bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,854
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
bu saatte ne sorgusu yawayrıca sadece mod atamaları mı olacak
forumumuz da Co-admin yok mesela
oraya bi kaç kişi alabilirsin süper mod boşalacak oraya bi kaç mod alabilirsin mod azalıncada bi kaç mod alırsın
![]()
Daha önceden cevapladım bu soruları
Her hangi reyting tablosunu gördükte sinirlendiğin hiç oldumu?
Oldu tabii. Geçen sene mesela Geniş Aile'yi severek izliyordum ama reytingleri çok iyi giderken birden bire çok düştü. Gerçi sinirlenmek değil de daha çok üzülmek oluyor bu.
Yazın Üsküdar'a Giderken kötü gittiği için de üzülmüştüm. Çok farklı bir diziydi, daha uzun süre ekranda kalmayı hakediyordu.
Günaydın, konu 87 beğeni ile şimdiden en çok beğenilen topic olmuş olabilir mi ?
Bir de absürt : Alp Er Tunga öldü mü?
Gece uyumayıp yeni sorular tasarladığımın farkında mısın? Soru sağanağına hazır mısın ?![]()
Bilemiyorum vardır bence başka konular da
Ölmedi kalbimizde yaşıyor
Hazırım
iyi sabahlar buradan başka üye olduğun yada yönetici olduğun forum varmı ? varsa ismi ne ?![]()
Sahibi olduğum bir diğer forumum oyunturkiye.org/forum var. Fakat orasıyla ilgilendiğim söylenemez. Üyesi olduğum onlarca forum var elbette. Zaten eskiden her forum sitesi üye olmadan link göstermediği için mecburen üye olmak zorunda bırakıyorlardı.
Aktif olarak üyelik soruyorsan yok sadece FF var.
sence bazı tartışmaları çok mu fazla abartıyorum bu konu hakkında bana öğüt verebilirmisin?
Sinirlerine hakim ol, sakinliğini koru