- Reaksiyon puanı
- 51,792
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Fav10'da yaz başkadır.Diyorum oyun oynuyoruz filan.Bu yarışmada olmasa boş boş duracağız.
![]()
Fav10'da yaz başkadır.Diyorum oyun oynuyoruz filan.Bu yarışmada olmasa boş boş duracağız.
![]()
tamam yarış dışı bırakabilirsin olur..
3 gün biraz uzun 2 gün olsa daha iyi olacak sanki.sure cok uzun bence kisalsin
3 gün biraz uzun 2 gün olsa daha iyi olacak sanki.[/QUOaynen cok sevindim 1 ligine bizm takim avantajli dimi suan insallah sure bitene kadar gecen olmaz
Şuanda durum 13-2, avantajı almak için takas ile beni ilk ikiden indirmeleri lazım yani bizim takım elemeden yırttıaynen cok sevindim 1 ligine bizm takim avantajli dimi suan insallah sure bitene adar gecen olmaz
Şuanda durum 13-2, avantajı almak için takas ile beni ilk ikiden indirmeleri lazım yani bizim takım elemeden yırttı![]()
Zaten biz kazandık sayılır. Boşuna yorma kendini.oyuna yeni alıştım vlla pek oynama fırsatı bulmamıştım 17.sıradayım şuan 7 kişinin önündeyim biraz daha oynayıp ıra yükselmeye çalışıcam sonra çıkarım![]()
mavi takım çok güçlüyüz diyordu ama mavi takımdan çoğunu tanımıyorum kırmızı takım olarak eziyoruz zaten onları şuanZaten biz kazandık sayılır. Boşuna yorma kendini.![]()
Bu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.mavi takım çok güçlüyüz diyordu ama mavi takımdan çoğunu tanımıyorum kırmızı takım olarak eziyoruz zaten onları şuan![]()
![]()
![]()
Sen böyle dediğin için biraz sonra @halukerogluFOX da ilk 5'in dışına çıkacakBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.![]()