Maviler olarak Kırmızıları yemeyi düşünüyoruz.
@takas kırmızılar bizden daha güçlü önceki Survivorlara göre konuşursak.
BKZ :
Cenation : 2. Survivor ikincisi
xdragxx : 2. Survivor ilk 5'e girmişti sanırım.
Orcun_22 : Geçen senenin şampiyonu.
cevaa : 1. Survivor ikincisi
Diğer kişiler belli seviyede olan kişiler.
Bizdekilerin çoğu bu sene üye olmuş, daha nasıl oynadıklarını pek bilmiyoruz ama güçsüz gibi gözüktü bana, ama her şeye rağmen mavi takım.
Bak siz hep şöylesiniz: Böyle olmasaydı,aslında yenerdim,şöyle olsa,böyle olsa...
Oyunlarda açık ara 1. bendim övünmek gibi olmasın sonra halk oylamaları eşitlendi sonra OzaN admin kural koymadığı için bir daha olmasına karar verdi bu sefer ben ban yedim xdragxx sağolsun oyundan atıldım yoksa vermezdim Survivoru
Yer kalmadı galiba.Kırmızı takıma yazılmak isterim
Hacım kırmızıya gelseneSon 1 kişi kaldı hadi.2 Tarafta tersime geliyor gibi geldi
Hacım kırmızıya gelseneSon 1 kişi kaldı hadi.
admine sor Oçun 22 hatta en önemlisi benim yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren xdragxx'e sor 😉Bak siz hep şöylesiniz: Böyle olmasaydı,aslında yenerdim,şöyle olsa,böyle olsa...
- - - Ekleme - - -
Yer kalmadı galiba.
admine sor Oçun 22 hatta en önemlisi benim yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren xdragxx'e sor 😉
Survivor'da bu tarz entrikalar olur.Arslan adlı üye
admine sor Oçun 22 hatta en önemlisi benim yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren xdragxx'e sor 😉
Ya oyunu bir kere oynarsın baktın olmuyor bırakırsın oynamayı.Gel oyna işte
Fazla zaman alır üstüne başkalarına prim kazandırmak istemiyorum
Ya oyunu bir kere oynarsın baktın olmuyor bırakırsın oynamayı.Gel oyna işte
Admine sor benle kendini karıştırma
Enteresan.
Admine sor benle kendini karıştırma
Tatilim Mahvoldu adlı üye Haxballa katılacam adlı üye dahada sayamadığım üye yine biz Arslan adlı üyeyiz şu aldığın nicklere bak o gün gülmekten koltuklara düştüm
Hayır Tatlim Mahvoldu adlı üyedi .Anladım ben anlıyacağımı sen orasını düşünme
Haxball devam edicem diyen üye takas değilmiydi? Ve yine mantık hatası enteresan diye mesaj yazıyorum beni kendinle karıştırma diyorsun nasıl birşey anlamamı bekliyordun?