FF Sanal Survivor 3.Sezon Çok Yakında | Başvurular Başladı!

Maviler olarak Kırmızıları yemeyi düşünüyoruz. :D

@takas kırmızılar bizden daha güçlü önceki Survivorlara göre konuşursak. :):)

BKZ :

Cenation : 2. Survivor ikincisi
xdragxx : 2. Survivor ilk 5'e girmişti sanırım.
Orcun_22 : Geçen senenin şampiyonu.
cevaa : 1. Survivor ikincisi

Diğer kişiler belli seviyede olan kişiler. :)

Bizdekilerin çoğu bu sene üye olmuş, daha nasıl oynadıklarını pek bilmiyoruz ama güçsüz gibi gözüktü bana, ama her şeye rağmen mavi takım. :D

Cena'yla xdragxx yer değiştirecek bi :D

- - - Ekleme - - -

ya siz dalga mı geçiyosunuz geçen sene birçok oyunu alemto farkla kazanıyodu finalde de oyunlarda 1.ydi banlandı yoksa şampiyondu zaten :D

Finalde her oyunlarda 1. olsaydı düz mantık 1. zaten :D

Cena'yla xdragxx yer değiştirecek bi :D

- - - Ekleme - - -

Finalde her oyunlarda 1. olsaydı düz mantık 1. zaten :D

sen geçen yılın final oyunlarına bak bakalım en çok puanı kim almış :D
ayrıca sen tamamiyle şansa şampiyon oldun aynen yunanistan ın euro 2004 teki 1.liği gibi :D

ya siz dalga mı geçiyosunuz geçen sene birçok oyunu alemto farkla kazanıyodu finalde de oyunlarda 1.ydi banlandı yoksa şampiyondu zaten :D

1.olmam kesin değildi ama kızdığım nokta benim xdragxx adlı üye arkamdan iş çevirmesi onada öle dedim sonra aramızı düzelttik haxballda ama hala aynı düşünceyle devam ediyor o anladı zaten ne demek istediğimi

sen geçen yılın final oyunlarına bak bakalım en çok puanı kim almış :D
ayrıca sen tamamiyle şansa şampiyon oldun aynen yunanistan ın euro 2004 teki 1.liği gibi :D

Oyunların puanlamasında eşitlik vardı. Ve ben final oyununu 45 dakika oynamıştım sen hala şans de :)

Yunanistanın şakısı number one ve onunla şampiyon olduysa nasıl şans eseri? Haxballda şampiyonluktan ettim şanstı alemto şans eseri kaybetmiş yine herşey şans iyi valla:D

Oyunların puanlamasında eşitlik vardı. Ve ben final oyununu 45 dakika oynamıştım sen hala şans de :)

Orçun sen oylama 3 puan aldın xdragxx 2 puan ben 1 puan oyunlardaki puanlama ben 1. ama sen gelmişin 45 dakika oynadım diyorsun bana göre şansla olmadın ama oyunların puanlamasında eşitlik oldu diyorsun haydi oldu diyelim o zaman sen 1.olurdun ama hepimizin puanı eşitlendi sonra admin kural koymadığı için bir daha yapılacak finaller dedi ondan sonra ben banlandım ve finallere katılamadım sonra xdragxx ile ikiniz yaptınız ve inşallahda sen kazanırsın diye içimden dedim benim demek istediğim nokta bu.

Admine sor benle kendini karıştırma:D

Tatilim Mahvoldu adlı üye Haxballa katılacam adlı üye :F:F dahada sayamadığım üye :F yine biz Arslan adlı üyeyiz şu aldığın nicklere bak o gün gülmekten koltuklara düştüm :D:D
Senin arkadaşın da haxballda devam edicem diye nick almamış mıydı Lowe adlı üye:D

Senin arkadaşın da haxballda devam edicem diye nick almamış mıydı Lowe adlı üye:D

Bak Lowe diyorsun bak bunlar ne güzel nickler Tatlim Mahvoldu adlı üye :F:F .Sana diyeceğim ki senin arkadaşların kimler ?Aykut Abi Kaan Abi deyip dolaşmakla zaten yaşının özelliğini belli ediyorsun :Dbir zamanlar bana dediğin gibi abi sat şu oyuncuyu diyen sonra satmayınca küfür eden adlı üye :F

Yunanistanın şakısı number one ve onunla şampiyon olduysa nasıl şans eseri? Haxballda şampiyonluktan ettim şanstı alemto şans eseri kaybetmiş yine herşey şans iyi valla:D
ya sen ne diyon biz euro 2004 şampiyonluğundan bahsediyoz ne eurovision u :d

Bak Lowe diyorsun bak bunlar ne güzel nickler Tatlim Mahvoldu adlı üye :F:F .Sana diyeceğim ki senin arkadaşların kimler ?Aykut Abi Kaan Abi deyip dolaşmakla zaten yaşının özelliğini belli ediyorsun :Dbir zamanlar bana dediğin gibi abi sat şu oyuncuyu diyen sonra satmayınca küfür eden adlı üye :F
Tamam da ben büyüklerime ne diyeyim?Sen 3 yaş büyüğüne ne diyorsun?Eskiden senle aramızı iyiydi benden de 3 yaş büyüksün abi dememde ne sakınca var?

Tamam da ben büyüklerime ne diyeyim?Sen 3 yaş büyüğüne ne diyorsun?Eskiden senle aramızı iyiydi benden de 3 yaş büyüksün abi dememde ne sakınca var?

Sakınca yokta abi deyip deyip sövmede çok sakınca var :D.Demek istediğim sen bir gün abi dersin bir küfür edersin o yapı var sende :D