Özellikle son haftalarda çok samimi olduk bence. :A Çok uğraşiyoruz birbirimizle. :D Sen Turabi ve Arsız Bela fanısın. :A Sevmediğim iki insandır onlar ama ne yapqlım işte sen seviyorsun. :A Ortak dizilerimiz var Kocamın Ailesi candır. :D Sürekli yorum konularını açiyorsun ama artik yeter. :D Şedef ve Kenan'a da laf ediyorsun. :D Şaka maka çok iyi bir dostsun iyiki tanımışim ve iyiki varsın dostum. :D

Yuhhh bu kadar smiley.😱 Çok mutlu oldun beni görünce anlıyorum ama bence biraz kork.:A Ayların öcünü alıcam senden.:F
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.:bhr:
Sedef'e seni kızdırmak için laf ediyorum yoksa güzel kadın.:bhr: Oğluda çok tatlı.:love1:

Yuhhh bu kadar smiley.😱 Çok mutlu oldun beni görünce anlıyorum ama bence biraz kork.:A Ayların öcünü alıcam senden.:F
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.:bhr:
Sedef'e seni kızdırmak için laf ediyorum yoksa güzel kadın.:bhr: Oğluda çok tatlı.:love1:
İstersen Yılanların Öcü'nü al hiç fark etmez. :F Biliyorum öyle olduğunu yoksa içinde yatan Sedef fanını biliyorum ben. :A Evet Can çok tatlı. :bhr:

Sıla'yı sevdiğini biliyorum onu sevmeyen ölsün zaten. :A

Sorum şu bu zamana kadar yaptığı albümler içerisinde ayrı bir kefeye koyduğun 5 şarkı hangisi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...