FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sorularımızı ve bizi ciddiye alıp cevap vererek bizi çok sevindirdiğini biliyor musun? :)

Öğrendiğim iyi oldu :)

üç üyeye üç tavsiye verebilir misin?

Bu tip çok ucu açık şeyler cevaplamayım. Sorunun cevabı veremem :D

1-) Takip ettiğin diziler var mı ?
2-) En sevdiğin diziler hangileri ? Devam eden, biten diyerek ayırarak yazar mısın ?
3-) En sevdiğin oyuncu kim yada kimler ?
4-) Televizyon dünyasında dizilerin süreleri düşürülmeli mi ?
5-) Reytingleri gerçekçi buluyor musun ?
6-) Sence en iyi kanallar hangileri sıralar mısın ?
7-) Hangi takımlısın ? Fenerbahçelisin orası bellide onun dışında hangi takımı tutuyorsun ?
😎 En sevdiğin sporcular kimler ?
9-) Türk Sporunun durumunu nasıl buluyorsun ? Özellikle Futbol dünyası şike olayları ile çalkalanıyor.
10-) Abdullah Avcı Türk Milli Takımımızda başarılı olur mu ?
11-) FavoriForumum ismi nereden aklına geldi ?
12-) Gelecekte seni neler bekliyor olabilir ?

1. Evet bol miktarda var. Aslında forumda birkaç kez yazmıştım ama yazayım yine. Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, The Big Bang Theory, The Walking Dead, Modern Family, How I Met Your Mother, Dexter, Game of Thrones, Spartacus, Two and a Half Men, Alcatraz, Person of Interest, Once Upon A Time. Evet bu kadar sanırım. Bunlardan bir iki tanesini geriden gelerek takip ediyorum. Bir iki tanesi sezon finali yaptı geri kalanını ise haftalık olarak takip ediyorum. :)

2.
Yerlilerden devam eden: Leyla ile Mecnun
Yerlilerden biten: Tatlı Hayat
Yabancılardan devam eden: The Big Bang Theory
Yabancılardan biten: Lost

Ama bunlar değişebilir sık sık :) Özellikle yabancılardan devam eden kısmı :)

3. Yerlilerden Şener Şen, yabancılardan Tom Hanks. Ayrıca Haluk Bilginer'in de büyük bir hayranıyım.

4. Kesinlikle düşmeli. Dizi kalitesini düşürüyor ve çok fazla vakit alıyor diziler. Yabancı dizi izlemeye alışan her kişi bu fikrimi destekler diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten her şey tadında güzel :)

5. Evet büyük oranda gerçekçi buluyorum.

6. Kanal D bence en iyisi. Yıllardır belli bir çizginin altına düşmüyorlar.

7. Forumdaki çoğu kişi biliyordur aslında Real Madrid taraftarıyım. Ayrıca Karabükspor'a da nedense sempatim var. Oyunlarda falan genellikle Karabükspor'u seçerim. :)

8. Brezilyalı Ronaldo'nun yeri çok ayrı. En sevidğim sporcu o. Sonrasında ise Roberto Carlos geliyor. Bunlar dışında Michael Schumacher hayranıyım.

9. Takım sporlarında yine durum iyi ama bireysel sporlarda durum çok kötü. Spora gerekli destek verilmiyor. Son olimpiyatlarda durum çok kötüydü ve bir sonraki olimpiyatlarda da durum böyle olur gibi geliyor maalesef. Oysa 75 milyonluk ve genç nüfus oranı fazla olan bir ülke olimpiyatlarda çok daha başarılı olmalı. Şike olayları ise tabii ki çok kötü. Keşke böyle bir şey hiç olmasaydı...

10. Bence başarılı olur ama kendisine karşı sabırlı davranılmalı. 1-2 kötü sonuçla birlikte baskılar başlarsa sonuç kötü olabilir.

11. Nereden geldi hiç bilmiyorum. Bir anda geldi aklıma. Sonra kurucu arkadaşlarla konuştuk ve hemen hemen herkes bu ismi beğendi. Daha iyi bir fikir çıkmayınca böyle kaldı. İyi ki de kalmış :)

12. Bunu kim bilebilir ki :)

Son düzenleme:
Konunun 20. mesajında yazdığım soruya cevap vermediğinin farkında mısın? Sence soru tarzımda bir revizyona gitsem mi, yoksa böyle iyi mi?

Bugün okula gidecek misin, yoksa çoktan gittin mi? :)

Yukarıda savunulan kişisel soralım görüşüne katılıyor musun? Sence absürt sorularla konu daha zevkli değil mi?

Çok absürt olmadıkça sorun yok. Farklı güzel sorular var :)

Konunun 20. mesajında yazdığım soruya cevap vermediğinin farkında mısın? Sence soru tarzımda bir revizyona gitsem mi, yoksa böyle iyi mi?

Bugün okula gidecek misin, yoksa çoktan gittin mi? :)

Gözden kaçmış o. Şimdi cevapladım :) Çoğu sorun gayet iyi :)

Bugün okula gitmeyeceğim sadece lab dersi var ve bu hafta ilk hafta olduğu için teorik ders olmadan lab olmaz :)

Ne tür filmlerden hoşlanırsın ?
Hiç unutamadığın bir anın var mı ?
Sigara, alkol kullanır mısın ?

En sevdiğin yabancı komedi dizisi?
En sevdiğin yabancı drama dizisi?

En İyi Türkçe Kullanan Üye:
En İyi Anlaştığın Üye:
Başınızın En Tatlı Belası Dediğiniz Üye:
En Sevdiğiniz Üye:
En Güzel Avatarlı Üye:
En Güzel İmzalı Üye:
En Güzel Kullanıcı Adı:
En Güzel Profil:
En İyi Yönetici:
En İyi Yorumcu Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye:
En Geveze Üye:
En Aktif Üye:
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
En İyi Çıkış Yapan
En Kültürlü Üye:
En Komik Üye:
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye:
En Fanatik Üye:
En Sportmen Üye:
En Ciddi Üye:
En Kibar Üye:
En Sakin Üyesi
En Özlenilen Üye:
En Çok Rastladığınız Üye:
En Unutulmayacak Üye:
En Eğlenceli Üye:
En Sabırlı Üye:
En Duygusal Üye:
En Şefkatli Üye:
En Çok Tanışılmak İstenen Üye:

Sence "Forumun Enleri [2012]" konusunu nasıl hazırlamışım ?

Biraz okul...

Okula kaç vasıtayla kaç saatte gidiyorsun ?

Kampüsü beğeniyor musun, ders aralarında kampüste mi olursun, neler yaparsın? Kantine gitmek, kulüp akivitesi,spor vs.

Sınıf ortamını nasıl buluyorsun? Eğlenceli sıkıcı vs.

Tüm sınıfı tanıyor musun, kaç tane sık konuştuğun arkadaşın var?

Okulda başarılı mısın ? Ortalaman kaç ? Çok net yazmana gerek yok, 1-2, 2-3 arası gibi yazabilirsin.

favoriforumum. net'in kurucusu ve üyesi olduğun biliniyor mu okul arkadaşların tarafından, onlar da bu foruma üye mi?

Sence okulda sevilen biri misin ?

Okulda başarılarını kıskandığın birileri var mı ?

Ödevlerini vs. tam yapar mısın, ne sıklıkla devamsızlık yapıyorsun, yoklama alınıyor mu ?

Şu ana kadar aldıkların arasında en sevdiğin ders / en sevmediğin ders ?

Hiç sunum yaptın mı? Topluluk karşısında konuşma yapmakta iyi misindir ?

Hep aynı sırada mı oturursun, neresi boşsa oraya çöker misin? Önlerde mi olursun, arkalarda mı ?

Not tutar mısın?

Konuşkan mısındır, hocaların ortaya attığı soruları cevaplamayı sever misin?

Hocaların yeterince bilgili ve donanımlı olmadığını düşündüğün oldu mu?

Derslerine evde ne kadar zaman ayırırsın, daha çok çalışmalıyım dediğin oluyor mu?

Biraz da ev yaşantısı...

Şu an bu mesajları yatakta mı yoksa koltukta mı cevaplıyorsun ? Laptobu oda içinde gezdirir misin, sabit bir yerde mi tutarsın ?

Odan kendine mi ait ?

Odan toplu mudur, dağınık mı? Odanı sen mi düzenlersin ?

Yemek yapmayı biliyor musun, hiç yemek pişirdin mi, ne tür şeyler yapabilirsin ?

Muhabbet kuşunuzu ne sıklıkla salarsınız, kuşunuz konuşmayı biliyor mu, adı ne ?

Biraz da seninle ilgili...

Çay mı, kahve mi ?

Arkadaşlarının evlerine gider misin, onlar senin evine gelir mi ?

Forum haricinde yüzyüze görüştüğün kaç arkadaşın vardır ?

Sence gerçek hayatta mı, sanal alemde mi arkadaş bulmak kolay ? Sanal alemdeki dostlukların gerçekliğine inanıyor musun ?

Kendini yalnız hissettiğin oluyor mu ?

Forumdan bir kişiyle gerçekten yüz yüze görüşmek ister misin, bu görüşmenin büyüyü bozacağını düşünmez misin ? Hayal ettiğinden çok farklı birini karşında görmekten korkmaz mısın ? Hiç internetten biriyle gerçek hayatta karşılaştın mı?

Nasıl havaları seversin ? Güneşli/loş/yağmurlu/karlı/sıcak/soğuk

Soruların devamı gelebilir ama önce araya başka birinin mesajının girmesini bekleyeceğim. :)

Son düzenleme:
Sence "Forumun Enleri [2012]" konusunu nasıl hazırlamışım ?
Gayet iyi :)

Biraz okul...

1.Okula kaç vasıtayla kaç saatte gidiyorsun ?

2.Kampüsü beğeniyor musun, ders aralarında kampüste mi olursun, neler yaparsın? Kantine gitmek, kulüp akivitesi,spor vs.

3.Sınıf ortamını nasıl buluyorsun? Eğlenceli sıkıcı vs.

4.Tüm sınıfı tanıyor musun, kaç tane sık konuştuğun arkadaşın var?

5.Okulda başarılı mısın ? Ortalaman kaç ? Çok net yazmana gerek yok, 1-2, 2-3 arası gibi yazabilirsin.

6.favoriforumum. net'in kurucusu ve üyesi olduğun biliniyor mu okul arkadaşların tarafından, onlar da bu foruma üye mi?

7.Sence okulda sevilen biri misin ?

8.Okulda başarılarını kıskandığın birileri var mı ?

9.Ödevlerini vs. tam yapar mısın, ne sıklıkla devamsızlık yapıyorsun, yoklama alınıyor mu ?

10.Şu ana kadar aldıkların arasında en sevdiğin ders / en sevmediğin ders ?

11.Hiç sunum yaptın mı? Topluluk karşısında konuşma yapmakta iyi misindir ?

12.Hep aynı sırada mı oturursun, neresi boşsa oraya çöker misin? Önlerde mi olursun, arkalarda mı ?

13.Not tutar mısın?

14.Konuşkan mısındır, hocaların ortaya attığı soruları cevaplamayı sever misin?

15.Hocaların yeterince bilgili ve donanımlı olmadığını düşündüğün oldu mu?

16.Derslerine evde ne kadar zaman ayırırsın, daha çok çalışmalıyım dediğin oluyor mu?

Biraz da ev yaşantısı...

17.Şu an bu mesajları yatakta mı yoksa koltukta mı cevaplıyorsun ? Laptobu oda içinde gezdirir misin, sabit bir yerde mi tutarsın ?

18.Odan kendine mi ait ?

19.Odan toplu mudur, dağınık mı? Odanı sen mi düzenlersin ?

20.Yemek yapmayı biliyor musun, hiç yemek pişirdin mi, ne tür şeyler yapabilirsin ?

21.Muhabbet kuşunuzu ne sıklıkla salarsınız, kuşunuz konuşmayı biliyor mu, adı ne ?

Biraz da seninle ilgili...

22.Çay mı, kahve mi ?

23.Arkadaşlarının evlerine gider misin, onlar senin evine gelir mi ?

24.Forum haricinde yüzyüze görüştüğün kaç arkadaşın vardır ?

25.Sence gerçek hayatta mı, sanal alemde mi arkadaş bulmak kolay ? Sanal alemdeki dostlukların gerçekliğine inanıyor musun ?

26.Kendini yalnız hissettiğin oluyor mu ?

27.Forumdan bir kişiyle gerçekten yüz yüze görüşmek ister misin, bu görüşmenin büyüyü bozacağını düşünmez misin ? Hayal ettiğinden çok farklı birini karşında görmekten korkmaz mısın ? Hiç internetten biriyle gerçek hayatta karşılaştın mı?

28.Nasıl havaları seversin ? Güneşli/loş/yağmurlu/karlı/sıcak/soğuk

Soruların devamı gelebilir ama önce araya başka birinin mesajının girmesini bekleyeceğim. :)

Maşallah öncelikle. Keşke numaralandırsaydın yanıtlaması daha kolay olurdu. Neyse ben numaralandırdım :)

1. Tek otobüsle yaklaşık 1 saatte gidiyorum.

2. Çok fazla ara olmuyor aslında o yüzden kampüste kalıyorum ve pek bir şey yapmıyorum ama geçen sene çok ara vardı mesela. Playstation oynamaya giderdik genelde :)

3. Sıkıcı. Fazla gürültüyü ve kalabalığı sevmem. Sınıfta ikisi de fazlasıyla var.

4. 100'den fazla kişi var sınıfta. Hepsini tanımama imkan yok. Ama tanıdığım, muhabbetim olan 15 kişi falan var herhalde.

5. Liseyi ikincilikle bitirmiştim. Üniversitede de gayet iyi gidiyor 3.30 şu anki ortalamam. Bir insanın kendinin söylemesi pek doğru değil bunu ama bence başarılıyım :)

6. Bilen arkadaşlarım var ama çok değil. Lisede herkes biliyordu. Liseden arkadaşlarım gördüğü zamanlar hala sorarlar forumun durumunu :)

7. Seviliyorumdur herhalde. Kimseyle bir problemim olmadı şu ana kadar :)

8. Hayır yok.

9. Yoklama alınmıyor ama buna rağmen fazla devamsızlık yapmamaya çalışıyorum. Devamsızlık yaptığımda kendimi suçlu hissediyorum. Ödevleri genel olarak yapmaya çalışıyorum ama bazı ödevler çok zor geliyor veya anlamsız buluyorum. O zaman geçiştirme yoluna gidiyorum.

10. En sevdiğim Programming Languages I, en sevmediğim Circuit Theory

11. Yapmadım ve iyi olduğum bir konu olduğunu düşünmüyorum. En son 8.sınıfta okulun kapanış programını sunmuştum. Ondan sonra hatırlamıyorum böyle bir şey :):) Ama seneye mecbur yapacağım.

12. Genelde geç gittiğim için arkalarda kalıyorum maalesef. Sabit bir yer yok ama 3-4 yer arasında gidip geliyorum diyebilirim :)

13. Evet genellikle not tutarım.

14. Hayır değilim. Sessiz kalmayı tercih ederim. Ama lisede böyle değildi, lisede her soruya atlayan biriydim. Üniversite ortamı farklı ve sessiz kalmayı tercih ediyorum genellikle :)

15. Oluyor tabii ki zaman zaman.

16. Sınav zamanı dışında neredeyse hiç ayırmam. Yalnızca programlamayı sevdiğim için ona zaman ayırırım.

17. Genellikle yerde minder üstüne oturup, laptopu sehpa üzerine koyarım.

18. Hayır

19. Benim olan kısmı topludur ve kendim düzerim genellikle :)

20. Bildiğimi söyleyemem ama aç kalmam bir şeyler yaparım zorda kalırsam :)

21. 2-3 günde bir salarız. 1-2 kelime söyleyebiliyor ama bu konuda baya hevesli. İleride daha da öğrenebilir :) Adı Pıtır.

22. İkisini de çok sevmem ama çay daha iyidir.

23. Hayır

24. Okuldan 5-10 kişiyi sayabilirim. Okuldakiler dışında sık görüştüğüm arkadaşım yok. Lisedekiler hepsi farklı yerlerde ve çok nadiren görüşebiliyoruz :)

25. Benim için sanal alemde daha kolay. Sanal alemdeki dostlukların gerçekliğine de inanıyorum. Bu forumdan onlarca arkadaş edindim. :)

26. Evet oluyor ama bundan mutluluk duyuyorum. Yalnızlığı seviyorum.

27. Görüşmek istemem. Dediğin gibi büyünün bozulmasını istemem. Hatta mümkünse resmini bile görmemeyi tercih ederim. Hayalde kalması daha iyi bence. Ama zaman zaman düşündüğüm oluyor buluşma yapsak görüşsek canlı canlı diye :) İnternetten biriyle tanıştım ama o pek sayılır mı bilmiyorum :) Okul ilk açıldığı zamanlarda internetten tanışmıştım ve okulda buluşup bazı işlemleri beraber yapmıştık. Hala gördüğümde selamlaşırım onunla, iyi bir tecrübeydi :):)

28. Karlı havalar favorim :)

Son düzenleme:
Öncelikle cevaplar için teşekkürler, çok beğendim, genelde tahmin ettiğim gibi cevapladığını söyleyebilirim. :)

Şimdi bugünle ilgili bir iki soru...

1-) Okulun ilk günü nasıldı? Arkadaşlarını tekrar gördüğüne mutlu oldun mu, onları özlemiş misin ?

2-) Nesne tabanlı programlama dersini sevdin mi? Beklediğin kadar ilginç geçti mi ders ?

3-) Dersi anladın mı? / Dersin zorluğu veya kolaylığı hakkındaki öngörün nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy