Foruma yeni katılan bir arkadaşsın. Ama geldiğin gibi yazdığın kaliteli mesajlarla kendini gösterdin ve favori üye oldun. Bu büyük bir başarı. Gayet iyi birisin. Aramıza hoş geldin.Peki benim hakkımda neler düşünüyorsun @ozgur2113?![]()
Foruma yeni katılan bir arkadaşsın. Ama geldiğin gibi yazdığın kaliteli mesajlarla kendini gösterdin ve favori üye oldun. Bu büyük bir başarı. Gayet iyi birisin. Aramıza hoş geldin.Peki benim hakkımda neler düşünüyorsun @ozgur2113?![]()
Teşekkür ederim, böyle düşündüğüne sevindim...Foruma yeni katılan bir arkadaşsın. Ama geldiğin gibi yazdığın kaliteli mesajlarla kendini gösterdin ve favori üye oldun. Bu büyük bir başarı. Gayet iyi birisin. Aramıza hoş geldin.![]()
Ben tanıdığımda zaten evlilerdi.sedefle kıvanç evlendiğinde neler hissettin![]()
Yazın baya izledim ama senaristler değişti ve Şebnem'in eskisi gibi efsane replikleri yok oldu. çok sıradan oldu. Kanal ve günü de değişınce izleyemedim.Kaçak Gelinler'i de izliyordun bıraktın mı?![]()
😱 Daha yenı mi gördün.Sen bana öyle demişsin seviyorsun falan iftiracı yeni görüm onu daha.![]()
😱 Daha yenı mi gördün.![]()
Verdim ya.sssoruya cevap versene melun.ss
benim hakkımda ne düşünüyorsun?
sence @Çiğdem- güzel miVerdim ya.ss
Forumun en geveze, en kendini ab sanıp da Total olan üyesi.Seninle ortak noktamız Muhteşem Yüzyıl efsanesi.
Bazen çok sinir ediyorsun beni.
Sevdiğim kişilere laf söyluyorsun sürekli.
Ama çok komik birisin.
İyiki varsın Sümbül Ağa.
![]()
Yaprak Dökümü izlerken başladı.Teşekkür ederim, böyle düşündüğüne sevindim...
Bir şey daha sormak istiyorum, Sedef Avcı hayranlığın nereden geliyor acaba?![]()
Yeni senaristler diziyi dahada hareketlendirdiler bu halini ben daha çok beğendim ama Kainat'ın ailesi olmamış çıksınlar diziden.Yazın baya izledim ama senaristler değişti ve Şebnem'in eskisi gibi efsane replikleri yok oldu. çok sıradan oldu. Kanal ve günü de değişınce izleyemedim.sürekli Kainat Can Ege sahneleri var bir de babası eklendi.
Denk gelldikçe tekrarlarını izliyorum.
![]()
Futbolla aram iyidir ama fanatik değilim.Futbolla aran iyi midir?
Karşı cinsin ilk neresine bakarsın?
Hayatında gördüğün en tuhaf varlık neydi?
Diğer kanallardan daha çok sempati duyuyorum.FOX desem?
Güzel tabi fotoğraflarını gördüm ve guzel dedim.sence @Çiğdem- güzel mi![]()
İyiymiş, başka sorularım olursa yeniden sorarım sana. Şimdilik bu kadar...Yaprak Dökümü izlerken başladı.Sonra Menekşe ile Halil de sevgim katlandi. Takip etmeye başladım. Hakkında surekli bir seyler ögrendim.
Ve böyle böyle başladim. Yıllardır hayranıyım ve çok seviyorum onu.
![]()
Hareketli oldu evet fena değil ama benim bahanem galiba.Yeni senaristler diziyi dahada hareketlendirdiler bu halini ben daha çok beğendim ama Kainat'ın ailesi olmamış çıksınlar diziden.Bu arada Tv8'e geçtiğinden beri izlemedim diziyi belkide çıkmışlardır.
![]()
Buğra forumda en sevdiğim ve en çok anlaştığım kişilerin başında geliyor.Buğra yok bari onun yerine ben sorayım, @xBUGRAx'in hakkında ne düşünüyorsun?![]()