FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ikisini kapsıyor diplomam.

Ben çoğunluğu kreşte olan çocuklara eğitim vermiştim. Burda o kadar erken verilmez. 3 saatlik yolculuk ile başka şehire gidiyordum :F
Her gün mü gidiyorsun 3 saatlik o yorar insanı
Üniversiteyi bitirince napacaksın? Eczacı dükkanı açacak veya kiralayacaksın?
İlk iş açamam zaten açmak için bir buçuk sene falan yardımcı eczacılık yapman gerek önce sonra nüfus başına düşen eczane sayısından izin alabilirsen oluyor o da genelde güzel yerlerde dolu oluyor birinde almak da çok ciddi para gerektiriyor ben başlangıçta hastane veya firma düşünüyorum bu yaz staj başvurumum olumlu sonuçlanırsa hastaneyi göreceğim.
Sen daha önce gitmemiş miydin sorgu odasına :A
ilk defa geliyorum geçen hafta çarşamba açıldı işte şu an son saatler :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Bully and xemrexxx
Her gün mü gidiyorsun 3 saatlik o yorar insanı

İlk iş açamam zaten açmak için bir buçuk sene falan yardımcı eczacılık yapman gerek önce sonra nüfus başına düşen eczane sayısından izin alabilirsen oluyor o da genelde güzel yerlerde dolu oluyor birinde almak da çok ciddi para gerektiriyor ben başlangıçta hastane veya firma düşünüyorum bu yaz staj başvurumum olumlu sonuçlanırsa hastaneyi göreceğim.

ilk defa geliyorum geçen hafta çarşamba açıldı işte şu an son saatler :A
Yok o zamanlar haftanın 3 gününe yaymıştım. Gidiş geliş olarak toplam 3 saatim gidiyordu.
Şimdi yarım saat mesafede çalışıyorum. O bile bana fazla geliyor artık :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Okudum da uzun sürdü konu sanki :F
Yok 1 hafta.

Biz hafta başı sabah açmayınca öyle gelmiştir :A
Ahahahah bayılmaz o. Güçlü o maşallah ona 😁
ben bile yoruldum bugün :F
------

Norveç ilk aklıma gelen orayı daha seviyor gibiyim ama iskandinav ülkesi yazmıştım eski mesajlarda isveç balkanlarda mı :A

Valla yaparsanız toplu soru hazırlasanız iyi olur 3 güne bir uğrar cevaplarım ancak :A
Norveç ile bir birimiz sevmeyiz. Olmadı bu :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Bana da uzun gelmye başladı daha uzatmak isteyenler var :F @Dosi @cokiyitvci
------

Benim için çok fark etmez iskandinav ülkesi mi soğuk mu yeterli :A
Soğuk havayı niye seversiniz anlamam. Gerçi fazla sıcakta bize gelmiyor ama olsun soğuktan iyidir :A

Şöyle üzerine su dökülünce aman üşürüm endişesi olmadan iki adım atıp kuruyunca çok güzel bir duygu be :A

Soğuk havayı niye seversiniz anlamam. Gerçi fazla sıcakta bize gelmiyor ama olsun soğuktan iyidir :A

Şöyle üzerine su dökülünce aman üşürüm endişesi olmadan iki adım atıp kuruyunca çok güzel bir duygu be :A
Sen sürekli onu yaşadığın için öyle geliyor ama benim için soğuğun önlemi alınır sıcağın o kadar değil evde klima yok Bursa nemli çok bunaltıyor köye gitsek derim hassas güneş mahvediyor soğuk iyidir dinç tutar mayıştırmaz. Bak sıcakta yaşayan hangi arap afrika ülkesi çok gelişmişlik düzeyine sahip soğuk adamı ayıkta tutar gelişir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kullandığın diş macunu markası? :A Memnun musun?
Sensodyne sayılır :A
Mutlu değil misin sorgu odasına girdiğine ? @Dosi silah zoruyla mı aldı seni konuya yoksa :A:A
Yok ben demiştim o da hemen ayarladı randevu verdiği başkası yokmuş @Dosi Bayrama denk geldi bu hafta devam etse bu kadar mesaj olmazdı :A
Geçenki gece sohbetinizi de kaçırmış, gece aktif olurdu ama olmayacağı tutmuş :A Bakalım bugünü de kaçıracak mı :A
Sonradan okur o hep yaptığı belli eder beğeni emojilerle :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...