FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sürekli onu yaşadığın için öyle geliyor ama benim için soğuğun önemli alınır sıcağın o kadar değil evde klima yok Bursa nemli çok bunaltıyor köye gitsek derim hassas güneş mahvediyor soğuk iyidir dinç tutar mayıştırmaz. Bak sıcakta yaşayan hangi arap afrika ülkesi çok gelişmişlik düzeyine sahip soğuk adamı ayıkta tutar gelişir :A
Her mevsim yaz olsun demiyoruz ama mayıs ayında kar, temmuzda 11 dereceleri görmeyelim bir zahmet :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Sensodyne sayılır :A

Yok ben demiştim o da hemen ayarladı randevu verdiği başkası yokmuş @Dosi Bayrama denk geldi bu hafta devam etse bu kadar mesaj olmazdı :A

Sonradan okur o hep yaptığı belli eder beğeni emojilerle :A
Sayılır derken? :A O marka mı değil mi? Karışık mı yoksa? :A :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geçenki gece sohbetinizi de kaçırmış, gece aktif olurdu ama olmayacağı tutmuş :A Bakalım bugünü de kaçıracak mı :A
O tren kaçtı. Kaçırdı artık :A
------

Sensodyne sayılır :A

Yok ben demiştim o da hemen ayarladı randevu verdiği başkası yokmuş @Dosi Bayrama denk geldi bu hafta devam etse bu kadar mesaj olmazdı :A

Sonradan okur o hep yaptığı belli eder beğeni emojilerle :A
Bu program 1 haftalık olduğu için ay sonunada denkeştirilebilir. Esnek :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Yavaştan kaçacağım son sorular varsa alayım ayrıca tekrardan davet ettiğin için teşekkürler tekrardan @Dosi tam bence zamanlama süresi de tadında bitti.
Her mevsim yaz olsun demiyoruz ama mayıs ayında kar, temmuzda 11 dereceleri görmeyelim bir zahmet :A
Canımı çektirme anlatıp anlatıp :A

Sayılır derken? :A O marka mı değil mi? Karışık mı yoksa? :A :A @Dosi
Yok sorun da memnun musun da vardı ya ona cevap :A

• Harika
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...