sen yoksunkiBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.
sen yoksunkiBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.
Benim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.@vadikızı @sürgünüm @EFE UYSAL elenebilirsiniz, 1-2 oynayın da elenme potasından çıkın
Sen böyle dediğin için biraz sonra @halukerogluFOX da ilk 5'in dışına çıkacak
Saftirik kız ben de varımsen yoksunki
Elene elene bitireceğiz sizi, her oyun ilk 2'de tamamlasak yeterliBenim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.
Saftirik kız ben de varım
Sen çok Survivor izlemişsin belli. Canım burası Survivor değil hayatın ta kendisi.Elene elene bitireceğiz sizi, her oyun ilk 2'de tamamlasak yeterli
Benim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.
Saftirik kız ben de varım
aa sen ne ara geldin ayoll hemde mavi takımdasın@Çiğdem- ne ara puanın arttı senin.
Ben her yerden çıkarım Amacım 1.olup önce seni sonra Batuhanı elemekaa sen ne ara geldin ayoll hemde mavi takımdasın
@Harunnn60 biraz yükseldim kuyruğunu takip etmen gerekiyor
Sen çok Survivor izlemişsin belli. Canım burası Survivor değil hayatın ta kendisi.
Tamam sus inşallah elenirsin.[Turabi] Biz hayatı tesbih yaptık sallıyoruz kardeş sen merak etme [/Turabi]
Bu oyun maalesef benlik değil bir şey yapamadım. İlerleyen oyunlarda telafi etmeye bakacağım.Kirmizi takimdan arkadaslar havaya girmis Sakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Mavi takimda iki tane eski Sampiyon var ve siz onlarin gücünü bilmiyorsunuz ( @HeisenBerg )
Ben de iyiydim geçtiğimiz yıllardaKirmizi takimdan arkadaslar havaya girmis Sakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Mavi takimda iki tane eski Sampiyon var ve siz onlarin gücünü bilmiyorsunuz ( @HeisenBerg )
Bizde de geçtiğimiz Survivorun 2.si var 😎Kirmizi takimdan arkadaslar havaya girmis Sakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Ben en son şampiyonluk yolunda diskalifiye olduğum için pek bir yorum yapamayacağım ama reflekslerim iyidirKirmizi takimdan arkadaslar havaya girmis Sakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Oyunun süresi mi bitmiş. Tam da oynamaya gelmiştim
Son oynama tarihi: 11 Temmuz 2016 19.00Aynen bende anlayamadım? @OzaN ?