bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,854
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bizim sorularımızı ve bizi ciddiye alıp cevap vererek bizi çok sevindirdiğini biliyor musun?![]()
Öğrendiğim iyi oldu
üç üyeye üç tavsiye verebilir misin?
Bu tip çok ucu açık şeyler cevaplamayım. Sorunun cevabı veremem
1-) Takip ettiğin diziler var mı ?
2-) En sevdiğin diziler hangileri ? Devam eden, biten diyerek ayırarak yazar mısın ?
3-) En sevdiğin oyuncu kim yada kimler ?
4-) Televizyon dünyasında dizilerin süreleri düşürülmeli mi ?
5-) Reytingleri gerçekçi buluyor musun ?
6-) Sence en iyi kanallar hangileri sıralar mısın ?
7-) Hangi takımlısın ? Fenerbahçelisin orası bellide onun dışında hangi takımı tutuyorsun ?
😎 En sevdiğin sporcular kimler ?
9-) Türk Sporunun durumunu nasıl buluyorsun ? Özellikle Futbol dünyası şike olayları ile çalkalanıyor.
10-) Abdullah Avcı Türk Milli Takımımızda başarılı olur mu ?
11-) FavoriForumum ismi nereden aklına geldi ?
12-) Gelecekte seni neler bekliyor olabilir ?
1. Evet bol miktarda var. Aslında forumda birkaç kez yazmıştım ama yazayım yine. Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, The Big Bang Theory, The Walking Dead, Modern Family, How I Met Your Mother, Dexter, Game of Thrones, Spartacus, Two and a Half Men, Alcatraz, Person of Interest, Once Upon A Time. Evet bu kadar sanırım. Bunlardan bir iki tanesini geriden gelerek takip ediyorum. Bir iki tanesi sezon finali yaptı geri kalanını ise haftalık olarak takip ediyorum.
2.
Yerlilerden devam eden: Leyla ile Mecnun
Yerlilerden biten: Tatlı Hayat
Yabancılardan devam eden: The Big Bang Theory
Yabancılardan biten: Lost
Ama bunlar değişebilir sık sık
3. Yerlilerden Şener Şen, yabancılardan Tom Hanks. Ayrıca Haluk Bilginer'in de büyük bir hayranıyım.
4. Kesinlikle düşmeli. Dizi kalitesini düşürüyor ve çok fazla vakit alıyor diziler. Yabancı dizi izlemeye alışan her kişi bu fikrimi destekler diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten her şey tadında güzel
5. Evet büyük oranda gerçekçi buluyorum.
6. Kanal D bence en iyisi. Yıllardır belli bir çizginin altına düşmüyorlar.
7. Forumdaki çoğu kişi biliyordur aslında Real Madrid taraftarıyım. Ayrıca Karabükspor'a da nedense sempatim var. Oyunlarda falan genellikle Karabükspor'u seçerim.
8. Brezilyalı Ronaldo'nun yeri çok ayrı. En sevidğim sporcu o. Sonrasında ise Roberto Carlos geliyor. Bunlar dışında Michael Schumacher hayranıyım.
9. Takım sporlarında yine durum iyi ama bireysel sporlarda durum çok kötü. Spora gerekli destek verilmiyor. Son olimpiyatlarda durum çok kötüydü ve bir sonraki olimpiyatlarda da durum böyle olur gibi geliyor maalesef. Oysa 75 milyonluk ve genç nüfus oranı fazla olan bir ülke olimpiyatlarda çok daha başarılı olmalı. Şike olayları ise tabii ki çok kötü. Keşke böyle bir şey hiç olmasaydı...
10. Bence başarılı olur ama kendisine karşı sabırlı davranılmalı. 1-2 kötü sonuçla birlikte baskılar başlarsa sonuç kötü olabilir.
11. Nereden geldi hiç bilmiyorum. Bir anda geldi aklıma. Sonra kurucu arkadaşlarla konuştuk ve hemen hemen herkes bu ismi beğendi. Daha iyi bir fikir çıkmayınca böyle kaldı. İyi ki de kalmış
12. Bunu kim bilebilir ki
Son düzenleme: