FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekstrem sporlardan hoşlanır mısın ? Dağ tırmanıcılığı, yamaç paraşütü, uçurumdan denize atlamak vs. ilgini çeker mi ?

Yüzmeyi biliyor musun, yüzmeyi sever misin ?

Hoşlanmam.

Yüzmeyi bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Bana göre değil :)

Konunun 192. mesajını gözden kaçırmış olabilir misin ? :)

Evet :)

1) Sevdiğin biri var mı?
2)Uçubiliyor olsaydın nereye uçardın?
3)Einstein gibi aklın olsaydı o aklı nasıl kullanırdın?
4) Sizin orada ki kızlar nasıl :F

1. Kız arkadaş anlamında soruyorsan yok.
2. Hastane yakınlarında uçardım. Düşme ihtimaline karşın :D
3. Teknolojik gelişmeler yapardım herhalde. O kadar aklım olmadığı için bilmiyorum :):)
4. İki gözlü, iki kulaklı falan. Diğer şehirlerdekinden bir farkı yok :)

Web site tasarlamayı öğrenmek için hiç bilmeyen biri önce ne yapmalıdır ? Önerebileceğin bir site veya kitap var mıdır ? Sen bu işi nasıl öğrendin ?

Önce Frontpage veya Dreamweaver tarzı programlarla başlayabilirler işe.

HTML Tutorial
Yukarıdaki site html ve css için iyi bir sitedir.

Hoşlanmam.

Yüzmeyi bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Bana göre değil :)

Evet :)

1. Kız arkadaş anlamında soruyorsan yok.
2. Hastane yakınlarında uçardım. Düşme ihtimaline karşın :D
3. Teknolojik gelişmeler yapardım herhalde. O kadar aklım olmadığı için bilmiyorum :):)
4. İki gözlü, iki kulaklı falan. Diğer şehirlerdekinden bir farkı yok :)

Öf ozan abi :D nasıl gençsin ya :D olgunluğu bırak bizim gibi eğlenceli ol , babam gibi konuşuyorsun :D

Son mesajındaki esprilere çok güldüğümü biliyor musun ? Bu riskli sorular ancak bu kadar güzel cevaplanabilirdi. :)

Haftanın en çok mesaj yazan üyeleri, en çok hit alanları vs. konularını nasıl açıyorsun ? Tek tek sayıyor musun, yoksa forumda onu hesaplayan bir köşe mi var ya da cevap nedir ?

Bu konu bu hafta içinde yazılan mesajlarıyla yine haftanın en çok mesaj yazılan konuları listesinde yer alacak mı ? Yoksa başlangıç tarihi mi esas alınıyor ?

Son mesajındaki esprilere çok güldüğümü biliyor musun ? Bu riskli sorular ancak bu kadar güzel cevaplanabilirdi. :)

Haftanın en çok mesaj yazan üyeleri, en çok hit alanları vs. konularını nasıl açıyorsun ? Tek tek sayıyor musun, yoksa forumda onu hesaplayan bir köşe mi var ya da cevap nedir ?

Bu konu bu hafta içinde yazılan mesajlarıyla yine haftanın en çok mesaj yazılan konuları listesinde yer alacak mı ? Yoksa başlangıç tarihi mi esas alınıyor ?

Teşekkürler :):)

Hesaplayan çeşitli yöntemlerimiz var :)

Hayır yer almayacak başlangıç tarihi esas alınıyor. :)

Tatil anlayışın nedir ? Deniz-kum-güneş, turistik gezi, evde pineklemek vs.

Yazları okul yokken zamanını nasıl geçirirsin ?

Geçen yaz "kendime alanımla ilgili bir iş bulayım" dedin mi ? İleride demeyi düşünüyor musun ?

Stajın okul dersleri arasındaki ehemmiyeti hakkında ne düşünüyorsun ? Yararlı, gereksiz uğraş vs.

Konunun süresi dolunca konuyu daha fazla soru sorulmasın diye kilitleyecek misin, yoksa açık mı kalacak ? Açık kalması durumunda sana soru yöneltilirse tavrın ne olur, cevap verir misin ?

Tatil anlayışın nedir ? Deniz-kum-güneş, turistik gezi, evde pineklemek vs.

Yazları okul yokken zamanını nasıl geçirirsin ?

Geçen yaz "kendime alanımla ilgili bir iş bulayım" dedin mi ? İleride demeyi düşünüyor musun ?

Stajın okul dersleri arasındaki ehemmiyeti hakkında ne düşünüyorsun ? Yararlı, gereksiz uğraş vs.

Ev iyidir. :):)

Kışlardan pek de farklı değil.

Hayır. Kendi kendime çeşitli işlerle uğraşmayı tercih ederim. Üniversite bittikten sonra çalışacağız tabii o ayrı :)

Gereksiz uğraş gibi geliyor ama iş dünyasını tanımak için de bir yönden faydalı. Ama tatili alacak olması insanı rahatsız ediyor :)

Oo tek tek soracak mısınız ya :D Seviyoruz işte herkesi :D
Konunun süresi dolunca konuyu daha fazla soru sorulmasın diye kilitleyecek misin, yoksa açık mı kalacak ? Açık kalması durumunda sana soru yöneltilirse tavrın ne olur, cevap verir misin ?

Kilitlenecek yoksa olayın anlamı kalmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...