FF Sanal Survivor 6. Sezon 1. Oyun

Eve yeni geldim 1-2 saat sonra geçer pc başına eleme faslını başlatırız süreleri de inceleyeceğim. Sakın oynamayın artık. :)
Özelden yarışmayla ilgili merak ettiğim iki şeyi sordum da, bir bakabilir misin acaba? :)

Az önce 18:55 dememiş miydin aga ben 18:59'da baktım emin olmak için hala ben birinciydim 1 dakikada 3200 puan mı yaptın :F Sonradan oynanmaması lazım mesela ben hala oynayabiliyorum böyle olunca da bu sefer şaibe oluyor.

Neyse @OzaN inceleyecekmiş belli olur kazandıysan tebrikler aga :)
Her türlü Kırmızı Takım kazanacak zaten, niye gerildiğinizi anlayamıyorum. :A

Gelecek oyun dokunulmaz olunuyor da işin dokunulmazlığında değilim o kadar uğraştıktan sonra geçildim ya zamanında yaptıysan senin hakkını yemeyelim :D
aga ben dün yolculuktaydım oynayamadım valla epey uğraştım rekoru kırmak için dokunulmazlık senin olsun :D

19 dan sonra oynaynları tespit etmelisiniz Sistem kapnsa daha iyi değilmi bu şekilde nasıl anlşlacak

Konuda son saat 20.00 olarak yazdığı için 19.00'dan sonra da 2-3 kez oynadım; ama puanımı 17.00 civarlarında yükseltmiştim. Yani geçersiz sayılmaz, değil mi? (b) @OzaN

Konuda son saat 20.00 olarak yazdığı için 19.00'dan sonra da 2-3 kez oynadım; ama puanımı 17.00 civarlarında yükseltmiştim. Yani geçersiz sayılmaz, değil mi? (b) @OzaN
Yok, sayılmaz. Konuda ne yazıyorsa bitiş saati odur zaten. :)

19 dan sonra oynaynları tespit etmelisiniz Sistem kapnsa daha iyi değilmi bu şekilde nasıl anlşlacak

Anlamamız mümkün ama kapatmaya çalışacağım önümüzdeki haftadan itibaren. :)

Son düzenleme:
Yok, sayılmaz. Konuda ne yazıyorsa bitiş saati odur zaten. :)

Anlamamız mümkün ama kapatmaya çalışacağım önümüzdeki haftadan itibaren. :)
tamamda konuda 19:00 yazıyor 20:00 yazmıyorki sen 19:00 dan sonra oynamışsın ozaman sayılmaması lazım öyle değilmi ozan ben seninle aynı takımda değilim beni bağlamaz ama takım arkadaşların rakibimde olsa hak geçmesin yani haksızlık olmasın :F

ve diğer oyunlarda süre dolunca oynama hakkı kapansın evet en iyisi :F

tamamda konuda 19:00 yazıyor 20:00 yazmıyorki sen 19:00 dan sonra oynamışsın ozaman sayılmaması lazım öyle değilmi ozan ben seninle aynı takımda değilim beni bağlamaz ama takım arkadaşların rakibimde olsa hak geçmesin yani haksızlık olmasın :F

ve diğer oyunlarda süre dolunca oynama hakkı kapansın evet en iyisi :F
Ben baktığımda hep 20.00 yazıyordu, ama sonradan değiştiyse bilemem. :X

Gencler rekorunuzu iyi sahiplenin bundan sonra tüm rekorlar MaviTakimin olacak ( edit: Insallah oyunlar kolay olur :A)

Konuda yapılan düzenlemeler görülüyor öyle bir şey yok. :)
ben ilk yanlıs yazmanı görmemişim hep 19:00 olarak gördüm ilk günden beridir son günde değiştirsen neyse ama konuyu açtıktan sonr 5 dakıka içinde değiştirmişsin herkes görmeliydi bence :F