Evlenirdim.Bende @sokak sanati gibi kopyala yapıştır yapıcam.
Sevdiğin, evleneceğin kız Allah korusun çok hasta olsa doktorlar 2 ay içinde ölecek dese yine de evlenir miydin?
Sorduğum 2 kişi evlenirim dedi sen 3 oldun.Evlenirdim.O mutlu olacaksa son günlerini mutlu geçirmesini sağlardım.
![]()
Kotkafa.Benim hakkımda ne düşünüyorsun Özgür?![]()
Dediğin gibi fazla tanımıyorum seni ama iyi birine benziyorsun. Umarım tanısıp kaynaşırız.Beni tanımıyorsun muhtemelen ama benim hakkımda ne düşünüyorsun
Sağol Özgür adamın dibisin dostum sen bundan sonra has dostlarımdan biri de sensin beni en en en yerine koyman hoşuma gitti. Ee tabi hakediyorum bunları.Kotkafa.Bana göre forumun en neşeli, en başarılı, en iyi üyelerinden birisin.
Zamanında çok fark attın bize.
Sesin de çok güzel müziğe ilgin var ozellikle Sıla'ya. Ben de çok severim Sıla'yı.
Konuların' mesajların çok kaliteli.
Son olarak; Sevdaluk gönüllü yanmak demektur, beterdur.![]()
Birçok ortak noktamız var senle.
Beni de seviyon mu? <3Sağol Özgür adamın dibisin dostum sen bundan sonra has dostlarımdan biri de sensin beni en en en yerine koyman hoşuma gitti. Ee tabi hakediyorum bunları.Aynı şeyler senin içinde geçerli.
![]()
Hoşbulduk.Öncelikli olarak sorgu odasına hoşgeldin. Klasik soruyu sorayım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Diyarbakirda olmaktan mutluyum. Seviyorum bu sehri. Bazen sıkılıyorum gitmek istiyorum ama doğup büyüdüğum yerler ve çok seviyorum. Ayrıca bura da büyük şehir.Diyarbakır'da yaşamaktan mıutlu musun? Büyük şehirde yaşamak ister miydin?
Adından da belli Kayıp Şehir fanısın. Ben de çok severdim diziyi.KlasikBenim Hakkımda Ne Düşünüyorsun
?
Birsüru var hangisini söylesem acaba.Sorduğum 2 kişi evlenirim dedi sen 3 oldun.
Başından geçen en ilginç olayı bizlerle paylaşır mısın?![]()
Teşekkürler sevgili arkadaşim.Özgürcüğüm ilk başta hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kolaylar gelsin sana.
Basir sorularla başlayalım Sence İnsanlar Maymundan geldimi.
Birde benim hakkımda ne düşünüyorsun.![]()
Teşekkürler sevgili arkadaşim.
Çok zor bir soru.Bence gelmemiştirler.
Senin hakkında çok şey düşünüyorum.Özellikle son haftalarda çok samimi olduk bence.
Çok uğraşiyoruz birbirimizle.
Sen Turabi ve Arsız Bela fanısın.
Sevmediğim iki insandır onlar ama ne yapqlım işte sen seviyorsun.
Ortak dizilerimiz var Kocamın Ailesi candır.
Sürekli yorum konularını açiyorsun ama artik yeter.
Şedef ve Kenan'a da laf ediyorsun.
Şaka maka çok iyi bir dostsun iyiki tanımışim ve iyiki varsın dostum.
![]()
İstersen Yılanların Öcü'nü al hiç fark etmez.Yuhhh bu kadar smiley.😱 Çok mutlu oldun beni görünce anlıyorum ama bence biraz kork.Ayların öcünü alıcam senden.
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Sedef'e seni kızdırmak için laf ediyorum yoksa güzel kadın.Oğluda çok tatlı.
![]()