Yani o olması gereken bir durumSeni yeterince övdüm konuda bazı şeylerde demeyeyim hemen laf mı yiyoruz![]()
Yani o olması gereken bir durumSeni yeterince övdüm konuda bazı şeylerde demeyeyim hemen laf mı yiyoruz![]()
Şaka bir yana çok sağ ol tüm sorularıma cevap verdin. İyi geceler.Seni yeterince övdüm konuda bazı şeylerde demeyeyim hemen laf mı yiyoruz![]()
Sen o kadar çalış çabala kendini yırt soruların beğenilmesinOlacak iş mi
![]()
Başaracağım gibiGörürsün ama cevaplayamazsın
Az kalmış![]()
İyi gecelerŞaka bir yana çok sağ ol tüm sorularıma cevap verdin. İyi geceler.![]()
Tebrikler azmin sonuBaşaracağım gibi![]()
Buçuğa kadar ve zorlayınca biraz daha fazla durabildiğimi biliyorsun@Bully senin iş yok mu şeninde kaçman gerekirdi![]()
Yeni bir format bul. Senle bunu değerlendirelim bir araSonra dinleniriz.![]()
Sen öneriver aklıma gelmiyor bu ara. Çayını içtin mi sen bu arada?Yeni bir format bul. Senle bunu değerlendirelim bir ara![]()
Azmettim ve başardımTebrikler azmin sonu![]()
Ben çay yapmaya üşendim içemedim bugünBuçuğa kadar ve zorlayınca biraz daha fazla durabildiğimi biliyorsun
Uykum da gelmedi öyle![]()
Çocuklar çok mu yordu?Ben çay yapmaya üşendim içemedim bugün
Yerimden kalkamıyorum. O denli yoruldum
Çay yaparsan uyuyamazsın şimdi boşver artıkBen çay yapmaya üşendim içemedim bugün
Yerimden kalkamıyorum. O denli yoruldum
Tam ona cevap verdim. Bugün çok yorgunum hep üşendim ama şimdi suyu ocağa koydumSen öneriver aklıma gelmiyor bu ara. Çayını içtin mi sen bu arada?![]()
Hem o hemde iş sonrası işim çıkmıştıÇocuklar çok mu yordu?
Yok ya çay beni etkilemiyorÇay yaparsan uyuyamazsın şimdi boşver artık
Yorgunluk enerjisiyle baya mesaj yazdın yineİnsan can havliyle yazabiliyor böyle durumlarda
Yerinden ne zaman kalkacaksın bakalım![]()
Gördüm tam ona cevap vermişsin. Temiz kalpliyim aynı anda sormuşuz @Bully 'cim ile.Tam ona cevap verdim. Bugün çok yorgunum hep üşendim ama şimdi suyu ocağa koydum
------
Hem o hemde iş sonrası işim çıkmıştı
Sen de kilitle artık konuyu madem. Soru sormaya alıştım ne yapayım?Aaaa yeter şimdi sıra bende mi
Sorgu odasına gireceğim varsada artık olmaz@Bully
8 saat çoğunluktayeter bana soru sorma
![]()
1 saat önce konuya uyuyacağım, son mesajlarımı yazıyorum falan yazmıştın, fikrin değişmişTam ona cevap verdim. Bugün çok yorgunum hep üşendim ama şimdi suyu ocağa koydum
------
Hem o hemde iş sonrası işim çıkmıştı
------
Yok ya çay beni etkilemiyorhem uykum kaçsın 2 gündür biriken bir kaç iş vardı belki ona el atarım
![]()