FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir kerelik konunun bütünlüğünü bozuyorum ve şu açıklamayı yapıyorum, daha sonra bu mesaj benim tarafımdan silinecek, lütfen bu mesaja cevap vermeyin !

Sorduğum soruları yargılama hakkı size düşmüyor, eğer Ozan beğenmiyorsa siler veya cevaplamaz, ben klasik soruların yanında bu tarz konu dışı sayılabilecek sorular da yazmayı seviyorum, buna hakkım var, beni eleştirmek isteyenler lütfen konu sahibiyle veya en doğrusu Ozan ile görüşsün, burada konuyu baltalamayın, ben kendi sorularımla konuya zarar verdiğimi kesinlikle düşünmüyorum.

Bu konuyu öneren de bendim ve belli bir yerden esinlenerek bu konu oluşturuldu ve alıntı yapılan yerde de esprili mesajlar vardı,zaten amaç Ozan'ı tanımaktan çok sohbet-gırgır yapmak. Bu bir eğlence konusu, çok ciddi olmak zorunda değilsiniz, Ozan'a 3+5 nedir diye de sorabilirsiniz. :)

Arkadaşlar bir kerelik konunun bütünlüğünü bozuyorum ve şu açıklamayı yapıyorum, daha sonra bu mesaj benim tarafımdan silinecek, lütfen bu mesaja cevap vermeyin !

Sorduğum soruları yargılama hakkı size düşmüyor, eğer Ozan beğenmiyorsa siler veya cevaplamaz, ben klasik soruların yanında bu tarz konu dışı sayılabilecek sorular da yazmayı seviyorum, buna hakkım var, beni eleştirmek isteyenler lütfen konu sahibiyle veya en doğrusu Ozan ile görüşsün, burada konuyu baltalamayın, ben kendi sorularımla konuya zarar verdiğimi kesinlikle düşünmüyorum.

Bu konuyu öneren de bendim ve belli bir yerden esinlenerek bu konu oluşturuldu ve alıntı yapılan yerde de esprili mesajlar vardı,zaten amaç Ozan'ı tanımaktan çok sohbet-gırgır yapmak. Bu bir eğlence konusu, çok ciddi olmak zorunda değilsiniz, Ozan'a 3+5 nedir diye de sorabilirsiniz. :)
Başında ben de karşıydım ama haklısın.

bir soru da(pardon birkaç soru) ben sorayım ..

pi sayısının değerini ilk bulan şahsın ismi nedir..
bu şahsın matematikçi olmama ihitimali varmı ..
bu şahıs bunu bulduktan sonra evreka evreka diye bağırmışmıdır..
neden aya giden armstrongu herkes tanıyordu herkesin başına bela olan pi sayısını bulan şahıs tanınmıyor..
bilgisayar mühendisliğini seçerken ilk tercihinmiydi yoksa böylemi denk geldi
metamatiği seven insanların psikolojik sorunlarının olmama ihtimali kaçta kaçtır ..
eğer fizik ve matematik arasında tercih yapsaydın hangisini seçerdin..

Sorulan soruların saçma olduğunu düşünüyor musun?
Seni en çok ne sinirlendirir?
Hiç bir sevgilin veya tek gecelik ilişkin oldu mu?

En son ne zaman, hangi kitabı okudun ?

Kitap okumayı sever misin ?

Yeterince kitap okuyamadığını düşünüyor musun?

Hiç tiyatroya gittin mi? Gittiysen keyif aldın mı? Tekrar gitmek isteyip de "kısmet olmuyor abi bir türlü" mü diyorsun ?

Sinemanın tiyatrodan daha popüler olmasını neye bağlıyorsun ?

Sence tiyatro seyircisi elit bir kesim midir, herkes tiyatro izleyemez mi yoksa izlemez mi ?

Soruların yarısının cevabını vermeden diğer soruya atlamışım. Evden çıktıktan sonra aklıma geldi :)

Tiyatroya gittim birkaç kez ve her defasında çok beğendim. Ama çok çok nadiren gidebiliyorum çünkü oturduğum yerin yakınlarında tiyatro çok nadiren oluyor ve tiyatro için 3-4 saatlik yol çekmeye değmez bence.

Tiyatro seyircisi bence elit bir kesim. Çünkü elit olmayan yerlerde tiyatroya rastlamak zor. Gelen tiyatrolar ise tanınmamış oyuncuların oynadığı tiyatrolar oluyor ve onlar da ilgi çekmiyor. Sanırım elit olmayan birçok yer için durum böyle.

Sinemanın tiyatrodan popüler olmasını da buna bağlıyorum. Sinemaya ulaşmak çok kolay ama tiyatro için aynı durum geçerli değil. Bunun dışında sanatçıların sinemada kendilerini ifade etmeleri çok daha kolay. Tiyatroda yapılabilecek işler sınırlı ama sinemada durum öyle değil...

Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?)
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer?

Moderatörleri ve süper moderatörler hakkinda görüslerin? Mesela Spor bölümüne en çok konu açan, magazin bölümüne en çok konu açan, TV bölümüne en yakindan takip eden ve en çok konu açan?

Yöneticilerden bir rican varmı? Gereksiz tartismalara giriyorlar mi? Giriyorlarsa kimler bunlar ve haklılarmı?

Evim evim güzel evim :)

Hepsinden memnun olduğumu söylemiştim bir soruya cevap olarak. Daha detaylandırmaya gerek yok :)

Gereksiz tartışmaya giriyorlar bir çoğu ama seviyeli bir şekilde tartışmaları sürdürdükleri için genellikle sorun teşkil etmiyor.

Son düzenleme:
Evinde hayvan besliyor musun ? Besliyorsan bu hayvan ne ?
Hiç hedeflerine ulaşamayacağının korkusunu yaşadın mı ?
Herhangi bir fobin var mı ?

Bir muhabbet kuşu besliyorum. Kendisiyle aramız çok iyi çok şükür :):)

Sorularımın bir kısmına yanıt vermediğinin farkında mısın? Bu durumun beni sinirlendirdiğini biliyor musun ? :)

Açılan konuların %90'ının moderatörlere ait olduğunun farkında mısın? Bu durumu nasıl değerlendiriyorsun ?

Hiç yapmak istemediğin halde yapmak zorunda kaldığın bir şey söyle.

Hangi illeri gördün? Nerelisin ? İstanbul'u seviyor musun ?

Yurt dışına açılma hayalin var mı?

Laptopunu ne zaman aldın, bir öss hediyesi miydi ?

3G, wireless, kablolu ?

Yüksek lisans hayalin veya hedefin var mı?

Bilgisayar mühendislerin yaptıkları işler konusunda ne kadar bilgilisin ? Sahada tanıdığın çalışanlar var mı? Hangi alanda uzmanlaşmak istersin ?

Evet farkındaydım ve cevapladım zaten :)

Moderatörler iyi çalışıyorlar demek ki :)

Okula gitmek :):)

Aslen Selanikliyim ama doğma büyüme Çatalca'lıyım ve Selanik'i hiç görmedim. Çok fazla il görmedim. Ankara'ya gezi amaçlı gitmiştim giderken de yol üstünde birkaç il görmüşümdür. Darıca'ya gitmiştim hayvanat bahçesine, onun dışında bir yer gelmiyor aklıma. Kendi arabamız olmadığı için çok fazla gezme imkanımız olmadı :) İstanbul'u seviyorum ve burada yaşadığım için mutluyum. Gerçi ben İstanbul'un Çatalca ilçesinde oturuyorum ve İstanbul etkisinden uzak bir ilçe. Ama burayı çok seviyorum şehir gürültüsünden uzak sakin bir yer. Tek sorun ulaşım.

Yurt dışına açılma hayalim yok. Ayrılık zor. Ailemden uzun süre ayrı kalmak istemem. Ama iş amaçlı çeşitli geziler olabilir tabii :)

Laptopu alalı 3 sene oldu yaklaşık. ÖSS hediyesi değildi sınavdan önce alınmıştı.

Wireless

Yüksek lisans yapmak istiyorum. Okul bittikten sonraki ilk hedefim o.

Epey bilgili olduğumu düşünüyorum ama yaşamadan tam bilgiliyim diyemem :) Tanıdığım çalışan yok. Yazılım alanında uzmanlaşıp iyi bir yazılım mühendisi olmayı istiyorum...

en favori üye
en favori mod
en favori süper mod

En favori üye Cenation
En favori mod xdragxx
En favori süper mod Fks14

Yanılmıyorsam bu ay 3'ü seçilmişti :)

Online olmadığın sürelerde ne yapıyor oluyorsun ? Mesela 12:22'den bu yana ne yaptın ?

Bugün köye akraba ziyaretine gittim. :)

Bunun dışında genelleme yapmak gerekirse çok fazla dizi ve film izliyorum. Özellikle İngilizcemi ilerletmek adına uğraşıyorum ve bu nedenle zamanımın büyük kısmını dizi ve filmlere ayırıyorum.

Sorularını cevaplamadığın için konunun "yeni mesajlar" kategorisinde 3. sayfaya kadar düştüğünün farkında mısın? Bu hamlemle konuyu tekrar zirveye yerleştirdiğim için teşekkür etmek ister misin ? :)

Teşekkürler :D

Yeni çıkacak dizilerden hangilerini merak ediyorsun, hangilerinin tutacağını düşünüyorsun ?

Reytingleri siteye ekleme fikri nereden çıktı ? Sen önceden reytinglere bakıyor muydun, merak ediyor muydun, şu an ne kadar merak ediyorsun, iş icabı mı takip ediyorsun ?

Reytingleri forumda paylaşmaya başlayınca sitenin çehresinin bu kadar değişeceğini öngörüyor muydun ?

İleride sadece reytinglere veya tv sektörüne yönelik bir site tasarlamayı düşünür müsün?

Forumu ilk kurduğunda üyeleri nereden buldun, 1 üyeden bilmem kaç bin üyeye çıkma serüvenini kısaca paylaşır mısın?

Bugün yanılmıyorsam en çok cevaplanan konuları paylaşacaksın, sence 130'a yakın mesajla bu konu iki günde zirveye yerleşmiş midir ? Bunu bir başarı olarak görüyor musun? Ne kadar da çok merak ediliyor muşum diyor musun ?

Senin için değersiz üye var mıdır?
En yakın arkadaşın yasa dışı bir şey yapsa ihbar eder misin?

Değersiz üye vardır. Foruma gelip yazdığı ilk mesajda küfür eden üyeler oluyordu zaman zaman. Bunlar değersizdir tabii ki :) Ayrıca botla konu açan robotlar var, onların da gözümde bir değeri yok. :)

İkinci soru sorulmuştu :)

bir soru da(pardon birkaç soru) ben sorayım ..

pi sayısının değerini ilk bulan şahsın ismi nedir..
bu şahsın matematikçi olmama ihitimali varmı ..
bu şahıs bunu bulduktan sonra evreka evreka diye bağırmışmıdır..
neden aya giden armstrongu herkes tanıyordu herkesin başına bela olan pi sayısını bulan şahıs tanınmıyor..
bilgisayar mühendisliğini seçerken ilk tercihinmiydi yoksa böylemi denk geldi
metamatiği seven insanların psikolojik sorunlarının olmama ihtimali kaçta kaçtır ..
eğer fizik ve matematik arasında tercih yapsaydın hangisini seçerdin..

Pierre Van Hooijdonk :D
Evet var. Matematikle ilgilenen herhangi biri olabilir :)
Sanmıyorum kendisi de anlam verememiştir ne yapıyorum ben diye :):)
Pi sayısı ilk bulunduğuna yankısı çok olmamıştır. Zamanla önemi anlaşılmıştır. Aya gidilmesi ise gerçekten önemli bir olaydı ve o dönem büyük ses getirmişti :)
İlk tercihimdi.
%99 bence :) Ben de onlardan biriyim :D
Kesinlikle Matematik :)

Sorulan soruların saçma olduğunu düşünüyor musun?
Seni en çok ne sinirlendirir?
Hiç bir sevgilin veya tek gecelik ilişkin oldu mu?
Birkaç tanesi hariç güzel sorular :)
Bu soru sorulmuştu. :)
Hayır olmadı...

Niye Yöneticiler Hakkında Detaya Girmiyorsun ? :D

Gerek yok bence :):)

Yeni çıkacak dizilerden hangilerini merak ediyorsun, hangilerinin tutacağını düşünüyorsun ?

Reytingleri siteye ekleme fikri nereden çıktı ? Sen önceden reytinglere bakıyor muydun, merak ediyor muydun, şu an ne kadar merak ediyorsun, iş icabı mı takip ediyorsun ?

Reytingleri forumda paylaşmaya başlayınca sitenin çehresinin bu kadar değişeceğini öngörüyor muydun ?

İleride sadece reytinglere veya tv sektörüne yönelik bir site tasarlamayı düşünür müsün?

Forumu ilk kurduğunda üyeleri nereden buldun, 1 üyeden bilmem kaç bin üyeye çıkma serüvenini kısaca paylaşır mısın?

hele dur biraz endgame... bizim soruları daha cevaplamadıki:)

"Birkaç tanesi hariç güzel sorular" cevabındaki birkaç tane saçma sorunun bana ait olma olasılığı yüzde kaçtır ? :)

hiç kurtlar vadisini izledin mi?
ailen izlemiyor mu?
iyi futbol oynuyor musun?
foruma en fazla kaç saat veya gün girmedin?

Son günlerde diline dolanan bir şarkı var mı?

Ne tarz müziklerden hoşlanıyorsun ?

Şarkılarda müziğe mi dikkat edersin, sözlere mi? Ne dediğini hiç anlamadığın halde dinlemekten hoşlandığın şarkılar var mı?

Yabancı şarkıların, Türkçe şarkılardan daha üstün olduğuna katılır mısın?

Hababam Uzay'ı merak ediyorum. İyi bir dizi olacağını hiç düşünmüyorum ama çok farklı gözüküyor. Suskunlar ve Uçurum tutar gibi geliyor bana...

Reytinglere çok önceden beri bakıyordum ama paylaşmıyordum. Sonra bir ara can sıkıntısından en çok izlenen diziler listesi oluşturmuştum kendi kendime ve bunu forumda paylaştım. O zamanlar forumdaki hiç kimse reytinglere ilgili değildi ama ona rağmen o konular ilgi görüp epey cevap alıyordu. Durum böyle olunca belirli aralıklarla bu listeyi hazırlamaya devam ettim. Sonra bir süre sonra baktım ki o konular ziyaretçilerin de epey ilgisini çekmişti. Ondan sonra günlükleri de paylaşmaya başladım. İlk olarak ilk 100 yerine ilk 20 - 30 olarak açıyordum. Sonra zamanla ilgi arttı ve bu işte belki de en iyilerinden biri haline geldik. Çünkü reyting sonuçlarını açıklayan basit bir tablodan fazlasını vaat ediyoruz :)

Reyting sonuçlarını merak ettiğim için takip ettim iş olarak görme çok sonradan başladı. Şu anda da merak ediyorum tabii ki. Bu tarz listeler hep ilgimi çekmiştir. İstatistik işini gerçekten seviyorum :)

Sitede bu kadar etkili olacağını tabii ki düşünmemiştim. :)

Hayır düşünmüyorum. Gerçi zaman ne gösterir bilinmez. Ama şunu söyleyebilirim önümüzdeki 2-3 yıl içinde olmaz böyle bir site :) Çünkü o zaman FavoriForumum'un anlamı azalır :)

Aslında bunu açıklamıştım ilk sorulardan birine cevap olarak. İlk açıldığında 1 kişi değildim yani :)

Bugün yanılmıyorsam en çok cevaplanan konuları paylaşacaksın, sence 130'a yakın mesajla bu konu iki günde zirveye yerleşmiş midir ? Bunu bir başarı olarak görüyor musun? Ne kadar da çok merak ediliyor muşum diyor musun ?
Büyük ihtimal zirvede olur. Bu şaşırtıcı bir sonuç tabii :)

Bizim sorularımızı ve bizi ciddiye alıp cevap vererek bizi çok sevindirdiğini biliyor musun? :)

üç üyeye üç tavsiye verebilir misin?

1-) Takip ettiğin diziler var mı ?
2-) En sevdiğin diziler hangileri ? Devam eden, biten diyerek ayırarak yazar mısın ?
3-) En sevdiğin oyuncu kim yada kimler ?
4-) Televizyon dünyasında dizilerin süreleri düşürülmeli mi ?
5-) Reytingleri gerçekçi buluyor musun ?
6-) Sence en iyi kanallar hangileri sıralar mısın ?
7-) Hangi takımlısın ? Fenerbahçelisin orası bellide onun dışında hangi takımı tutuyorsun ?
😎 En sevdiğin sporcular kimler ?
9-) Türk Sporunun durumunu nasıl buluyorsun ? Özellikle Futbol dünyası şike olayları ile çalkalanıyor.
10-) Abdullah Avcı Türk Milli Takımımızda başarılı olur mu ?
11-) FavoriForumum ismi nereden aklına geldi ?
12-) Gelecekte seni neler bekliyor olabilir ?

"Birkaç tanesi hariç güzel sorular" cevabındaki birkaç tane saçma sorunun bana ait olma olasılığı yüzde kaçtır ? :)

%70 :):)

hiç kurtlar vadisini izledin mi?
ailen izlemiyor mu?
iyi futbol oynuyor musun?
foruma en fazla kaç saat veya gün girmedin?

Hiç izlemedim.
Ailem de izlemiyor hiç. Yakın çevremde izleyen pek yok desem yeridir.
Uzun zamandır oynamıyorum futbol. Ama eskiden oynadığım dönemlerde ama çok iyi değildim ortalama bir futbolcuydum :):)
Köye gittiğim zamanlarda 1 hafta kadar bile girmediğim olmuştur 1-2 kere. Ama şimdi mobil sayesinde o kadar uzun süreli ayrılıklar olmuyor :)

Son günlerde diline dolanan bir şarkı var mı?

Ne tarz müziklerden hoşlanıyorsun ?

Şarkılarda müziğe mi dikkat edersin, sözlere mi? Ne dediğini hiç anlamadığın halde dinlemekten hoşlandığın şarkılar var mı?

Yabancı şarkıların, Türkçe şarkılardan daha üstün olduğuna katılır mısın?

Birkaç gün öncesine kadar Gökçe'nin "Ne Yapardım" şarkısı epey dilime dolanıyordu ama birkaç gündür yok :)

Türkçe pop ve rock ağırlıklı olarak severim ama müzik konusunda keskin sınırlarım yoktur. Halk müziği de fantezi-arabesk de dinlerim iyi yapıldığı zaman.

İkisinden birinin olması yeterli oluyor. Öyle şarkılar var ki sözleri yeterli oluyor öyle şarkılar var ki müzik yetiyor. Sözler ne kadar saçma sapan olmasa da ritme kapılıp severek dinliyorsun. Ama genel olarak müzik daha önemli :) Ne dediğini anlamayıp sevdiğim şarkılar da oluyordur zaman zaman. Yabancı dildeki şarkılar mesela :)

Yabancı şarkılar benim gözümde Türkçe şarkılardan üstün değil. Ben Türkçe şarkıları daha çok seviyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919