FF Sanal Survivor 3.Sezon Çok Yakında | Başvurular Başladı!

geçen survivorda kazandığım bi oyun aklıma geldi son 1 dk kala rekoru almıştım :D

Maviler olarak Kırmızıları yemeyi düşünüyoruz. :D

@takas kırmızılar bizden daha güçlü önceki Survivorlara göre konuşursak. :):)

BKZ :

Cenation : 2. Survivor ikincisi
xdragxx : 2. Survivor ilk 5'e girmişti sanırım.
Orcun_22 : Geçen senenin şampiyonu.
cevaa : 1. Survivor ikincisi

Diğer kişiler belli seviyede olan kişiler. :)

Bizdekilerin çoğu bu sene üye olmuş, daha nasıl oynadıklarını pek bilmiyoruz ama güçsüz gibi gözüktü bana, ama her şeye rağmen mavi takım. :D

Oyunlarda açık ara 1. bendim övünmek gibi olmasın :D sonra halk oylamaları eşitlendi sonra OzaN admin kural koymadığı için bir daha olmasına karar verdi bu sefer ben ban yedim xdragxx sağolsun oyundan atıldım yoksa vermezdim Survivoru :D

Oyunlarda açık ara 1. bendim övünmek gibi olmasın :D sonra halk oylamaları eşitlendi sonra OzaN admin kural koymadığı için bir daha olmasına karar verdi bu sefer ben ban yedim xdragxx sağolsun oyundan atıldım yoksa vermezdim Survivoru :D
Bak siz hep şöylesiniz: Böyle olmasaydı,aslında yenerdim,şöyle olsa,böyle olsa...

- - - Ekleme - - -

Kırmızı takıma yazılmak isterim
Yer kalmadı galiba.

alemto çok büyük favori bence rahatlıkla şampiyon olacak güçte

Admine sor benle kendini karıştırma:D

Tatilim Mahvoldu adlı üye Haxballa katılacam adlı üye :F:F dahada sayamadığım üye :F yine biz Arslan adlı üyeyiz şu aldığın nicklere bak o gün gülmekten koltuklara düştüm :D:D

Haxball devam edicem diyen üye takas değilmiydi?:D Ve yine mantık hatası enteresan diye mesaj yazıyorum beni kendinle karıştırma diyorsun nasıl birşey anlamamı bekliyordun?:D

ya siz dalga mı geçiyosunuz geçen sene birçok oyunu alemto farkla kazanıyodu finalde de oyunlarda 1.ydi banlandı yoksa şampiyondu zaten :D