soru mu bu aga tabi ki Necati ŞaşmazKenan mı Necati Şaşmaz mı?![]()
soru mu bu aga tabi ki Necati ŞaşmazKenan mı Necati Şaşmaz mı?![]()
NecatiGürkan mı Necati Mi ?![]()
Adam dedi ya Alemdar diyeGürkan mı Necati Mi ?![]()
kanal jeneriği nasıl bişeyEn sevdiğiniz kanal jeneriği ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
yok aga tv de göstermiyolar bu maçı izlemeyi çok isterdim müthiş bi maç ama yarın özeti izleyecem artıkReal Madrid maçını izliyor musun ?
La olum izle maçı şimdi netten ikinci yarı şimdi başladı .İzlicen mi?kanal jeneriği nasıl bişey
yok aga tv de göstermiyolar bu maçı izlemeyi çok isterdim müthiş bi maç ama yarın özeti izleyecem artık
yok aga netten maç izlemeyi sevmiyorumLa olum izle maçı şimdi netten ikinci yarı şimdi başladı .İzlicen mi?![]()
tv gibi izlicen ama hayok aga netten maç izlemeyi sevmiyorum![]()
belli olmaz aga burada oladabilirim yatadabilirimtv gibi izlicen ama ha
1-2 saat sonra ben buradayım sen buradasın demi?![]()
Attım hacıbelli olmaz aga burada oladabilirim yatadabilirimlink at hele merak ettim
![]()
netten maç izlemekten nefret ederim donunca sinir oluyorumAttım hacıama yayın gitti birazdan açılır
![]()
en son attığım linkin 2.yayını aç donma yok yalnız spiker yabancınetten maç izlemekten nefret ederim donunca sinir oluyorum![]()
Ya mesela ATV reklamlara girerken bir müzik caliyor ve o arada Vadi görüntüleri var diğer kanallarda başka Bunu diyomkanal jeneriği nasıl bişey
yok aga tv de göstermiyolar bu maçı izlemeyi çok isterdim müthiş bi maç ama yarın özeti izleyecem artık
mancini gitsinde başka bişey istemiyorumMancini giderse teknik direktörünüz kim olsun? Fatih Terim,Lucescu hariç+fazla da uçmazsan sevinirim.![]()
aga maçı orda izledim gayet güzeldi eyvallahen son attığım linkin 2.yayını aç donma yok yalnız spiker yabancı![]()
kanallar beni ilgilendirmiyor vadi varsa mesele yokYa mesela ATV reklamlara girerken bir müzik caliyor ve o arada Vadi görüntüleri var diğer kanallarda başka Bunu diyom
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Bayern MünihŞampiyonlar Ligi Kupasını kimin kaldırmasını istiyorsun?
Keşke zamanımda bunu yapsadım dediğin oldu mu?
Necati Şaşmaz vadi bittikten sonra sence ne yapar? Oyunculuğa devam eder mi?
bu nerden çıktı şimdi-Lawrence'la neden darılmıştınız?