harbiden helal olsun 487 puan süperyaa işte takas admin olmak kolaymı biz burda seninle bi tarafımızı yırtalım favori üye olmaktan daha büyük bir derece alamıyacaz![]()
harbiden helal olsun 487 puan süperyaa işte takas admin olmak kolaymı biz burda seninle bi tarafımızı yırtalım favori üye olmaktan daha büyük bir derece alamıyacaz![]()
1. Sporla hiç uğraştın mı şuanda veya geçmişte yaptığın veya gelecekte yapmak istediğin Sporlar var mı ?
2. Ne gibi durumlarda ağlamak zorunda kalırsın ?![]()
@Arslan Bey bende Meslek Lisesinin içinde Teknik Lise'de okuyorum. Biz sayısalları filan görüyoruz ama pek de faydası olduğunu söyleyememYani faydası oluyor ama pek olmuyor
Bölümüm Makine bölümü.
Ben YGS, LYS'ye bu yaz başlamayı planlıyorum. Her gün yapmış olduğum 1 saatlik tekrar bile çok önemli.
İnşallah iyi bir puan yapıp da iyi bir üniversiteye yerleşiriz![]()
ÜDS, KPDS, ALES gibi ÖSYM sınavlarının anlamını biliyor musun, bu sınavlara girmeyi düşünüyor musun ?
@Arslan Bey bende Meslek Lisesinin içinde Teknik Lise'de okuyorum. Biz sayısalları filan görüyoruz ama pek de faydası olduğunu söyleyememYani faydası oluyor ama pek olmuyor
Bölümüm Makine bölümü.
Ben YGS, LYS'ye bu yaz başlamayı planlıyorum. Her gün yapmış olduğum 1 saatlik tekrar bile çok önemli.
İnşallah iyi bir puan yapıp da iyi bir üniversiteye yerleşiriz![]()
İkinci hafta sorgu odasına kimin alınmasını istersin ?
Çoğunlukla tartışmaların içinde kendimi bulduğum için bana karşı antipatin gelişti mi? Şu çocuğu banlasak da kurtulsak diyor musun ?
Şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak tekerlemesini söylemeye hiç çalıştın mı? Bu tekerlemenin diksiyona faydası var mı sence ?
Aslında buna benzer sorular geldi ve söylediğim gibi ihtiyaca göre bakılacak. Belki Mart'ta ihtiyaç görüp 1-2 kişi alırız belki Temmuz'da hiç belli olmazYeni atamalar ne zaman olacak ? Bana sorarsan Mayıs - Haziran karışımı yapalım![]()
Bugün kaç gibi forumu terk etmeyi düşünüyorsun ?
Geceleri bilgisayarı kapatıyor musun?
Bilgisayar sana mı ait yoksa herkes mi kullanıyor ?
Geceleri ışığı kapatır mısın?
Uyumana yardımcı olması için herhangi bir şey yapar mısın? Müzik vs. dinler misin ?
Uykusuzluk sorunu çekiyor musun ?
Bana ve kendine "İyi geceler" der misin ?![]()
İlk günün hasılatı 7 sayfa, 30'u görür müyüz ?![]()