@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizdeSen de kilitle artık konuyu madem. Soru sormaya alıştım ne yapayım?![]()
@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizdeSen de kilitle artık konuyu madem. Soru sormaya alıştım ne yapayım?![]()
Evet ikimiz coştuk ya bugün.1 saat önce konuya uyuyacağım, son mesajlarımı yazıyorum falan yazmıştın, fikrin değişmiş
Konu kilitlenene kadar ben de burdayım![]()
Hayır bizim saat ile 12 dedik biz. Hatta @Gerekli24 sende 12 gibi diyorsun dedi1 saat önce konuya uyuyacağım, son mesajlarımı yazıyorum falan yazmıştın, fikrin değişmiş
Konu kilitlenene kadar ben de burdayım![]()
Siz de ne zaman 12 oluyor? 2 saat sonra mı?@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizde![]()
Yok artık saat farkımız 1 olduSiz de ne zaman 12 oluyor? 2 saat sonra mı?![]()
1 saatimiz var o zaman daha.Yok artık saat farkımız 1 oldu![]()
@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizde![]()
Evet ikimiz coştuk ya bugün.![]()
Güzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine deHayır bizim saat ile 12 dedik biz. Hatta @Gerekli24 sende 12 gibi diyorsun dedi![]()
Yok ben almayayım
1000 olmuş nerdeyse. Bari tam olsunGüzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine de
Kapanış vakti geldi o zaman artık. Gerekli gittiğine göre zorlamaya gerek yokKilit vurulsun
![]()
Tamam seni kırmayalım.Güzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine de
Kapanış vakti geldi o zaman artık. Gerekli gittiğine göre zorlamaya gerek yokKilit vurulsun
![]()
50 sayfa da olduYok ben almayayım
------
1000 olmuş nerdeyse. Bari tam olsun
Sen ne zaman katılacaksın?![]()
Sana daha çok soru soracağım, bilesin.50 sayfa da oldu
Belirsiz bir zamanda![]()
Seneye seni tekrar alalımTamam seni kırmayalım.![]()
Önce seni alalım öbür ay lütfen.Seneye seni tekrar alalım![]()
Yaz sonrası olsun tamam50 sayfa da oldu
Belirsiz bir zamanda![]()
Benim kendi konularımda bile konuk olmayı sevmiyorumÖnce seni alalım öbür ay lütfen.![]()
Yılbaşı özel olsun, yeni yıl soruları sorarız.Yaz sonrası olsun tamamveya yılbaşı özel
![]()
O kadar beklerim diyorsun yaniYılbaşı özel olsun, yeni yıl soruları sorarız.![]()
Kaşla göz arasında benden söz aldın, korkulur senYaz sonrası olsun tamamveya yılbaşı özel
------
Benim kendi konularımda bile konuk olmayı sevmiyorum
Benden geçti bunlarayrıca senden korktum
![]()
Boşuna mı uzatmalara gittim. 90+10’da gol olduKaşla göz arasında benden söz aldın, korkulur sen
Yılbaşı özel olabilir![]()
Senle yarın özel konuşacağım. Online olmazsam perşembeye atarızBana ''bu aralar çok konuşkan'' ünvanı gelsin.@Bully
Bekliyorum, katkım çok bugün.Boşuna mı uzatmalara gittim. 90+10’da gol oldu
------
Senle yarın özel konuşacağım. Online olmazsam perşembeye atarızdiyeceklerim var
![]()