Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şok Gelişme AlemTonun Yapımcılığı Üstlendiği Çete Dizi Sezon Finali Olarak Yayınlandı Ama AlemTodan Açıklama;
Sevgili forum üyeleri bazı sebeplerden dolayı dizimiz bir daha yayınlanmıyacak ve Bizim Sitede final yapacaktır ve Yeni dizi yapmıyacağız bundan piyasadaki tüm dizilerimi çekiyorum saygılar AlemTo
Kanla Sulanan Aşk yeni bölümleriyle devam edecektir. Duyurulur. Ama diğer iki dizimi bitirme kararım kesinleşti. Kanla Sulanan Aşk yeni bölümleriyle FF'de!
Arkadaşlar kusra bakmayın. Dizim bugün yayınlanmayacak. Biliyorum bu iş çocuk oyuncağı değil. Sizleri oyaladığımı falan düşünmeyin. Fakat dizinin upload edilmesi ile ilgili çok büyük bir problem ortaya çıktı. 1 saattir upload ediyorum %22'ye yeni ulaştı. Bu yüzden dizim Yarın 14.30'da sizlerle olacaktır ve sonraki bölümler Pazartesi günleri yayınlanmaya devam edecek.
Lütfen kusra bakmayın değerli arkadaşlar. Çok üzgünüm. Bende bu akşam yayınlanmasını ve yarın reytinglerini görmeyi o kadar çok isterdim ki.
8. Bölüm gerçekten süper olacak. Hatta ilk 8 bölüm arasında belkide en beğendiğiniz bölüm olabilir. Şuan da dizinin 8. bölümünün yarısını yazmış bulunmaktayım. Şimdi namaza gidiyorum. Geldiğimde devam edeceğim. 16.00'da dizi hazır olacak.
Mehmet Bolu'ya ulaşmıştır. Ali Bey Mehmet'e banka işlerini halletiklerini söyler. Gülizar kocasına ihanet etmek istemez ve yalnız kaldığını düşünür. Ali Bey'in aramaması onu tedirgin etmiştir.
Ali, Mehmet'e parayı yatırdıklarını söylemiştir. Halbuki banka hesabında para falan yoktur.
Mehmet, paraların Gülizar'da olabileceğini düşünmüştür. Fakat Gülizar'ın Mehmet'e verdiği cevaplarda ya yalan ya da ayrılık kokusu vardır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.