FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu futbol tartışmalarından sen de benim gibi sıkıldın mı

Öncelikle cevaplar için teşekkürler, çok beğendim, genelde tahmin ettiğim gibi cevapladığını söyleyebilirim. :)

Şimdi bugünle ilgili bir iki soru...

1-) Okulun ilk günü nasıldı? Arkadaşlarını tekrar gördüğüne mutlu oldun mu, onları özlemiş misin ?

2-) Nesne tabanlı programlama dersini sevdin mi? Beklediğin kadar ilginç geçti mi ders ?

3-) Dersi anladın mı? / Dersin zorluğu veya kolaylığı hakkındaki öngörün nedir ?

1-) Okul iyiydi arkadaşlarımı gördüğüme sevindim ama otobüse alışkanlığım gitmiş. Baş ağrısı yaptı maalesef.

2-) Dersi seveceğim kesindi zaten içinde programlama olunca :) İlk ders pek bir şey olmadı ama gittiğime değdi yine de.

3-) Dediğim gibi pek bir şey yoktu. Kolay gözükmüyor olsa da programlama konusunda kendime güveniyorum. Çok zorlanacağımı sanmıyorum...

Yeni başlayan ve merak ettiğin Uçurum dizisini şimdiye kadar nasıl buldun?

Rütbesini düşürmeyi düşündüğün bir yönetici var mı? Olmasa bile rütbe düşmesi olacak mı?

durumun nasıl başın ağrıyomuş

Yöneticiliğe almayı düşündüğün üye var mı?

Bugün okula gidecek misin ?

Şimdiye kadarki sorgu maceran nasıl geçti ? Eğlendin mi, yoruldun mu vs. ? :)

İlk günkü 7 sayfalık rekor başlangıçtan sonra konunun 4 günde 5 sayfa ilerlemiş olmasını nasıl karşılıyorsun ?

İlk haftalarda tüm yöneticileri sorgu odasına almak, sonrası için reyting kaybına neden olmaz mı ? Bazı yöneticiler biraz daha merak edilse, araya üyeler girse daha iyi olmaz mı?

Belli bir sırayla sorgu odasına girileceğine seçim yapılsa, halk gönüllülerden kimi sorgu odasında görmek istiyorsa, anketle seçse daha adil olmaz mı ?

Bugün okula gidecek misin ?

Şimdiye kadarki sorgu maceran nasıl geçti ? Eğlendin mi, yoruldun mu vs. ? :)

İlk günkü 7 sayfalık rekor başlangıçtan sonra konunun 4 günde 5 sayfa ilerlemiş olmasını nasıl karşılıyorsun ?

İlk haftalarda tüm yöneticileri sorgu odasına almak, sonrası için reyting kaybına neden olmaz mı ? Bazı yöneticiler biraz daha merak edilse, araya üyeler girse daha iyi olmaz mı?

Belli bir sırayla sorgu odasına girileceğine seçim yapılsa, halk gönüllülerden kimi sorgu odasında görmek istiyorsa, anketle seçse daha adil olmaz mı ?

Hayır gitmeyeceğim.

Güzel geçti. :)

Çok normal bir süreç. İlk başta daha çok soru olması normal :)

Bence üyeler de çok merak ediliyor. Fark olacağını sanmıyorum :)

Güzel olur tabii. Bir süre sonra o sisteme geçilecek :)

Cevaplar için teşekkürler yine. :)
Sorguya devam. :)

1-) Peki bugün okula gidecek misin ?
2-) Öğrenci olmayı/öğrencilik vasıflarını seviyor musun ?/Sence öğrencilik kolay bir meslek mi ?
3-) Liseyi özlüyor musun?
4-) Üniversiteye girişte uygulanan sınav sistemini beğeniyor musun? Sence en adili, doğrusu bu mu? Daha iyi bir sistem getirilebilir mi? Önerilerin var mı ?
5-) Çok sevdiğin ve unutamadığın bir şarkı/film/dizi var mı?
6-) Pişmanlık duyduğun kararlar olur mu? Şu anda aklına gelen ve halen pişmanlığını hissettiğin bir olay var mı?
7-) Hiç dost kazığı yedin mi?
😎 Erovizyon şarkımızı nasıl buldun, sıralama hakkındaki öngörün nedir ?
9-) Uğurlu bir sayın veya günün var mıdır ?
10-) Batıl inançların var mı ?
11-) Kız kardeşin bu siteye üye mi ?
12-) Ailen forum faaliyetlerinden haberdar mı, yoksa kendini gizli mi tutuyorsun ?
13-) Sürekli ayrılmak istememe rağmen bu siteyi bir türlü bırakamama nedenim ne olabilir sence ? Bu işin bir tedavisi var mıdır, nasıl kurtulunur buradan ? :)
14-) Forumda veya internette geçirdiğin saatler için bir üzüntü duyuyor musun, boşa zaman harcıyorum hissine kapılıyor musun ?
15-) Siteye kendine eş bir admin almayı düşünür müsün günün birinde ?
16-) 15. sayfayı göremeyeceğiz endişesine kapılıyor musun, yoksa umutlu musun?
17-) Bu konuyu cuma akşamı mı kapatacağız, yoksa cumartesi akşamı mı ? ( Konu cumartesi akşamı açılmıştı )

Hadi kolay gele. :)

Artık flood'u pek takmıyorum, aklıma yeni bir şey gelince yazıyorum. :)

1-) Her gün mutlaka girdiğin siteler hangileri ?
2-) Tarayıcını açtığında otomatik olarak açılan sayfalar hangileri ? ( Yukarıda soruyla cevap aynı ise cevaplanmayabilir. )
3-) Tarayıcındaki anasayfa siten/sitelerin hangisi ? ( Yine cevaplar aynı ise pas geçilebilir. :) )
4-) Facebook'a, twitter'a üye misin ? Üye isen oradaki nicklerini paylaşmak ister misin ?
5-) Msn kullanıyor musun, kaç tane hesabın var ? Sadece aile veya yakın arkadaşlar için kullandığın hesabın var mı ?
6-) Hangi gsm operatörünü kullanıyorsun ? Bu gsm operatörünü seçme nedenin nedir, kampanyalar/tarifeler vs. seni etkiledi mi?
7-) Yapmak istediğin, hayal ettiğin projeler nelerdir ? Örneğin şöyle bir program yazmak istiyorum gibi.
😎 Sitenin yeni mesajlar kategorisine bastığımda 8 sayfa açıldı bugün, benim tüm bunlara bakmam mümkün değil, aralarda hiç ilgimi çekmeyen konular oluyor, spor haberleri gibi, onları filtreleme ve görmeme şansım var mıdır ? Böyle bir sistem geliştirmeyi düşünür müsün ?
9-) Kardeşinle aranız nasıldır, kavga eder misiniz ? Ağabey olmak iyi bir his mi, ağabey olmamayı tercih eder miydin ?
10-) Kuşunuz kaç yaşında, ne renk ?
11-) Forumdan duyurular bölümünü kim güncelliyor, otomatik güncelleme yapan bir program yazılamaz mı?
12-) Herhangi bir enstruman çalmayı biliyor musun, neyi çalmayı öğrenmek isterdin ?
13-) Mükemmelliyetçi misindir, yaptığın işleri kusursuz mu yapmak istersin ?
14-) Forumda şimdiye kadar kaç kişi kalıcı banlanmıştır ?
15-) Alemto'yu günün birinde affederim diyor musun?
16-) Frank woods ne zaman aramıza dönüyor ?
17-) Forumda çok fazla bot gezdiğinin farkında mısın, botların üye olmasını zorlaştırmak için recaptcha koymayı düşünüyor musun ?
1😎 Forumda yakın zamanda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünüyor musun, temada vs. ?
19-) Forumda " Şu bölümü biraz daha popülerleştirmek lazım, ne yapsak acaba" dediğin bir bölüm var mı?
20-) Silinen mesajlar veya konular bir yerde depolanıyor mu, yoksa tamamen kayıp mı oluyorlar ?
21-) "Çok az vaktim var OzaN" Bu tür sana hitap eden nickler görünce ne yapıyorsun ?

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkürler yine. :)
Sorguya devam. :)

1-) Peki bugün okula gidecek misin ?
2-) Öğrenci olmayı/öğrencilik vasıflarını seviyor musun ?/Sence öğrencilik kolay bir meslek mi ?
3-) Liseyi özlüyor musun?
4-) Üniversiteye girişte uygulanan sınav sistemini beğeniyor musun? Sence en adili, doğrusu bu mu? Daha iyi bir sistem getirilebilir mi? Önerilerin var mı ?
5-) Çok sevdiğin ve unutamadığın bir şarkı/film/dizi var mı?
6-) Pişmanlık duyduğun kararlar olur mu? Şu anda aklına gelen ve halen pişmanlığını hissettiğin bir olay var mı?
7-) Hiç dost kazığı yedin mi?
😎 Erovizyon şarkımızı nasıl buldun, sıralama hakkındaki öngörün nedir ?
9-) Uğurlu bir sayın veya günün var mıdır ?
10-) Batıl inançların var mı ?
11-) Kız kardeşin bu siteye üye mi ?
12-) Ailen forum faaliyetlerinden haberdar mı, yoksa kendini gizli mi tutuyorsun ?
13-) Sürekli ayrılmak istememe rağmen bu siteyi bir türlü bırakamama nedenim ne olabilir sence ? Bu işin bir tedavisi var mıdır, nasıl kurtulunur buradan ? :)
14-) Forumda veya internette geçirdiğin saatler için bir üzüntü duyuyor musun, boşa zaman harcıyorum hissine kapılıyor musun ?
15-) Siteye kendine eş bir admin almayı düşünür müsün günün birinde ?
16-) 15. sayfayı göremeyeceğiz endişesine kapılıyor musun, yoksa umutlu musun?
17-) Bu konuyu cuma akşamı mı kapatacağız, yoksa cumartesi akşamı mı ? ( Konu cumartesi akşamı açılmıştı )

Hadi kolay gele. :)

1. Hayır.
2. Bence kolay ve güzel bir meslek. Zaman zaman sıkıntılar olsa da genel olarak çok rahatsın :)
3. Özlüyorum. Hayatım boyunca da özlemle anacağım o yılları :)
4. Daha iyi bir sistem her zaman olabilir ama bu sistem de bence gayet iyi. Eski ÖSS sistemine göre çok daha iyi.
5. Onlarca var hepsinden de :)
6. Evet tabii ki var. En basidinden bazı üyeleri moderatör yapıp sonra pişman olduğum oldu. :) Tabii şimdiki yönetimden kimseler yok bu grupta :)
7. Sanırım hayır. Aklıma gelmedi öyle bir şey.
8. Bence çok iyi. İyi bir sahne şovuyla ilk 5'te olabiliriz.
9. Uğurlu sayım 7. Günüm ise yok :)
10. Yok sanırım.
11. Bildiğim kadarıyla hayır ama üye de olabilir. Sitenin varlığından haberdar tabii :)
12. Sitem olduğunu biliyorlar sadece ama detaylı olarak bilmiyorlar. Zaten pek ilgili sayılmazlar internete :)
13. Sebebi neyse o sebebi seviyorum. Tedavisi olsa da söylemem :):)
14. Hayır, kesinlikle düşünmüyorum.
15. Hayır, kesinlikle düşünmüyorum. :)
16. Bu kadar sayfa da yeter :)
17. Cumartesi sabahı diyerek ortada buluşalım :)

1-) Sık ağlar mısın? En son ne zaman, ne için ağladığını hatırlıyor musun ?
2-) Türkçeyi daha doğru kullanabilmek amaçlı kendi yaptığın herhangi bir şey var mı ? Forumda Türkçenin daha güzel kullanılması için yapmayı düşündüğün şeyler var mı ?
3-) İngilizceyi ne kadar biliyorsun? İngilizce derslerde zorlanıyor musun? İngilizce derslerin eğitimdeki yeri nedir sence, faydalı mıdır ?
4-) %100 ingilizce bir bölümde okumak ister miydin ? Sence bilgisayar mühendisliğini ingilizce öğrenmek yararlı bir aktivite midir ?
5-) Türkçe-İngilizce hariç bildiğin bir dil var mı ?
6-) Yeni diller öğrenmek istiyor musun ? istiyorsan hangi dilleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...