FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatte ne sorgusu yaw :D ayrıca sadece mod atamaları mı olacak :D forumumuz da Co-admin yok mesela :D oraya bi kaç kişi alabilirsin süper mod boşalacak oraya bi kaç mod alabilirsin mod azalıncada bi kaç mod alırsın :F

Daha önceden cevapladım bu soruları :):)

Her hangi reyting tablosunu gördükte sinirlendiğin hiç oldumu?

Oldu tabii. Geçen sene mesela Geniş Aile'yi severek izliyordum ama reytingleri çok iyi giderken birden bire çok düştü. Gerçi sinirlenmek değil de daha çok üzülmek oluyor bu.

Yazın Üsküdar'a Giderken kötü gittiği için de üzülmüştüm. Çok farklı bir diziydi, daha uzun süre ekranda kalmayı hakediyordu.

Günaydın, konu 87 beğeni ile şimdiden en çok beğenilen topic olmuş olabilir mi ?

Bir de absürt : Alp Er Tunga öldü mü? :)

Gece uyumayıp yeni sorular tasarladığımın farkında mısın? Soru sağanağına hazır mısın ? :)

Bilemiyorum vardır bence başka konular da :)

Ölmedi kalbimizde yaşıyor :):)

Hazırım :)

iyi sabahlar buradan başka üye olduğun yada yönetici olduğun forum varmı ? varsa ismi ne ? :)

Sahibi olduğum bir diğer forumum oyunturkiye.org/forum var. Fakat orasıyla ilgilendiğim söylenemez. Üyesi olduğum onlarca forum var elbette. Zaten eskiden her forum sitesi üye olmadan link göstermediği için mecburen üye olmak zorunda bırakıyorlardı.

Aktif olarak üyelik soruyorsan yok sadece FF var. :)

sence bazı tartışmaları çok mu fazla abartıyorum bu konu hakkında bana öğüt verebilirmisin?

Sinirlerine hakim ol, sakinliğini koru :)

Zor soru geliyor. :)

Forumda kendini yakın hissettiğin üye(ler) var mı, varsa kim(ler) ? ( Yöneticiler de üye kapsamındadır :) )

kendini çok çaresiz hissettiğin oldu mu
hiç toplum içinde rezil oldun mu yada rezil ettin mi
hayatında en mutlu olduğun zaman ne zamandır
evlenmeyi düşünüyor musun
hayatında yaptığın en büyük çılgınlık
okulda hocaları sever misin
darağacında olsan son sözün ne olurdu

Zor soru geliyor. :)

Forumda kendini yakın hissettiğin üye(ler) var mı, varsa kim(ler) ? ( Yöneticiler de üye kapsamındadır :) )

Birçok kişi var ayırt edeceğim bu daha yakın diyebileceğim kişiler yok :)

kendini çok çaresiz hissettiğin oldu mu
hiç toplum içinde rezil oldun mu yada rezil ettin mi
hayatında en mutlu olduğun zaman ne zamandır
evlenmeyi düşünüyor musun
hayatında yaptığın en büyük çılgınlık
okulda hocaları sever misin
darağacında olsan son sözün ne olurdu

Olmuştur tabii birçok kez.
Toplum içinde rezil oldum lisede sıraya geçerken iyi bir düşüş yaşamıştım :D
Hayatımda en mutlu olduğum zaman üniversiteyi kazandığımı öğrendiğim zaman.
Evlenmeyi düşünmüyorum yakın gelecekte ama çocukları çok seviyorum. Bu dünyaya bir miras bırakmak için ilerleyen zamanlarda gündeme alırım belki :)
Çılgınlıklar yapan bir insan değilim. Aklıma gelen bir şey yok :)
Üniversitedeki hocaları sevdiğim söylenemez ama lise ve ilkokuldayken çok sevdiğim onlarca hoca var. :)
FF FF FF :D

En son ne zaman, hangi kitabı okudun ?

Kitap okumayı sever misin ?

Yeterince kitap okuyamadığını düşünüyor musun?

Hiç tiyatroya gittin mi? Gittiysen keyif aldın mı? Tekrar gitmek isteyip de "kısmet olmuyor abi bir türlü" mü diyorsun ?

Sinemanın tiyatrodan daha popüler olmasını neye bağlıyorsun ?

Sence tiyatro seyircisi elit bir kesim midir, herkes tiyatro izleyemez mi yoksa izlemez mi ?

admin bana öğütlerin var mı?

Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?)
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer?

Moderatörleri ve süper moderatörler hakkinda görüslerin? Mesela Spor bölümüne en çok konu açan, magazin bölümüne en çok konu açan, TV bölümüne en yakindan takip eden ve en çok konu açan?

Yöneticilerden bir rican varmı? Gereksiz tartismalara giriyorlar mi? Giriyorlarsa kimler bunlar ve haklılarmı?

Evinde hayvan besliyor musun ? Besliyorsan bu hayvan ne ?
Hiç hedeflerine ulaşamayacağının korkusunu yaşadın mı ?
Herhangi bir fobin var mı ?

En son ne zaman, hangi kitabı okudun ?

Kitap okumayı sever misin ?

Yeterince kitap okuyamadığını düşünüyor musun?

Hiç tiyatroya gittin mi? Gittiysen keyif aldın mı? Tekrar gitmek isteyip de "kısmet olmuyor abi bir türlü" mü diyorsun ?

Sinemanın tiyatrodan daha popüler olmasını neye bağlıyorsun ?

Sence tiyatro seyircisi elit bir kesim midir, herkes tiyatro izleyemez mi yoksa izlemez mi ?

Kitap okumayı aslında severim ama çok uzun zamandır okumuyorum. En son hangi kitabı okuduğumu hatırlamıyorum bile. Yeterince okuyamadığımı düşünüyorum.

admin bana öğütlerin var mı?

Bu çok genel bir soru. Yok diyelim :)

Şu an çıkmam gerek akşama geldiğimde cevaplara devam :)

Sorularımın bir kısmına yanıt vermediğinin farkında mısın? Bu durumun beni sinirlendirdiğini biliyor musun ? :)

Açılan konuların %90'ının moderatörlere ait olduğunun farkında mısın? Bu durumu nasıl değerlendiriyorsun ?

Hiç yapmak istemediğin halde yapmak zorunda kaldığın bir şey söyle.

Hangi illeri gördün? Nerelisin ? İstanbul'u seviyor musun ?

Yurt dışına açılma hayalin var mı?

Laptopunu ne zaman aldın, bir öss hediyesi miydi ?

3G, wireless, kablolu ?

Yüksek lisans hayalin veya hedefin var mı?

Bilgisayar mühendislerin yaptıkları işler konusunda ne kadar bilgilisin ? Sahada tanıdığın çalışanlar var mı? Hangi alanda uzmanlaşmak istersin ?

en favori üye
en favori mod
en favori süper mod

Online olmadığın sürelerde ne yapıyor oluyorsun ? Mesela 12:22'den bu yana ne yaptın ?

Sorularını cevaplamadığın için konunun "yeni mesajlar" kategorisinde 3. sayfaya kadar düştüğünün farkında mısın? Bu hamlemle konuyu tekrar zirveye yerleştirdiğim için teşekkür etmek ister misin ? :)

Senin için değersiz üye var mıdır?
En yakın arkadaşın yasa dışı bir şey yapsa ihbar eder misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919