aa evet bende onu söylemek için gelmiştim 6 dışındakıleri nasıl görücez diye ama şuan 17 kişi oynamış sanırım herkes görünüyor sorun çözüldü galibaDeğişebilir ilerleyen haftalarda ama şu an ciddi bir sıkıntı var sadece ilk 6 sonucu gözüküyor. Yani bu durumda son 4'ten de fazlasının oylamaya kalacağı alternatifleri düşünmek gerekebilir.
İzinlerinle ilgili problem gözükmüyor tekrar dene istersen.
Hahha kan çekiyor bizi.aa evet bende onu söylemek için gelmiştim 6 dışındakıleri nasıl görücez diye ama şuan 17 kişi oynamış sanırım herkes görünüyor sorun çözüldü galiba
ayy bu rada hoşgeldin sende bizim takıma yine toplandık @Harunnn60
1,018 ile 12.sıradayım bende çok zaman harcayamadım şuan bin yapmak yeter gerisine yarın bakarım ama şurası çok ilginç biraz hızlıda daha iyi sonuç alıyorum çok yavaşta iyi oynayamıyorum hızlının zor olması lazım aslında bir tuhaflık var bu işteHahha kan çekiyor bizi.
Kız o değilde bunla uğraşmak lazım baya. Yarın baya oynayayım şunu. 15.sırada olmak bana hakaret gibi.
Git biraz rahatla kaldın yatalak gibi evde.Ben Pazartesi tatile gideceğim katılamayabilirim @MEnes dönecek birkaç güne o katılabilir belki
La sırf gitmemek için kötürüm olasım geldi Hiç sevmiyorum tatiliGit biraz rahatla kaldın yatalak gibi evde.
Ben bu akşam yani Pazar akşamı İst'deyim ama bu yarışmaya katılmam zor, çok meşguliyetim olacak gelince.
Oldu oldu tamam
Olmuş da işe gidiyorum ben, akşama artık.
Tarayıcıda çok sekme açık olunca takılıyor sanırım.fps düşüklüğünden dolayı anlık takılmalar yaşıyorum .s.s @OzaN oyunun sistem gereksinimlerini açıklayaydın iyiydi
oynayamıyorum ben bu kadar benim takım
Bi daha deneyelim bakalımTarayıcıda çok sekme açık olunca takılıyor sanırım.
Yok ondan değilmiş otomatik her 2 saniyede bir takılıyor @OzaNBi daha deneyelim bakalım
Tarayıcında sorun vardır o kadar sık olması hiç normal değil.
Oyun süresini daha erken bitirmemizin imkanı yok mu? Büyük ihtimalle eleneceğim, bari çabuk olup bitsin.Tarayıcında sorun vardır o kadar sık olması hiç normal değil.