FF Senaryo Yayın Akışları

Nereye yazacağımı bulamadım,dizimin adı bundan sonra Kaybedenler.Bari ismi Türkçe olsun.

Gerçegin Pesinde Kosmak yeni bölümüyle yarin sizlerle!!!

Son sahne videolu!!! Ve içinde ben oynuyorum.. Hepsi yarin FavoriForumum'da!

Arkadaşlar yakın zamanda Mor Yazma videolu hale gelecektir.Profesyonelce çekme planlarımız var.Seferihisar'da çekebiliriz.

Baştan sona videolu her şeyi içinde 9 dakika Aynanın Gösteremedikleri 25 Temmuz Pazartesi akşamı 21.30-21.45 saatleri arasında ilk bölümüyle karşınızda olacak. Umuyorum ki beğeneceksiniz. :)

Kanla Sulanan Aşk duygu ve heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de FavoriForumum'da! Fragman:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizilerimden Birisi Final Yaptıracaktım Ama Sezon Finali Olacak

FF Üyeleri Aynı Evde 21:30 demisin ama 22:00 oldu bugün olmuyacak galiba:(

FF Üyeleri biraz gecikti. 5 dakika sonra yayınlanacak. :) FF üyeleri aynı evde 5. 5 dakika sonra bölümüyle FF'de !

SaMeT, özellikle senin diziyi merakla bekliyorum. :)

Adminim emin ol bende sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. :) Belki, "Yapa yapa bunu mu yaptı? O kadarda güzel değilmiş. Veriyorum bir 7 puan 5 puan." diyeceksiniz ya da "Verdiğim 10 puanı fazlasıyla hak ediyor. Ellerine sağlık." diyeceksiniz.

Bir şey söylemek istemiyorum diziye dair. Ama herhalde bütün yapımların içinde en farklı olanı benimki olacak. Bu işi çok önemsedim. Tutmazsa bütün emeklerim boşa gidecek. :D

Bu dizinin mantığı şu: Biraz Siz Hayal Edeceksiniz Biraz Da Ben Göstereceğim. :)

Adminim emin ol bende sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. :) Belki, "Yapa yapa bunu mu yaptı? O kadarda güzel değilmiş. Veriyorum bir 7 puan 5 puan." diyeceksiniz ya da "Verdiğim 10 puanı fazlasıyla hak ediyor. Ellerine sağlık." diyeceksiniz.

Bir şey söylemek istemiyorum diziye dair. Ama herhalde bütün yapımların içinde en farklı olanı benimki olacak. Bu işi çok önemsedim. Tutmazsa bütün emeklerim boşa gidecek. :D

Bu dizinin mantığı şu: Biraz Siz Hayal Edeceksiniz Biraz Da Ben Göstereceğim. :)

Bence güzel bir dizi yapacaksın...Takipçinim...

1: SaMeT senin dizini merakla bekliyorum :) ... Süper bir dizi olacaktir.

2: Büyük Bir Hata dizisinde sürprizler yasanacak.. Dizi video haline her an getirebilirim..

3: Yarin yayinlanacak olan Gerçegin Pesinde Kosmak'in yeni bölümünde son sahne'de ben kendim oynayacagim.. Herkes yarini beklesin:) .. Umarim begenirsiniz..

Hayir :)..

Size tek söyleyecegim birsey ben Nazan'in yerine geçecegim.. 30 saniyelik için :)..
Arkadanda müzik felan.. :)