İlk kez giriyor. Konuyu okusaydın cahalSen daha önce gitmemiş miydin sorgu odasına![]()
İlk kez giriyor. Konuyu okusaydın cahalSen daha önce gitmemiş miydin sorgu odasına![]()
Olur vallahi yapalım mı? @Gerekli24Konuklar tükenir
Böylesi daha iyi ama kilit vurmayıp @Gerekli24 ’e mayısa kadar soru sorabiliriz@Yakamoz-Asi
Şefsz bana pek küfür gibi gelmiyorYaa boşuna demiyorum köpek diye hakaret olmaz diye
Karaktersiz, şrfsz falan de bari böcek de hakaret olmaz ay benim minik böceğim, uğur böceğiiim der gibi.
Adam bayılacak aman durOlur vallahi yapalım mı? @Gerekli24
Yani o da küfür değil onu da seven olur sen en iyi karaktersiz, haysiyetsiz falan deŞefsz bana pek küfür gibi gelmiyor
------
Adam bayılacak aman dur![]()
Ahahahah bayılmaz o. Güçlü o maşallah ona 😁Şefsz bana pek küfür gibi gelmiyor
------
Adam bayılacak aman dur![]()
Her gün mü gidiyorsun 3 saatlik o yorar insanıEvet ikisini kapsıyor diplomam.
Ben çoğunluğu kreşte olan çocuklara eğitim vermiştim. Burda o kadar erken verilmez. 3 saatlik yolculuk ile başka şehire gidiyordum![]()
İlk iş açamam zaten açmak için bir buçuk sene falan yardımcı eczacılık yapman gerek önce sonra nüfus başına düşen eczane sayısından izin alabilirsen oluyor o da genelde güzel yerlerde dolu oluyor birinde almak da çok ciddi para gerektiriyor ben başlangıçta hastane veya firma düşünüyorum bu yaz staj başvurumum olumlu sonuçlanırsa hastaneyi göreceğim.Üniversiteyi bitirince napacaksın? Eczacı dükkanı açacak veya kiralayacaksın?
ilk defa geliyorum geçen hafta çarşamba açıldı işte şu an son saatlerSen daha önce gitmemiş miydin sorgu odasına![]()
İçimden derim bir şeylerde ben sesli birine diyemiyorumYani o da küfür değil onu da seven olur sen en iyi karaktersiz, haysiyetsiz falan de![]()
Okudum da uzun sürdü konu sankiİlk kez giriyor. Konuyu okusaydın cahal
Yok o zamanlar haftanın 3 gününe yaymıştım. Gidiş geliş olarak toplam 3 saatim gidiyordu.Her gün mü gidiyorsun 3 saatlik o yorar insanı
İlk iş açamam zaten açmak için bir buçuk sene falan yardımcı eczacılık yapman gerek önce sonra nüfus başına düşen eczane sayısından izin alabilirsen oluyor o da genelde güzel yerlerde dolu oluyor birinde almak da çok ciddi para gerektiriyor ben başlangıçta hastane veya firma düşünüyorum bu yaz staj başvurumum olumlu sonuçlanırsa hastaneyi göreceğim.
ilk defa geliyorum geçen hafta çarşamba açıldı işte şu an son saatler![]()
Norveç ilk aklıma gelen orayı daha seviyor gibiyim ama iskandinav ülkesi yazmıştım eski mesajlarda isveç balkanlarda mıGitmeyi istediğin ülkelerde İsveç yazmamıştın. Seni kara listeme aldım![]()
Valla yaparsanız toplu soru hazırlasanız iyi olur 3 güne bir uğrar cevaplarım ancakOlur vallahi yapalım mı? @Gerekli24
Yok 1 hafta.Okudum da uzun sürdü konu sanki![]()
ben bile yoruldum bugünAhahahah bayılmaz o. Güçlü o maşallah ona 😁
Norveç ile bir birimiz sevmeyiz. Olmadı buNorveç ilk aklıma gelen orayı daha seviyor gibiyim ama iskandinav ülkesi yazmıştım eski mesajlarda isveç balkanlarda mı
Valla yaparsanız toplu soru hazırlasanız iyi olur 3 güne bir uğrar cevaplarım ancak![]()
Bana da uzun gelmye başladı daha uzatmak isteyenler varOkudum da uzun sürdü konu sanki![]()
Benim için çok fark etmez iskandinav ülkesi mi soğuk mu yeterliYok 1 hafta.
Biz hafta başı sabah açmayınca öyle gelmiştir
ben bile yoruldum bugün
------
Norveç ile bir birimiz sevmeyiz. Olmadı bu![]()
Soğuk havayı niye seversiniz anlamam. Gerçi fazla sıcakta bize gelmiyor ama olsun soğuktan iyidirBana da uzun gelmye başladı daha uzatmak isteyenler var@Dosi @cokiyitvci
------
Benim için çok fark etmez iskandinav ülkesi mi soğuk mu yeterli![]()
Kullandığın diş macunu markası?Bana da uzun gelmye başladı daha uzatmak isteyenler var@Dosi @cokiyitvci
------
Mutlu değil misin sorgu odasına girdiğine ? @Dosi silah zoruyla mı aldı seni konuya yoksaBana da uzun gelmye başladı daha uzatmak isteyenler var@Dosi @cokiyitvci
------
Sen sürekli onu yaşadığın için öyle geliyor ama benim için soğuğun önlemi alınır sıcağın o kadar değil evde klima yok Bursa nemli çok bunaltıyor köye gitsek derim hassas güneş mahvediyor soğuk iyidir dinç tutar mayıştırmaz. Bak sıcakta yaşayan hangi arap afrika ülkesi çok gelişmişlik düzeyine sahip soğuk adamı ayıkta tutar gelişirSoğuk havayı niye seversiniz anlamam. Gerçi fazla sıcakta bize gelmiyor ama olsun soğuktan iyidir
Şöyle üzerine su dökülünce aman üşürüm endişesi olmadan iki adım atıp kuruyunca çok güzel bir duygu be![]()
Aaaa iftiracı. Bizzat kendisi talep etti 😡
Geçenki gece sohbetinizi de kaçırmış, gece aktif olurdu ama olmayacağı tutmuş
Sensodyne sayılırKullandığın diş macunu markası?Memnun musun?
Yok ben demiştim o da hemen ayarladı randevu verdiği başkası yokmuş @Dosi Bayrama denk geldi bu hafta devam etse bu kadar mesaj olmazdı
Sonradan okur o hep yaptığı belli eder beğeni emojilerleGeçenki gece sohbetinizi de kaçırmış, gece aktif olurdu ama olmayacağı tutmuşBakalım bugünü de kaçıracak mı
![]()