FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sevdiğiniz kanal jeneriği ?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Mancini giderse teknik direktörünüz kim olsun? Fatih Terim,Lucescu hariç+fazla da uçmazsan sevinirim. :D

kanal jeneriği nasıl bişey :D

yok aga tv de göstermiyolar bu maçı izlemeyi çok isterdim müthiş bi maç ama yarın özeti izleyecem artık
Ya mesela ATV reklamlara girerken bir müzik caliyor ve o arada Vadi görüntüleri var diğer kanallarda başka Bunu diyom :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Mancini giderse teknik direktörünüz kim olsun? Fatih Terim,Lucescu hariç+fazla da uçmazsan sevinirim. :D
mancini gitsinde başka bişey istemiyorum :d imparatorun geri gelmesi şimdilik mümkün değil
lucescu yu herkes ister tabi onların dışında Türk antrenörler tercihimdir farketmez Türk olsun yeter

en son attığım linkin 2.yayını aç donma yok yalnız spiker yabancı :)
aga maçı orda izledim gayet güzeldi eyvallah :D

Ya mesela ATV reklamlara girerken bir müzik caliyor ve o arada Vadi görüntüleri var diğer kanallarda başka Bunu diyom :D

kanallar beni ilgilendirmiyor vadi varsa mesele yok :d

Şampiyonlar Ligi Kupasını kimin kaldırmasını istiyorsun?
Keşke zamanımda bunu yapsadım dediğin oldu mu?
Necati Şaşmaz vadi bittikten sonra sence ne yapar? Oyunculuğa devam eder mi?

-Lawrence'la neden darılmıştınız?

Şampiyonlar Ligi Kupasını kimin kaldırmasını istiyorsun?
Keşke zamanımda bunu yapsadım dediğin oldu mu?
Necati Şaşmaz vadi bittikten sonra sence ne yapar? Oyunculuğa devam eder mi?
Bayern Münih
olmadı
Yeni bir dizi yapar senaristlik yapar herşeyi yapar ustanın 10 parmağında 10 marifet var

-Lawrence'la neden darılmıştınız?
bu nerden çıktı şimdi :D eski mesele unuttum tek hatırladığım artistlik yaptığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy