şampiyonluk şansla kazanılmaz. atma takas atma
yunanlar şansla kazandı
şampiyonluk şansla kazanılmaz. atma takas atma
Sen bana kazık atmıştın çünkü o yüzden küfür ettim.
Sakınca yokta abi deyip deyip sövmede çok sakınca var .Demek istediğim sen bir gün abi dersin bir küfür edersin o yapı var sende
yunanlar şansla kazandı
Sen bana kazık atmıştın çünkü o yüzden küfür ettim.
sen futboldan çakmıyon bana futbolu öğretme6 maç var oha artık 1 olur 2 olur 6 maç boru mu forumun en çok atanı sensin valla
ya sen ne diyon biz euro 2004 şampiyonluğundan bahsediyoz ne eurovision u
Hacı anlamaz o ondan sonra aklınca espri yapmaya çalışır
Kuzenim etti sonra ben ettim
Hani kuzenin etmişti 😉.Ben sana kazık filan atmadım oyuncu satmadım sen gelip küfür ettin sonra abi ben etmedim deyip yine küfür eden insansın bu yapı var sende !!!
Kuzenim etti sonra ben ettim
Hayır o başlattı sonra ben haddini bildirdim .Bu ev adresi vermeye çok özeniyorum
Danger nasıl bir olay o kuzenler uşak vs derken en son sen mi yaptın
Öyle bir şey olmadı yalan atma.
Ben sana yaptıklarımı tüm forum gördü İstanbula gelecektim(O zaman İstanbula gezmeye gidecektim) bakın şaka değil numaramı verdim sonra bana mesaj atmış gel barışalım diye yalansa yalan yaz yaşını belli ediyorsun
Sen mi bildirdin?
Hayır o başlattı sonra ben haddini bildirdim .
Bal gibi oldu .Öyle bir şey olmadı yalan atma.
@Kaan: Benim kuzen buna şakasına sövmüş sonra ben de sövdüm
Ben bildirdim https://fav10.net/f531/lutfen-gelin-cok-onemli-106312/?langid=3 açtığın konularda içine dokunduğu belli aynı Kaan abin gibiÖyle bir şey olmadı yalan atma.
@Kaan: Benim kuzen buna şakasına sövmüş sonra ben de sövdüm
- - - Ekleme - - -
Sen mi bildirdin?
Fakeden ettiğin küfürle mi övünüyorsun?Bana özel mesaj at ben atamıyorum sana bir şey söyleyeceğim.
Bal gibi oldu .
- - - Ekleme - - -
Ben bildirdim https://fav10.net/f531/lutfen-gelin-cok-onemli-106312/?langid=3 açtığın konularda içine dokunduğu belli aynı Kaan abin gibi
Fakeden ettiğin küfürle mi övünüyorsun?Bana özel mesaj at ben atamıyorum sana bir şey söyleyeceğim.
Buradan söyleyemem 1 puan ceza alırım söylersem.
Buradan söyle cesaretin varsaÖzelden mesaj atamazsın çünkü arkadaşlar listemden atmıştım seni sana arkadaşlar özel mesaj atabiliyor 😉
Buradan söyleyemem 1 puan ceza alırım söylersem.
Orçun sen oylama 3 puan aldın xdragxx 2 puan ben 1 puan oyunlardaki puanlama ben 1. ama sen gelmişin 45 dakika oynadım diyorsun bana göre şansla olmadın ama oyunların puanlamasında eşitlik oldu diyorsun haydi oldu diyelim o zaman sen 1.olurdun ama hepimizin puanı eşitlendi sonra admin kural koymadığı için bir daha yapılacak finaller dedi ondan sonra ben banlandım ve finallere katılamadım sonra xdragxx ile ikiniz yaptınız ve inşallahda sen kazanırsın diye içimden dedim benim demek istediğim nokta bu.