bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,853
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Artık flood'u pek takmıyorum, aklıma yeni bir şey gelince yazıyorum.
1-) Her gün mutlaka girdiğin siteler hangileri ?
2-) Tarayıcını açtığında otomatik olarak açılan sayfalar hangileri ? ( Yukarıda soruyla cevap aynı ise cevaplanmayabilir. )
3-) Tarayıcındaki anasayfa siten/sitelerin hangisi ? ( Yine cevaplar aynı ise pas geçilebilir.)
4-) Facebook'a, twitter'a üye misin ? Üye isen oradaki nicklerini paylaşmak ister misin ?
5-) Msn kullanıyor musun, kaç tane hesabın var ? Sadece aile veya yakın arkadaşlar için kullandığın hesabın var mı ?
6-) Hangi gsm operatörünü kullanıyorsun ? Bu gsm operatörünü seçme nedenin nedir, kampanyalar/tarifeler vs. seni etkiledi mi?
7-) Yapmak istediğin, hayal ettiğin projeler nelerdir ? Örneğin şöyle bir program yazmak istiyorum gibi.
😎 Sitenin yeni mesajlar kategorisine bastığımda 8 sayfa açıldı bugün, benim tüm bunlara bakmam mümkün değil, aralarda hiç ilgimi çekmeyen konular oluyor, spor haberleri gibi, onları filtreleme ve görmeme şansım var mıdır ? Böyle bir sistem geliştirmeyi düşünür müsün ?
9-) Kardeşinle aranız nasıldır, kavga eder misiniz ? Ağabey olmak iyi bir his mi, ağabey olmamayı tercih eder miydin ?
10-) Kuşunuz kaç yaşında, ne renk ?
11-) Forumdan duyurular bölümünü kim güncelliyor, otomatik güncelleme yapan bir program yazılamaz mı?
12-) Herhangi bir enstruman çalmayı biliyor musun, neyi çalmayı öğrenmek isterdin ?
13-) Mükemmelliyetçi misindir, yaptığın işleri kusursuz mu yapmak istersin ?
14-) Forumda şimdiye kadar kaç kişi kalıcı banlanmıştır ?
15-) Alemto'yu günün birinde affederim diyor musun?
16-) Frank woods ne zaman aramıza dönüyor ?
17-) Forumda çok fazla bot gezdiğinin farkında mısın, botların üye olmasını zorlaştırmak için recaptcha koymayı düşünüyor musun ?
1😎 Forumda yakın zamanda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünüyor musun, temada vs. ?
19-) Forumda " Şu bölümü biraz daha popülerleştirmek lazım, ne yapsak acaba" dediğin bir bölüm var mı?
20-) Silinen mesajlar veya konular bir yerde depolanıyor mu, yoksa tamamen kayıp mı oluyorlar ?
21-) "Çok az vaktim var OzaN" Bu tür sana hitap eden nickler görünce ne yapıyorsun ?
1. FavoriForumum, Facebook, Twitter, Zamunda (Dizi-Film Torrent İndirme Sitesi), IMDB, Ekşi Sözlük, Google, NTVSpor.net
2. Otomatik olarak açılan Google diğerlerini kendim açarım.
3. Google
4. İkisine de üyeyim. Birine bireysel, diğerine kurumsal hesapla. twitter.com/favoriforumum
5. Şu an pek aktif olarak kullanmasam da bir hesabım var. Her amaçla onu kullanıyorum
6. Turkcell. Sebebi en yaygın olması ve kaliteli hizmet vermesi. Çok sık telefon kullanmadığım için kampanyalar beni ilgilendirmiyor desem yeridir
7. Bu bende kalması gereken bir şey ama günün birinde ondan kazandıklarımla geçinebileceğim bir işe imza atmak isterim.
8. Forum sistemi tarafından geliştirilirse olur ama ben kendim yapamam. vBulletin sisteminin programlamasını tam çözebilmiş değilim. Bir şey geliştiremiyorum kendim kolay kolay.
9. İyi. Tartışmalar her zaman olur ama memnunum genel olarak.
10. 1 yaşında ve yeşil renk.
11. Sadece bana kalmış bir şey ve benim de birçok programlanmış her gün yapmam gereken iş olduğundan ona sıra gelmiyor. Otomatik güncellenen bir sistem de yazılması çok çok zor.
12. Flüt çalmayı biliyorum
13. Bazı konularda
14. 100'den fazla kişi vardır herhalde.
15. Büyük ihtimal ama uzun vadeli olur.
16. Nisan'ın ilk haftası
17. Forumda çok fazla bot var ama botlar ilk başta kendileri gelip üye olmak zorundalar. Yoksa soruyu bilemediklerinden üye olamazlar. Recaptcha olsa da durum değişmez.
18. Evet kafamda var bir şeyler ama başka işler var öncelikli olarak.
19. Var müzik ve film bölümleri için öyle düşünüyorum. Film ve müzik konusunda gerçekten ilgiliyim ve bilgilerimi de paylaşarak daha aktif hale getirebilirim bu bölümleri de diye düşünüyorum.
20. İzsiz silinen mesajlar tamamen siliniyor diğerleri ise geri dönüşümlü olarak saklanıyor.
21. Kızıyorum. Beni gerçekten rahatsız eden bir durum ama önlem olarak bir şey yapamamak insanı üzüyor.