FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
Forumun efsane etkinliği FF Sorgu odası 47. haftasında forumumuzun sevilen editörü ozgur2113'ü konuk ediyor. 1 hafta boyunca @ozgur2113'e sorularınızı yöneltebilirsiniz. Evet soruları alalım. :)

[HASHTAG]#SorguOdasindaOzgurVar[/HASHTAG]!

Süper konuk bence. :D
Kısa süre içinde umarım mod olur sevgili editörcümüz :A
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :X

Bu forumu nasıl buldun ve ilk geldiğinde ne düşündün

Süper konuk bence. :D
Kısa süre içinde umarım mod olur sevgili editörcümüz :A
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :X
Teşekkür ederim umarım sen de kısa sürede editör olursun. :A

Sıkı bir Kanal D fanısın. :A Son zamanlarda çok fazla konuşamadık ama tanıdığım kadarıyla çok iyi birisin. Kısa zamanda sevdim seni. :D Konulara konu kilit demeyi çok seviyorsun. :A

Klasik soruyla başlayalım. :X Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D

Bu forumu nasıl buldun ve ilk geldiğinde ne düşündün
Forumu reyting sonuçlarına bakarken buldum. Üye oldum ama ondan sonra hiç girmedim. Sonra bir bakayım dedim. Derken 1-2 konu açtım. :D Sonra çok sevdim kalmayı düşündüm. :D

benim hakkımdakı düşüncelerini almak istiyorum önce :bhr::bhr::bhr:

Teşekkür ederim umarım sen de kısa sürede editör olursun. :A

Sıkı bir Kanal D fanısın. :A Son zamanlarda çok fazla konuşamadık ama tanıdığım kadarıyla çok iyi birisin. Kısa zamanda sevdim seni. :D Konulara konu kilit demeyi çok seviyorsun. :A
Bende seni çok severim ve samimi bulduğum isimlerden birisin :bhr:
Konu Kilit demek candır ya bayılıyorum :bhr:
Yaşın kaç :X

Bende @sokak sanati gibi kopyala yapıştır yapıcam. :F

Sevdiğin, evleneceğin kız Allah korusun çok hasta olsa doktorlar 2 ay içinde ölecek dese yine de evlenir miydin?

Beni tanımıyorsun muhtemelen ama benim hakkımda ne düşünüyorsun

Öncelikli olarak sorgu odasına hoşgeldin. Klasik soruyu sorayım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Diyarbakır'da yaşamaktan mıutlu musun? Büyük şehirde yaşamak ister miydin?

Klasik soruyla başlayalım. :X Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
Senin hakkında çok şey düşünüyorum. :A Çok ama çok iyi birisin. Benim için çok değerlisin. Çok başarılı bir editörsün. :D Hayat Bilgisi, Perran, Gani ve en önemlisi Show TV fanısın. :A Forumda en çok anlaştığım kişilerdensin. :D İyi ki varsın. :D

Senin hakkında çok şey düşünüyorum. :A Çok ama çok iyi birisin. Benim için çok değerlisin. Çok başarılı bir editörsün. :D Hayat Bilgisi, Perran, Gani ve en önemlisi Show TV fanısın. :A Forumda en çok anlaştığım kişilerdensin. :D İyi ki varsın. :D
Teşekkür ederim düşüncelerin için. Karşılıklı. :bhr:

benim hakkımdakı düşüncelerini almak istiyorum önce :bhr::bhr::bhr:
Çigdem çok iyi birisin sen ya. :D Annemin de ismi Çiğdem ve çok sevdiğim bir isim o yuzden ayrı bir sempatim var. :D Karadayı ortak noktamız. :D Oklava en büyük silahın. :A Fotograflarını da gördüm baya güzel bir ablamızsın. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...