FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endgame yine soru yağmuruna tutmuş admini.admin belli etmiyo ama sorulardan bıktı ama haklı da :D

Forum tarihinde gördüğün en büyük olay olumlu ve olumsuz yönden?
Hiçbir kızın seni sevdiğini düşündün mü?

endgame yine soru yağmuruna tutmuş admini.admin belli etmiyo ama sorulardan bıktı ama haklı da :D
Öyle bir şey yok :)

Forum tarihinde gördüğün en büyük olay olumlu ve olumsuz yönden?
Hiçbir kızın seni sevdiğini düşündün mü?
Olumlu yönden reyting işine girmem. Olumsuz yönden Neferet'in ayrılması. Belki daha önemlileri vardır ama aklıma ilk gelenler bunlar.

Evet düşündüğüm oldu birkaç kere ama ben ilgili olmadığım için düşüncemden kurtuldum hemen :D

İngilizce öğrenmeye Üniversitede mi başladın? Bilgisayar Mühendisliği için ingilizceyi ne kadar önemli görüyorsun, kodlamalar sırasındaki zorluklara göre cevaplanırsa iyi olur.:)

NOT: Hep üniversiteden soruyorum elimde değil kusura bakma.:) endgameyi geçemem:(

İngilizce öğrenmeye Üniversitede mi başladın? Bilgisayar Mühendisliği için ingilizceyi ne kadar önemli görüyorsun, kodlamalar sırasındaki zorluklara göre cevaplanırsa iyi olur.:)

NOT: Hep üniversiteden soruyorum elimde değil kusura bakma.:) endgameyi geçemem:(

Düz lisede okuduğum için lisede İngilizce öğrenebilme şansım pek yoktu. Sınava odaklandığım için de İngilizce'yle uğraşmaya pek vaktim olmadı ama buna rağmen üniversitenin hazırlık sınıfını geçtim.

Üniversiteye başladıktan sonra ise bunu geliştirmek için çeşitli şeyler yapmaya başladım ve hala devam ediyorum. Üniversiteye başlamadan önce sadece okuduğumu anlama konusunda fena değildim. Onun dışında dinleme konusunda hiç iyi değildim. Hala da daha alacak epey yolum var İngilizce konusunda. Bilgisayar Mühendisiği için İngilizce çok önemli hemen hemen her bölümde olduğu gibi. İş başvurularında olmazsa olmaz bir şey :) Kodlamalarla alakasına gelince ise aslında çok da fazla alakası yok. Hiç İngilizce bilmesem de kodlamada aynı seviyede olabilirdim herhalde ama belki daha çok ezber yapmam gerekirdi.

Ergenliğe ilk girdiğinde en çok ne yapıyorduun :D:D

Yaz tatillerinde herhangi bi işte çalıştın mı?

Fb-King'in seni tuzak alana çekmeye çalıştığının farkında mısın ? Bu hamleyi savuşturabilecek misin ? :)

15 sayfayı görür müyüz derken çoktan 16 olmuş olmamızı nasıl değerlendiriyorsun ? Sence bu serüven kaçta bitecek ?

Pf kızlara bakmıyormuydun ? :D

Herkes gibi ben de bakıyordum tabii ki. Ama bunun ergenlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Hangi yüzyılda aşıyoruz ? İkili eğitim kalkalı yıllar oldu :)

Fb-King'in seni tuzak alana çekmeye çalıştığının farkında mısın ? Bu hamleyi savuşturabilecek misin ? :)

15 sayfayı görür müyüz derken çoktan 16 olmuş olmamızı nasıl değerlendiriyorsun ? Sence bu serüven kaçta bitecek ?

Evet farkındayım :)

18 falan olur herhalde en fazla :)

Anasayfada yer alan top 15 stats'ın bazen yüklenmediğinin farkında mısın? Yüklenmeme durumunda güncellenince de yüklenmemeye devam ettiğini biliyor musun ? :)

Top 15 stats'ın dili türkçeye çevrilemez mi ?

Anasayfada yer alan top 15 stats'ın bazen yüklenmediğinin farkında mısın? Yüklenmeme durumunda güncellenince de yüklenmemeye devam ettiğini biliyor musun ? :)

Top 15 stats'ın dili türkçeye çevrilemez mi ?

Hiç yüklenmediğine şahit olmadım. İlginç.

Türkçeye çevrilebilir, çevirmek lazım :)

Google chrome kullanıyorum. Chrome'da yüklenmeme sorunu olabilir mi ?

En sevdiğin renk mavi olmasına rağmen yazı renginin yeşil olması bir tezatlık oluşturmuyor mu ? Gerçi mavinin kötü duracağını düşünüyorum forumda, sen de böyle düşünmüş olabilir misin ?

OzaN adminim,
Bir admin olarak noktalama işaretlerini doğru olarak kullandığını düşünüyor musun ?

Sence herkes noktalama işaretleri ile dilimizi doğru bir şekilde kullanmalı mı ?

Google chrome kullanıyorum. Chrome'da yüklenmeme sorunu olabilir mi ?

En sevdiğin renk mavi olmasına rağmen yazı renginin yeşil olması bir tezatlık oluşturmuyor mu ? Gerçi mavinin kötü duracağını düşünüyorum forumda, sen de böyle düşünmüş olabilir misin ?

Olsa farkederdim sanırım ama deneyim yine de :)

Yeşili de severim. Yazı rengim tesadüfen yeşildi ve öyle kaldı. Seviyorum bu yazı rengini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...