merak ede ede bunu ettin aga o çakalın adını ağzıma almak istemiyorum boşver gereksizBiraz düşün. Merak ediyorum![]()
SuskunFelon'la da arası bozuktu galiba takas'ın?Hep merak etmiştim, ama çekinmiştim sormaya
Böyle bi cevap vereceğini tahmin etmiştim. Burası sorgu odası ve sorgu odasında soru cevaplamamak diye bi şey olmaz. Uzun uzadıya anlat. Çok istiyosan özelden anlat![]()
ne alaka agaSuskunFelon'la da arası bozuktu galiba takas'ın?
bi ara anlatırım zaten tam hatırlamıyorum ki eski bi olayHep merak etmiştim, ama çekinmiştim sormaya
Böyle bi cevap vereceğini tahmin etmiştim. Burası sorgu odası ve sorgu odasında soru cevaplamamak diye bi şey olmaz. Uzun uzadıya anlat. Çok istiyosan özelden anlat![]()
Eski konulara bakıyordum da, sen Suskunlar'a laf atmışsın o da Vadi'ye falan işte baya..ne alaka aga
bi ara anlatırım zaten tam hatırlamıyorum ki eski bi olay
suskunfelon şimdi benim gibi bir vadiciEski konulara bakıyordum da, sen Suskunlar'a laf atmışsın o da Vadi'ye falan işte baya..![]()
taktın aga sen lawrence yePeki Kurtlar Vadisi'nde adı geçen ama gözükmeyen Lawrence hakkında ne düşünüyorsun?
Tapatalk
Star'daydı galiba. Polat Abdülhey'e Yakışıklıyı (galiba) kast ederek, bunu takip et. Bizi Lawrence'a götürecek demişti.taktın aga sen lawrence yepek bi fikrim yok açık söylim hangi bölümlerde adı geçmişti
İstanbul'da oturuyoz ben üniyi malatyada okuyorum 2 senedir malatyadayımBen anlamam hangi parfümü kullaıyorsun veya burcun ne gibi sorulardan bana hayatını aileni anlat.
Mesela çocukluğun nerde geçti,dedelerin duruyormu,bayramlarda kapı kapı dolaşıp şeker istermiydin?
Malatya'ya kar yağıyormu ,kar yağması değil mesele, mesele poşetle karda kaymak..![]()
o konunun derinine girmediler o yüzden bilmiyorumStar'daydı galiba. Polat Abdülhey'e Yakışıklıyı (galiba) kast ederek, bunu takip et. Bizi Lawrence'a götürecek demişti.
Aklımda kalmış.
Tapatalk
hatırladım tabi aga ağzımı bozmak istemiyorum boşver@takas hatırlamadın mı hacı lawrenceyi ? sana küfür filan etti msn'den.
işte şimdi sevmişemHiç küfür eder misin?
Sohbet sohbeti, anılar soruları açıyor.
Tapatalk
Attım ya. Arada kaynadı herhalde.işte şimdi sevmişemsorular gelsin gelsin
küfür etmem herkesin söylediği klasik küfürler vardır ya s ile başlayan onu ağzıma bile almam en fazla şerefsiz falan
sen şu müzikleri bi atsanda yatsam bende yarın okul var![]()
ondan sonra 3 tane mesaj yazdım bildirim mi gelmiyor sanaAttım ya. Arada kaynadı herhalde.
Tapatalk
Tapatalk'ta o bildirimler yok.ondan sonra 3 tane mesaj yazdım bildirim mi gelmiyor sana![]()
avatarım nasıl olmuşTapatalk'ta o bildirimler yok.
Tapatalk