Öyle bir şey yokendgame yine soru yağmuruna tutmuş admini.admin belli etmiyo ama sorulardan bıktı ama haklı da![]()
Olumlu yönden reyting işine girmem. Olumsuz yönden Neferet'in ayrılması. Belki daha önemlileri vardır ama aklıma ilk gelenler bunlar.Forum tarihinde gördüğün en büyük olay olumlu ve olumsuz yönden?
Hiçbir kızın seni sevdiğini düşündün mü?
İngilizce öğrenmeye Üniversitede mi başladın? Bilgisayar Mühendisliği için ingilizceyi ne kadar önemli görüyorsun, kodlamalar sırasındaki zorluklara göre cevaplanırsa iyi olur.
NOT: Hep üniversiteden soruyorum elimde değil kusura bakma.endgameyi geçemem
Playstation ve atari çok oynardım herhaldeErgenliğe ilk girdiğinde en çok ne yapıyorduun![]()
FF adminliği sayılmıyorsa hayırYaz tatillerinde herhangi bi işte çalıştın mı?
Playstation ve atari çok oynardım herhalde
FF adminliği sayılmıyorsa hayır![]()
Pf kızlara bakmıyormuydun ?![]()
Fb-King'in seni tuzak alana çekmeye çalıştığının farkında mısın ? Bu hamleyi savuşturabilecek misin ?
15 sayfayı görür müyüz derken çoktan 16 olmuş olmamızı nasıl değerlendiriyorsun ? Sence bu serüven kaçta bitecek ?
Anasayfada yer alan top 15 stats'ın bazen yüklenmediğinin farkında mısın? Yüklenmeme durumunda güncellenince de yüklenmemeye devam ettiğini biliyor musun ?
Top 15 stats'ın dili türkçeye çevrilemez mi ?
Bu seneki Survivor'u izlicekmisin?
İftira atmak çokhoş mu?
Google chrome kullanıyorum. Chrome'da yüklenmeme sorunu olabilir mi ?
En sevdiğin renk mavi olmasına rağmen yazı renginin yeşil olması bir tezatlık oluşturmuyor mu ? Gerçi mavinin kötü duracağını düşünüyorum forumda, sen de böyle düşünmüş olabilir misin ?