FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hangi dizileri izliyorsun
Okulumdan dolayı devamlı izledığim dizi sayısı çok az. Ama tum bölümlerini izlediğim diziler: Karadayı, Kocamın Ailesi ve Kiraz Mevsimi. Netten de medceziri izliyorum. :D

İstersen Yılanların Öcü'nü al hiç fark etmez. :F Biliyorum öyle olduğunu yoksa içinde yatan Sedef fanını biliyorum ben. :A Evet Can çok tatlı. :bhr:

Off Totalsin yeminle yaa.:T:

Sedef fanlığım yok sadece güzel dedim sende nerden neyi çaıkrttın.:F Can konusunu hep söylüyorum zaten.:bhr:

Sıla'yı sevdiğini biliyorum onu sevmeyen ölsün zaten. :A

Sorum şu bu zamana kadar yaptığı albümler içerisinde ayrı bir kefeye koyduğun 5 şarkı hangisi? :)
Yoruldum, Aslan Gibi, Vur Kadehi Ustam, Vaziyetler, Kenar Süsü. :)

Kendini yeterince yakışıklı ve çekici buluyor musun?

Arkadaşların arasında herhangi bir lakabın var mıdır?

Veripte pişman olduğun bir şey var mı?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Özgür? :)

@ozgur2113 benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)
Harun sen de benim için çok değerli bir arkadaşsın. Senin önerinle The Walking Dead izlemeye başladım sadece ilk bölümünü izledim ve devam etmeyi düşünüyorum. :D Yaptığın sohbet programı da çok iyiydi çok sıcakkanlı, sevecen birisin. :D

Kendini yeterince yakışıklı ve çekici buluyor musun?

Arkadaşların arasında herhangi bir lakabın var mıdır?

Veripte pişman olduğun bir şey var mı?
Kendimi yeterince yakışıklı ve çekici bulmuyorum. :D

Herhangi bir lakabım yok. :D Daha çok özo diye hitap ederler. :D

Evet var. :D Arkadaşıma film izlemesi için usb bellek vermiştim ama o kaybetmişti. İçinde birsüru fotoğraf ve videolar vardı hatıralarım yok oldu birden. :D

Harun sen de benim için çok değerli bir arkadaşsın. Senin önerinle The Walking Dead izlemeye başladım sadece ilk bölümünü izledim ve devam etmeyi düşünüyorum. :D Yaptığın sohbet programı da çok iyiydi çok sıcakkanlı, sevecen birisin. :D
Sağol bende seni çok seviyorum :) sende bu forumun değerli üyelerinden birisisin :))

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Özgür? :)
Mesajlarınla, konularınla kendini belli eden başarıli bir editör arkadaşımsın. :D Son haftalarda büyük bir çıkışın oldu geçiyordun sürekli. :D Çok iyi birisin, tartışmalara girdiğini görmedim oldukça sevecen birisin. :D Bir de biraz Show fanı gibisin. :A

Birçok ortak noktamız var senle. :D Sen de çok iyi birisin pek konuşma fırsatımız olmadı ama sen de sevdiğim üyelerden birisin. :D Genelde aynı dizileri izliyoruz. :D BAH, SBSV, Kiraz Mevsimi gibi dizileri izliyoruz. :D Günahkarı merakla bekliyoruz ikimiz de. :D

Dediğim gibi çok iyi birisin. :D
Kaçak Gelinler'i de izliyordun bıraktın mı? :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy