FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa işte takas admin olmak kolaymı biz burda seninle bi tarafımızı yırtalım favori üye olmaktan daha büyük bir derece alamıyacaz:)
harbiden helal olsun 487 puan süper :D

1. Sporla hiç uğraştın mı şuanda veya geçmişte yaptığın veya gelecekte yapmak istediğin Sporlar var mı ? :smile:
2. Ne gibi durumlarda ağlamak zorunda kalırsın ? :smile:

1. Sporla hiç uğraştın mı şuanda veya geçmişte yaptığın veya gelecekte yapmak istediğin Sporlar var mı ? :smile:
2. Ne gibi durumlarda ağlamak zorunda kalırsın ? :smile:

Profesyonel anlamda hiç uğraşmadım. İlkokuldayken futbola, lisedeyken basketbola karşı ilgim vardı ama sadece arkadaşlar arasında oynamak şeklinde kaldı. :)

Beni derinden yaralayan ve çaresiz kaldığım durumlarda ağlamak zorunda kalabilirim. Ama insan içinde ağlayabilen biri değilimdir...

@Arslan Bey bende Meslek Lisesinin içinde Teknik Lise'de okuyorum. Biz sayısalları filan görüyoruz ama pek de faydası olduğunu söyleyemem :) Yani faydası oluyor ama pek olmuyor :) Bölümüm Makine bölümü.

Ben YGS, LYS'ye bu yaz başlamayı planlıyorum. Her gün yapmış olduğum 1 saatlik tekrar bile çok önemli.

İnşallah iyi bir puan yapıp da iyi bir üniversiteye yerleşiriz :)

@Arslan Bey bende Meslek Lisesinin içinde Teknik Lise'de okuyorum. Biz sayısalları filan görüyoruz ama pek de faydası olduğunu söyleyemem :) Yani faydası oluyor ama pek olmuyor :) Bölümüm Makine bölümü.

Ben YGS, LYS'ye bu yaz başlamayı planlıyorum. Her gün yapmış olduğum 1 saatlik tekrar bile çok önemli.

umarım üniversite kapısındaki herkes istediği yere girer başarılar dilerim..

ÜDS, KPDS, ALES gibi ÖSYM sınavlarının anlamını biliyor musun, bu sınavlara girmeyi düşünüyor musun ?

Bizde sayısal yok tabi bu sınavlar açısından kötü olacak ama bir şekilde bu açığı kapatmam lazım.

İNŞALLAH iyi bir puan yapıp, iyi bir üniversiteye yerleşiriz dediğin gibi. :)

İkinci hafta sorgu odasına kimin alınmasını istersin ?

Çoğunlukla tartışmaların içinde kendimi bulduğum için bana karşı antipatin gelişti mi? Şu çocuğu banlasak da kurtulsak diyor musun ? :)

Şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak tekerlemesini söylemeye hiç çalıştın mı? Bu tekerlemenin diksiyona faydası var mı sence ?

İkinci hafta sorgu odasına kimin alınmasını istersin ?

Çoğunlukla tartışmaların içinde kendimi bulduğum için bana karşı antipatin gelişti mi? Şu çocuğu banlasak da kurtulsak diyor musun ? :)

Şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak tekerlemesini söylemeye hiç çalıştın mı? Bu tekerlemenin diksiyona faydası var mı sence ?

Aldığım duyumlara göre Fks14 olacakmış 2.hafta. Bence iyi bir seçim olur. Çoğu kişi öncelikli olarak yöneticileri merak ediyor. Ama bu uygulama güzel oldu. İnşallah sıra herkese gelecek. İyi ki bu fikri sundun :)

Herhangi bir antipatim yok. Seviyeli olduktan sonra tartışmaların içinde olmanın çok da sakıncası yok. Sen seviyeyi korumayı biliyorsun :)

Evet herkes gibi ben de çalışmışımdır hatta bu mesajı okurken bir daha çalıştım :) Herhangi bir şeye faydası olduğuna inanmıyorum açıkçası ama vardır bir sebebi ki öyle deniyor :)

Yeni atamalar ne zaman olacak ? Bana sorarsan Mayıs - Haziran karışımı yapalım :D

Bugün kaç gibi forumu terk etmeyi düşünüyorsun ?

Geceleri bilgisayarı kapatıyor musun?

Bilgisayar sana mı ait yoksa herkes mi kullanıyor ?

Geceleri ışığı kapatır mısın?

Uyumana yardımcı olması için herhangi bir şey yapar mısın? Müzik vs. dinler misin ?

Uykusuzluk sorunu çekiyor musun ?

Bana ve kendine "İyi geceler" der misin ? :)

İlk günün hasılatı 7 sayfa, 30'u görür müyüz ? :)

Yeni atamalar ne zaman olacak ? Bana sorarsan Mayıs - Haziran karışımı yapalım :D
Aslında buna benzer sorular geldi ve söylediğim gibi ihtiyaca göre bakılacak. Belki Mart'ta ihtiyaç görüp 1-2 kişi alırız belki Temmuz'da hiç belli olmaz :) Ama moderatörlüğe gerçekten hazır çalışkan kişiler için açık kapı her zaman vardır. :)

Bugün kaç gibi forumu terk etmeyi düşünüyorsun ?

Geceleri bilgisayarı kapatıyor musun?

Bilgisayar sana mı ait yoksa herkes mi kullanıyor ?

Geceleri ışığı kapatır mısın?

Uyumana yardımcı olması için herhangi bir şey yapar mısın? Müzik vs. dinler misin ?

Uykusuzluk sorunu çekiyor musun ?

Bana ve kendine "İyi geceler" der misin ? :)

2 gibi muhtemelen.

Evet kapatıyorum.

Bilgisayar bana ait. Laptop kullanıyorum ve sadece ben kullanıyorum :)

Geceleri ışığı kapatırım.

Herhangi bir şey yapmama gerek olmuyor. Genellikle geç saatte yattığım için uykum gelmiş oluyor zaten :)

Uykusuzluk sorunu çekmiyorum çok şükür :)

İyi geceler :)

bu saatte ne sorgusu yaw :D ayrıca sadece mod atamaları mı olacak :D forumumuz da Co-admin yok mesela :D oraya bi kaç kişi alabilirsin süper mod boşalacak oraya bi kaç mod alabilirsin mod azalıncada bi kaç mod alırsın :F

Her hangi reyting tablosunu gördükte sinirlendiğin hiç oldumu?

Günaydın, konu 87 beğeni ile şimdiden en çok beğenilen topic olmuş olabilir mi ?

Bir de absürt : Alp Er Tunga öldü mü? :)

Gece uyumayıp yeni sorular tasarladığımın farkında mısın? Soru sağanağına hazır mısın ? :)

sence bazı tartışmaları çok mu fazla abartıyorum bu konu hakkında bana öğüt verebilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...