aga en erken şekilde yemi yemeye çalış yoksa zor oluyor@takas @batuhankaralar nasıl oynanıyor bi tarif edin.
aga en erken şekilde yemi yemeye çalış yoksa zor oluyor@takas @batuhankaralar nasıl oynanıyor bi tarif edin.
Aga rekoru kırdın ama süre bitti Son oyun süresi saat 19:00'du@batuhankaralar aga geçmiş olsun ben bitti demeden bitmez söylemek istemedim sana rekoru tekrar kırma diye
Hangi tuşlarla oynuyoruz?aga en erken şekilde yemi yemeye çalış yoksa zor oluyor
Süre bitmedi mi aga?aga en erken şekilde yemi yemeye çalış yoksa zor oluyor
Ok tuşlarıHangi tuşlarla oynuyoruz?
18.55 de yaptımAga rekoru kırdın ama süre bitti Son oyun süresi saat 19:00'du
yok aga bitmemişti rekoru kırdığımdaSüre bitmedi mi aga?
Ok tuşları
yön tuşlarıyla agaHangi tuşlarla oynuyoruz?
Tam olarak tarif edin de başlar başlamaz eksiye düşmeyeyim?Süre bitmedi mi aga?
Ok tuşları
Sürgünüm'e oyunu tarif ediyorsun da ondan dedim bitmedi mi diye?18.55 de yaptım
yok aga bitmemişti rekoru kırdığımda
Allah allah ben süre bittiğinde bakmıştım birinci hala bendim @OzaN kayıtları kontrol edebiliyor muyuz dokunulmazlık için önemli çünkü18.55 de yaptım
yok aga bitmemişti rekoru kırdığımda
yön tuşlarıyla aga
Boşuna oynama oyunun oynama süresi bitmişTam olarak tarif edin de başlar başlamaz eksiye düşmeyeyim?
ne bilim aga süre bitti ama anlamadım ek süre mi aldı sürgünümSürgünüm'e oyunu tarif ediyorsun da ondan dedim bitmedi mi diye ?
sonuç ortada boşuna uğraşmayın agaAllah allah ben süre bittiğinde bakmıştım birinci hala bendim @OzaN kayıtları kontrol edebiliyor muyuz dokunulmazlık için önemli çünkü
admin rekoru kırdığımda süre bitmemişti daha ona göreSüre bitti arkadaşlar sakın oynamayın geçersiz sayılır
Ben de diyorum bu oyun niye başlamıyor, tüh kaçırdık demek ki.Boşuna oynama oyunun oynama süresi bitmiş
Oyun oynanıyor ya Oynamak istersen tekrar deneBen de diyorum bu oyun niye başlamıyor, tüh kaçırdık demek ki.
Nolacak şimdi, ben pek olayı anlamadım? Sonuncu olan mı elenecek, konuda yazmıssın ama cözemedim?Süre bitti arkadaşlar sakın oynamayın geçersiz sayılır
Aga ben 18:59'a kadar oynadım hepsinde ben birinciydim sen de 1974 puanla ikinciydin. 60 saniyede nasıl gelip geçtin anlamadım oyun saatine bakılabiliyor mu benim içime sinmedi sonuçne bilim aga süre bitti ama anlamadım ek süre mi aldı sürgünüm
sonuç ortada boşuna uğraşmayın aga
admin rekoru kırdığımda süre bitmemişti daha ona göre
aga belki sen baktığında oyun sırasında olabilirim zaten süre dolduğunda bıraktımAga ben 18:59'a kadar oynadım hepsinde ben birinciydim sen de 1974 puanla ikinciydin. 60 saniyede nasıl gelip geçtin anlamadım oyun saatine bakılabiliyor mu benim içime sinmedi sonuç
Ek süre mi yapsakEve yeni geldim 1-2 saat sonra geçer pc başına eleme faslını başlatırız süreleri de inceleyeceğim. Sakın oynamayın artık.
Az önce 18:55 dememiş miydin aga ben 18:59'da baktım emin olmak için hala ben birinciydim 1 dakikada 3200 puan mı yaptın Sonradan oynanmaması lazım mesela ben hala oynayabiliyorum böyle olunca da bu sefer şaibe oluyor.aga belki sen baktığında oyun sırasında olabilirim zaten süre dolduğunda bıraktım