Artık flood'u pek takmıyorum, aklıma yeni bir şey gelince yazıyorum.
1-) Her gün mutlaka girdiğin siteler hangileri ?
2-) Tarayıcını açtığında otomatik olarak açılan sayfalar hangileri ? ( Yukarıda soruyla cevap aynı ise cevaplanmayabilir. )
3-) Tarayıcındaki anasayfa siten/sitelerin hangisi ? ( Yine cevaplar aynı ise pas geçilebilir.

)
4-) Facebook'a, twitter'a üye misin ? Üye isen oradaki nicklerini paylaşmak ister misin ?
5-) Msn kullanıyor musun, kaç tane hesabın var ? Sadece aile veya yakın arkadaşlar için kullandığın hesabın var mı ?
6-) Hangi gsm operatörünü kullanıyorsun ? Bu gsm operatörünü seçme nedenin nedir, kampanyalar/tarifeler vs. seni etkiledi mi?
7-) Yapmak istediğin, hayal ettiğin projeler nelerdir ? Örneğin şöyle bir program yazmak istiyorum gibi.
😎 Sitenin yeni mesajlar kategorisine bastığımda 8 sayfa açıldı bugün, benim tüm bunlara bakmam mümkün değil, aralarda hiç ilgimi çekmeyen konular oluyor, spor haberleri gibi, onları filtreleme ve görmeme şansım var mıdır ? Böyle bir sistem geliştirmeyi düşünür müsün ?
9-) Kardeşinle aranız nasıldır, kavga eder misiniz ? Ağabey olmak iyi bir his mi, ağabey olmamayı tercih eder miydin ?
10-) Kuşunuz kaç yaşında, ne renk ?
11-) Forumdan duyurular bölümünü kim güncelliyor, otomatik güncelleme yapan bir program yazılamaz mı?
12-) Herhangi bir enstruman çalmayı biliyor musun, neyi çalmayı öğrenmek isterdin ?
13-) Mükemmelliyetçi misindir, yaptığın işleri kusursuz mu yapmak istersin ?
14-) Forumda şimdiye kadar kaç kişi kalıcı banlanmıştır ?
15-) Alemto'yu günün birinde affederim diyor musun?
16-) Frank woods ne zaman aramıza dönüyor ?
17-) Forumda çok fazla bot gezdiğinin farkında mısın, botların üye olmasını zorlaştırmak için recaptcha koymayı düşünüyor musun ?
1
😎 Forumda yakın zamanda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünüyor musun, temada vs. ?
19-) Forumda " Şu bölümü biraz daha popülerleştirmek lazım, ne yapsak acaba" dediğin bir bölüm var mı?
20-) Silinen mesajlar veya konular bir yerde depolanıyor mu, yoksa tamamen kayıp mı oluyorlar ?
21-) "
Çok az vaktim var OzaN" Bu tür sana hitap eden nickler görünce ne yapıyorsun ?