Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili manyak günlük 7.bölüm özeti bu bölümde bir kaç gün atlıyoruz perşembe gününe ve pazara kadar olan macerası ekrana geliyor ve cumartesi gelip çatıyor furkan sen ne ayaksın ? büfeye gidiyor ama nazlı gelmiyor !
7.bölüm fragman
4 ekim 2012 perşembe
sevgili manyak günlük,
nazlıya araba çarpalı hastanedeki o kabus dolu anlardan tam 1 hafta geçti pazar ne ayaksın sen olum ? yada her neyse büfeye gidiyorum nazlı ile buluşmaya ve bizim eve misafir gelen ( hani şu evini su basan ) kıyamet nihayet yarın gece gidiyor kız kopmadan duramıyor ya müzik açıyorum odamda kopuyor kulaklık takıyorum öyle dinliyorum ya öyle bile geliyor abi
8.bölüm özeti
hapisten kaçan dünyadaki en yüksek ıq'ya sahip olan bir dahi tehlikeli bir silah hazırlar ve televizyon izleyen herkes yer değiştirir furkan mtin olur metin cengiz cengiz nazlı olur ortalık tamamen karışır
fragman
8 ekim 2012 partesi
sevgili şizofren günlük,
bu gün okulda furkan ile küstüm artık konuşmuyorum cengiz ile buluşmayada gitmiş unutsaydı keşke pislik
sevgili manyak günlük 14.bölüm (sezon finali)'de neler olacak ?
okula yeni gelen mustafa furkan'a cengiz ve metin'e hayat hikayesini anlatir adamin o kadar kötü hayat hikayesi vardir ki furkan neredeyse ağlayacak o derece ama ayni gün cengiz ve metin sikildiğindan dolayi furkan'a gelir furkan ise evine alir ve internetten öylesine film açarlar ama adam şizofrendir mustafa ile ilgili cevap bu filmde saklidir furkan'in eniştesi ise operasyon için kandil dağina çikar ama işler umulduğu gibi gitmez ardahan'a otobüsle gitmekte olan furkan'in annesini babasini ise kötü bir sürpriz beklemektedir
YENİ BÖLÜM BU GECE BELKİ 00:00 - 01:00 ARASI YAYINLANACAK (13.BÖLÜM)
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.