FF Senaryo Yayın Akışları

nazanın yerine nasıl geçcen hacı

yani kadin kilibina girecek degil herhalde:D

neyse daha fazla birsey söylemek istemiyorum, yarin görecegiz :)

1: SaMeT senin dizini merakla bekliyorum :) ... Süper bir dizi olacaktir.

2: Büyük Bir Hata dizisinde sürprizler yasanacak.. Dizi video haline her an getirebilirim..

3: Yarin yayinlanacak olan Gerçegin Pesinde Kosmak'in yeni bölümünde son sahne'de ben kendim oynayacagim.. Herkes yarini beklesin:) .. Umarim begenirsiniz..

1: Ve bende çok teşekkür ediyorum. Hedefim dizimin aldığı en düşük puanın 9 olması.

2: Büyük Bir Hata'nın da videolu hale gelmesi beni memnun eder. Forum içerisindeki dizi sektörünün gelişmesine katkı sağlar.

3: Fks14'ün senin de yer alacağın sahneyi çok merak ediyorum. Ayrıca bende senin dizinin yarın rekor kıracağını düşünüyorum.

BBH müzikle felan olacak ve jenerikli felan :)

SaMeT.. çok tsk ederim:) Umarim reyting rekorlari kirar ÖBGZ gibi hehe :)

Kota sorunu derken ? :)

Yine de sahneleri yazili olarak yazarim :)

4 gb kota burada deprem bölgesi olduğundan kullandığın kadar bu ay 4 geldi ondan vidiolara bakamıyorum ondan bahsettim

Ben de video işini çoktan düşündüm ama kendim oynamak gibi bir niyetim yok :):) Benim dizi de videolu olacak

Çete Dizisi Cuma 5.Bölüm Yayınlandıktan Sonra 6.Bölümü İle Cumartesi Sezon Finali Yapacak

Bugün 3.Bölümü İle Ekrana Gelen Bizim Site 1 Ağustos Pazartesi Sezon Finali Yapacak Bir Hatırlatma Daha Yeni Projeler Peşindeyim Sezon Finalleri Yaptıktan Yeni Sezon Başladığında 1 Tane Dram Dizisi Çekeceğim AlemTo:)

Büyük Bir Hata dizisi bundan sonra videolu FF'da olacak ! Çok güzel birsey olacak.. :)

Büyük Bir Hata yeni bölümüyle yarin FF'da ! :)

Bizim Sitenin Sezon Finali erkene Alındı yaz tatili sebebiyle bizim site pazartesi sezon finali yapacak cumarteside çete dizisi

Gerizekalılar Buğün 2.Bölümüyle Ekrana Geliyor ... İlk bölümüyle reytinglere harika bir giriş yapan Gerizekalıların 2. BÖlümü buğün saat 20:00 de FF TV de :)

Büyük Bir Hata video halindeki yeni bölümüyle bugün FavoriForumum'da !

Ne gerek buldunda böyle bir mesaj yazdin? Lütfen, ben böyle sakalardan hoslanmiyorum.. Bunu da sana söyledim :)