FF Sanal Survivor 6. Sezon 1. Oyun

#Mavitakimin bastirmasi lazim :D yoksa elenen bizden olacak :D
Sadece sen bastırırsan bile bize yeter aslında. :A

Nerede zıtlaştığım üye varsa hepsi Mavi Takım'a gelmiş ama, böyle olmaz ki. :A @OzaN

Bu arada sen de Mavi Takım'a hoş geldin, umarım bize uğur getirirsin. :A @denizz19

Değişebilir ilerleyen haftalarda ama şu an ciddi bir sıkıntı var sadece ilk 6 sonucu gözüküyor. Yani bu durumda son 4'ten de fazlasının oylamaya kalacağı alternatifleri düşünmek gerekebilir. :)

İzinlerinle ilgili problem gözükmüyor tekrar dene istersen. :)
aa evet bende onu söylemek için gelmiştim 6 dışındakıleri nasıl görücez diye ama şuan 17 kişi oynamış sanırım herkes görünüyor sorun çözüldü galiba :F

ayy bu rada hoşgeldin sende bizim takıma yine toplandık @Harunnn60 :A :A :A

aa evet bende onu söylemek için gelmiştim 6 dışındakıleri nasıl görücez diye ama şuan 17 kişi oynamış sanırım herkes görünüyor sorun çözüldü galiba :F

ayy bu rada hoşgeldin sende bizim takıma yine toplandık @Harunnn60 :A :A :A
Hahha kan çekiyor bizi. :A

Kız o değilde bunla uğraşmak lazım baya. Yarın baya oynayayım şunu. :F 15.sırada olmak bana hakaret gibi. :(

Hahha kan çekiyor bizi. :A

Kız o değilde bunla uğraşmak lazım baya. Yarın baya oynayayım şunu. :F 15.sırada olmak bana hakaret gibi. :(
1,018 ile 12.sıradayım bende çok zaman harcayamadım şuan bin yapmak yeter gerisine yarın bakarım ama şurası çok ilginç biraz hızlıda daha iyi sonuç alıyorum çok yavaşta iyi oynayamıyorum hızlının zor olması lazım aslında bir tuhaflık var bu işte :F :F :F

ramazandan alıştım biraz geç yatmaya bende hadi iyi geceler 😉

@OzaN hem chrome hem de mozilla denedim ama çıkan yazı şu.

Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok

fps düşüklüğünden dolayı anlık takılmalar yaşıyorum .s.s @OzaN oyunun sistem gereksinimlerini açıklayaydın iyiydi :A

fps düşüklüğünden dolayı anlık takılmalar yaşıyorum .s.s @OzaN oyunun sistem gereksinimlerini açıklayaydın iyiydi :A
oynayamıyorum ben bu kadar benim takım :D

Son düzenleme: