sen yoksunkiBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.![]()
sen yoksunkiBu haftaya özel böyle haftaya biz güçleniriz.![]()
Benim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.@vadikızı @sürgünüm @EFE UYSAL elenebilirsiniz, 1-2 oynayın da elenme potasından çıkın
Sen böyle dediğin için biraz sonra @halukerogluFOX da ilk 5'in dışına çıkacak![]()
Saftirik kız ben de varımsen yoksunki![]()
Elene elene bitireceğiz sizi, her oyun ilk 2'de tamamlasak yeterliBenim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.
Saftirik kız ben de varım![]()
Sen çok Survivor izlemişsin belli.Elene elene bitireceğiz sizi, her oyun ilk 2'de tamamlasak yeterli![]()
Benim elenme durumum yok mavi takımdan olupta geride olanlar düşünsün.
Saftirik kız ben de varım![]()
aa sen ne ara geldin ayoll hemde mavi takımdasın@Çiğdem- ne ara puanın arttı senin.![]()
Ben her yerden çıkarımaa sen ne ara geldin ayoll hemde mavi takımdasın![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 biraz yükseldim kuyruğunu takip etmen gerekiyor![]()
Sen çok Survivor izlemişsin belli.Canım burası Survivor değil hayatın ta kendisi.
![]()
Tamam sus inşallah elenirsin.[Turabi] Biz hayatı tesbih yaptık sallıyoruz kardeş sen merak etme [/Turabi]![]()
![]()
Bu oyun maalesef benlik değil bir şey yapamadım.Kirmizi takimdan arkadaslar havaya girmisSakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Mavi takimda iki tane eski Sampiyon var ve siz onlarin gücünü bilmiyorsunuz( @HeisenBerg )
Ben de iyiydim geçtiğimiz yıllardaKirmizi takimdan arkadaslar havaya girmisSakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Mavi takimda iki tane eski Sampiyon var ve siz onlarin gücünü bilmiyorsunuz( @HeisenBerg )
Bizde de geçtiğimiz Survivorun 2.si var 😎Kirmizi takimdan arkadaslar havaya girmisSakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Ben en son şampiyonluk yolunda diskalifiye olduğum için pek bir yorum yapamayacağım ama reflekslerim iyidirKirmizi takimdan arkadaslar havaya girmisSakin olun beyler daha 1 oyun kazandiniz
Oyunun süresi mi bitmiş.Tam da oynamaya gelmiştim
![]()
Son oynama tarihi: 11 Temmuz 2016 19.00