FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki benim hakkımda neler düşünüyorsun @ozgur2113? :)
Foruma yeni katılan bir arkadaşsın. Ama geldiğin gibi yazdığın kaliteli mesajlarla kendini gösterdin ve favori üye oldun. Bu büyük bir başarı. Gayet iyi birisin. Aramıza hoş geldin. :)

soruya cevap versene melun.ss

benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Foruma yeni katılan bir arkadaşsın. Ama geldiğin gibi yazdığın kaliteli mesajlarla kendini gösterdin ve favori üye oldun. Bu büyük bir başarı. Gayet iyi birisin. Aramıza hoş geldin. :)
Teşekkür ederim, böyle düşündüğüne sevindim...
Bir şey daha sormak istiyorum, Sedef Avcı hayranlığın nereden geliyor acaba? :)

sedefle kıvanç evlendiğinde neler hissettin:A
Ben tanıdığımda zaten evlilerdi. :D Öğrenince ilk başta bayağı şaşırmıstım ve üzülmüştüm. :F Ama iyiki evlenmişler çok yakışıyorlar ve ikisini de çok seviyorum.:A

Futbolla aran iyi midir?

Karşı cinsin ilk neresine bakarsın?

Hayatında gördüğün en tuhaf varlık neydi?

Kaçak Gelinler'i de izliyordun bıraktın mı? :X
Yazın baya izledim ama senaristler değişti ve Şebnem'in eskisi gibi efsane replikleri yok oldu. çok sıradan oldu. Kanal ve günü de değişınce izleyemedim. :D sürekli Kainat Can Ege sahneleri var bir de babası eklendi. :D Denk gelldikçe tekrarlarını izliyorum. :D

soruya cevap versene melun.ss

benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Verdim ya.ss

Forumun en geveze, en kendini ab sanıp da Total olan üyesi. :A Seninle ortak noktamız Muhteşem Yüzyıl efsanesi. :D Bazen çok sinir ediyorsun beni. :A Sevdiğim kişilere laf söyluyorsun sürekli. :A Ama çok komik birisin. :D İyiki varsın Sümbül Ağa. :A

Teşekkür ederim, böyle düşündüğüne sevindim...
Bir şey daha sormak istiyorum, Sedef Avcı hayranlığın nereden geliyor acaba? :)
Yaprak Dökümü izlerken başladı. :D Sonra Menekşe ile Halil de sevgim katlandi. Takip etmeye başladım. Hakkında surekli bir seyler ögrendim. :D Ve böyle böyle başladim. Yıllardır hayranıyım ve çok seviyorum onu. :bhr:

Yazın baya izledim ama senaristler değişti ve Şebnem'in eskisi gibi efsane replikleri yok oldu. çok sıradan oldu. Kanal ve günü de değişınce izleyemedim. :D sürekli Kainat Can Ege sahneleri var bir de babası eklendi. :D Denk gelldikçe tekrarlarını izliyorum. :D
Yeni senaristler diziyi dahada hareketlendirdiler bu halini ben daha çok beğendim ama Kainat'ın ailesi olmamış çıksınlar diziden.:( Bu arada Tv8'e geçtiğinden beri izlemedim diziyi belkide çıkmışlardır. :X

Futbolla aran iyi midir?

Karşı cinsin ilk neresine bakarsın?

Hayatında gördüğün en tuhaf varlık neydi?
Futbolla aram iyidir ama fanatik değilim. :D

Gözlere ve dişlere bakarım. :D

Çok tuhaflık var karar veremedim. :F

Yaprak Dökümü izlerken başladı. :D Sonra Menekşe ile Halil de sevgim katlandi. Takip etmeye başladım. Hakkında surekli bir seyler ögrendim. :D Ve böyle böyle başladim. Yıllardır hayranıyım ve çok seviyorum onu. :bhr:
İyiymiş, başka sorularım olursa yeniden sorarım sana. Şimdilik bu kadar... :)

Buğra yok bari onun yerine ben sorayım, @xBUGRAx'in hakkında ne düşünüyorsun? :D

Yeni senaristler diziyi dahada hareketlendirdiler bu halini ben daha çok beğendim ama Kainat'ın ailesi olmamış çıksınlar diziden.:( Bu arada Tv8'e geçtiğinden beri izlemedim diziyi belkide çıkmışlardır. :X
Hareketli oldu evet fena değil ama benim bahanem galiba. :D Bu sene çok dizim var bazılarını bıraktım mecburen. :F

Buğra yok bari onun yerine ben sorayım, @xBUGRAx'in hakkında ne düşünüyorsun? :D
Buğra forumda en sevdiğim ve en çok anlaştığım kişilerin başında geliyor. :D Çok ortak noktamız var. :D En çok konuştuğum kişi Buğra'ydı. Forumda yok uzun zamandır keşke geri dönse. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...