- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Fav10'da yaz başkadır.Diyorum oyun oynuyoruz filan. Bu yarışmada olmasa boş boş duracağız.
Fav10'da yaz başkadır.Diyorum oyun oynuyoruz filan. Bu yarışmada olmasa boş boş duracağız.
tamam yarış dışı bırakabilirsin olur..
3 gün biraz uzun 2 gün olsa daha iyi olacak sanki.sure cok uzun bence kisalsin
3 gün biraz uzun 2 gün olsa daha iyi olacak sanki.[/QUOaynen cok sevindim 1 ligine bizm takim avantajli dimi suan insallah sure bitene kadar gecen olmaz
Şuanda durum 13-2, avantajı almak için takas ile beni ilk ikiden indirmeleri lazım yani bizim takım elemeden yırttıaynen cok sevindim 1 ligine bizm takim avantajli dimi suan insallah sure bitene adar gecen olmaz
fark iyiymis mavi takim guclu diyorlardi sasirdimŞuanda durum 13-2, avantajı almak için takas ile beni ilk ikiden indirmeleri lazım yani bizim takım elemeden yırttı
Zaten biz kazandık sayılır. Boşuna yorma kendini.oyuna yeni alıştım vlla pek oynama fırsatı bulmamıştım 17.sıradayım şuan 7 kişinin önündeyim biraz daha oynayıp ıra yükselmeye çalışıcam sonra çıkarım
mavi takım çok güçlüyüz diyordu ama mavi takımdan çoğunu tanımıyorum kırmızı takım olarak eziyoruz zaten onları şuanZaten biz kazandık sayılır. Boşuna yorma kendini.
Bu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.mavi takım çok güçlüyüz diyordu ama mavi takımdan çoğunu tanımıyorum kırmızı takım olarak eziyoruz zaten onları şuan
Sen böyle dediğin için biraz sonra @halukerogluFOX da ilk 5'in dışına çıkacakBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.