Dilber dans mı etti yoksaInci Taneleri az kalsin Total'i de alacakmis, cok iyi yükselmis. Tebrikler.
Uğursuz değiliz asla. Medyapım - Bahadır - NOW'ımın yani üçünün arası çok iyi. Nazar değmesin.NOW yapacağın PR'a da sana da....
7 reytingsiz kaldım anne..... Ulan bölümün hakkı 7+ idi be, @cokiyitvci ne uğursuz kanalın var be
@Emre Ozansoy Aga müsait yerde inelim biz
İnci Taneleri zor alır TOTAL'i Hudutsuz'dan ama AB/ABC1'i de bırakmaz o da
ilk sezon son bolumlerini izlemeden birakmistim diziyi .Inci Taneleri az kalsin Total'i de alacakmis, cok iyi yükselmis. Tebrikler.
ilk sezon son bolumlerini izlemeden birakmistim diziyi .
ki , youtube yorumlardan anladigim dizi de biraktigim yerden sonra ilerleme yok sanirim .
^geri donsem pisman olur muyum diye de dusunmuyor degilim .
tebrikler bencede .
Abarttığın kadar da bölümde bir şey yoktu be. Fragmanlar da gösterilen sahneler dizinin içinde toplasan 15 dakika falan yapar. Kalan 1.45'te neler konuşuldu sen düşün. Çok düşük tempoda gidiyor. Ve inatla tempo yükselmiyor. Bahadır bıraksın bu işleri artık. 😂NOW yapacağın PR'a da sana da....
7 reytingsiz kaldım anne..... Ulan bölümün hakkı 7+ idi be, @cokiyitvci ne uğursuz kanalın var be
@Emre Ozansoy Aga müsait yerde inelim biz
İnci Taneleri zor alır TOTAL'i Hudutsuz'dan ama AB/ABC1'i de bırakmaz o da
Sen de bir inat var çözemedim hayırdır ?Abarttığın kadar da bölümde bir şey yoktu be. Fragmanlar da gösterilen sahneler dizinin içinde toplasan 15 dakika falan yapar. Kalan 1.45'te neler konuşuldu sen düşün. Çok düşük tempoda gidiyor. Ve inatla tempo yükselmiyor. Bahadır bıraksın bu işleri artık. 😂