FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz düşün. Merak ediyorum :D

Hep merak etmiştim, ama çekinmiştim sormaya :D

Böyle bi cevap vereceğini tahmin etmiştim. Burası sorgu odası ve sorgu odasında soru cevaplamamak diye bi şey olmaz. Uzun uzadıya anlat. Çok istiyosan özelden anlat :D

Hep merak etmiştim, ama çekinmiştim sormaya :D

Böyle bi cevap vereceğini tahmin etmiştim. Burası sorgu odası ve sorgu odasında soru cevaplamamak diye bi şey olmaz. Uzun uzadıya anlat. Çok istiyosan özelden anlat :D
SuskunFelon'la da arası bozuktu galiba takas'ın?

Eski konulara bakıyordum da, sen Suskunlar'a laf atmışsın o da Vadi'ye falan işte baya.. :D
suskunfelon şimdi benim gibi bir vadici :D bi ara aramız kötüydü ama şimdi sorun yok kendisi de yok zaten ortada :kiki:

Ben anlamam hangi parfümü kullaıyorsun veya burcun ne gibi sorulardan bana hayatını aileni anlat.
Mesela çocukluğun nerde geçti,dedelerin duruyormu,bayramlarda kapı kapı dolaşıp şeker istermiydin?
Malatya'ya kar yağıyormu ,kar yağması değil mesele, mesele poşetle karda kaymak..:)

Peki Kurtlar Vadisi'nde adı geçen ama gözükmeyen Lawrence hakkında ne düşünüyorsun?

Tapatalk

taktın aga sen lawrence ye :D pek bi fikrim yok açık söylim hangi bölümlerde adı geçmişti
Star'daydı galiba. Polat Abdülhey'e Yakışıklıyı (galiba) kast ederek, bunu takip et. Bizi Lawrence'a götürecek demişti.
Aklımda kalmış. :D

Tapatalk

Ben anlamam hangi parfümü kullaıyorsun veya burcun ne gibi sorulardan bana hayatını aileni anlat.
Mesela çocukluğun nerde geçti,dedelerin duruyormu,bayramlarda kapı kapı dolaşıp şeker istermiydin?
Malatya'ya kar yağıyormu ,kar yağması değil mesele, mesele poşetle karda kaymak..:)
İstanbul'da oturuyoz ben üniyi malatyada okuyorum 2 senedir malatyadayım
kapı kapı dolaşmam sevmem öyle şeyleri
çocukken hep top oynardık ben tam bir futbol manyağı bi çocuktum sabah akşam gece gündüz karda kışta yağmurda yolda bahçede her yerde top oynardım

istanbuldan biraz daha soğuk yazları daha sıcak kuru soğuğu çok fena o kadar

Hiç küfür eder misin?

Sohbet sohbeti, anılar soruları açıyor. :D

Tapatalk

Hiç küfür eder misin?

Sohbet sohbeti, anılar soruları açıyor. :D

Tapatalk
işte şimdi sevmişem :d sorular gelsin gelsin :D

küfür etmem herkesin söylediği klasik küfürler vardır ya s ile başlayan onu ağzıma bile almam en fazla şerefsiz falan :D
sen şu müzikleri bi atsanda yatsam bende yarın okul var :D

işte şimdi sevmişem :d sorular gelsin gelsin :D

küfür etmem herkesin söylediği klasik küfürler vardır ya s ile başlayan onu ağzıma bile almam en fazla şerefsiz falan :D
sen şu müzikleri bi atsanda yatsam bende yarın okul var :D
Attım ya. Arada kaynadı herhalde. :D

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...