şimdiki nasıl beğenmediysen hemen değiştiririmDeğiştir bence
Tapatalk
benim en nefret ettiğim şey hava atmaktır aga aslaHava atmak için araba kiralar mıydın?![]()
Kötü.beğenmediysen hemen değiştirim![]()
ortama ve yanımdaki kişilere bağlı ama kalırdım heralde ayıp olmasın diyeAynı masada kadın gibi hareketleri ve sesi olan erkek olsa da diğerlerine ayıp olmasın diye masada kalır mıydın?
ben piksel miksel bilmem aga güzel işte sende bişey beğenmiyonKötü.
Avatar için bi şeyler bul. 1000 piksellik resimleri koyunca 200 piksellik alanda çirkin duruyor bence.
Tapatalk
yok aga olmadım ne işimiz olurHiç karakolluk oldun mu? Sebebi neydi?
Birde bir dövüş spor dalını seçseydin hangisi olurdu?![]()
yarın o şekilde yapalım o zamanÖzet geçersek;
Git Vadi forumundan Avatar bul. Google'dan dresim bulup koyma.
Tapatalk
Ne müzikleri Vadi müzikleriyle bana da at @XanTier agaişte şimdi sevmişemsorular gelsin gelsin
küfür etmem herkesin söylediği klasik küfürler vardır ya s ile başlayan onu ağzıma bile almam en fazla şerefsiz falan
sen şu müzikleri bi atsanda yatsam bende yarın okul var![]()
evet aga süper resimAvatar olarak daha önce milyon kez kullandığın bu resmi mi buldun?![]()
aga 2 müzik atacaktı sözde bana ama indirme linkini ayarlayamadı bugün bekliyorum artıkNe müzikleri Vadi müzikleriyle bana da at @XanTier aga
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
aga imkansız şeyleri düşünmem hiç ama ev araba alırdım evlenirdim herkese yardım ederdim kimseyi fakir bırakmazdımSınırsız paran olsa yapacağın ilk 3 büyük şey ne olurdu?
akşama vadi var arada kaynatacaksın yineAkşama atarız![]()